Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

Τo σημερινό έργο των δαιμόνων (Διαβάστε το οπωσδήποτε)

Μία παραβολική ιστορία:

Κάποτε ο διάβολος κάλεσε μια παγκόσμια συνέλευση δαιμόνων. Στην εναρκτήρια ομιλία του, ανάμεσα στα άλλα, είπε και τα ακόλουθα:

- Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε τους Χριστιανούς να πηγαίνουν στην εκκλησία.

Δεν μπορούμε να τους εμποδίσουμε να διαβάζουν την Αγία Γραφή και να γνωρίζουν την Αλήθεια.

Δεν μπορούμε ούτε ακόμα και να τους εμποδίσουμε να έχουν μια ζωντανή και στενή σχέση με τον Σωτήρα τους.

Άπαξ και αποκτήσουν αυτήν τη σύνδεση με τον Ιησού, εμείς χάνουμε κάθε δύναμη πάνω τους....


...Έτσι, το μόνο που μας μένει είναι να τους κλέψουμε το χρόνο τους.

Ας πηγαίνουν στην εκκλησία, δεν πειράζει, ας έχουν εκεί τις συνεστιάσεις τους κι όλα τα υπόλοιπα.

Ας έχουν έργο και δράση. Μόνο να μην έχουν χρόνο να αναπτύξουν αυτή τη ζωντανή σχέση με τον Ιησού.

...Να τι θέλω από σας: Αποσπάστε τους την προσοχή από τον Σωτήρα τους και εμποδίστε τους από του να έχουν θερμή και στενή σχέση μαζί Του όλη μέρα. Ας τους παρασύρουμε σε μια χαλαρή σχέση με τον Ιησού• τυπική σχέση, χωρίς γνήσια πίστη και αγάπη γι’ Αυτόν.

- Πως θα το κάνουμε αυτό; ρώτησαν τότε οι δαίμονες.

1. Βάλτε τους να ασχολούνται με τα δευτερεύοντα θέματα και βρείτε τρόπους αμέτρητους να κρατάτε απασχολημένο το μυαλό τους, απάντησε.

2. Βάλτε μέσα τους τον πειρασμό να ξοδεύουν, να ξοδεύουν, να ξοδεύουν και να δανείζονται χρεώνοντας τις κάρτες τους.

3. Πείστε τις γυναίκες τους να πάνε να δουλεύουν πολλές ώρες εκτός σπιτιού και τους άνδρες να δουλεύουν 6-7 μέρες την εβδομάδα, 10-12 ώρες την ημέρα, έτσι ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του τρόπου ζωής τους.

4. Εμποδίστε τους να ξοδεύουν χρόνο με τα παιδιά τους. Έτσι, καθώς θα διασπάται η οικογένειά τους, σύντομά το σπίτι δεν θα αποτελεί πιά για αυτούς καταφύγιο από την πίεση της δουλειάς τους.

5. Κρατάτε πάντα το μυαλό τόσο γεμάτο με ερεθίσματα ώστε να είναι αδύνατο να ακούσουν τη σιγανή και απαλή φωνή του Θεού.

6. Βάλτε τους να παίζουν το ραδιόφωνο και το κασετόφωνο όποτε οδηγούν.

7. Φροντίστε να έχουν συνεχώς ανοιχτά στο σπίτι τους τα CD, το βίντεο, την τηλεόραση και τους υπολογιστές.

8. Βάλτε σε κάθε κατάστημα κι’ εστιατόριο που μπαίνουν, μουσική που να παίζει ασταμάτητα. Αυτό θα συννεφιάζει το μυαλό τους και θα αδυνατίζει την κοινωνία τους με τον Χριστό μέσω της προσευχής.

9. Γεμίστε τα τραπέζια τους με περιοδικά και εφημερίδες. Κάντε τους υπερκαταναλωτικά όντα• να αγοράζουν, να ξοδεύουν χωρίς να έχουν τίποτα από αυτά πραγματικά ανάγκη. Να ασχολούνται με πολλά, να ταλαιπωρούνται και να απομακρύνονται από τον Ιησού Χριστό.

10. Σφυροκοπάτε τα μυαλά τους ακατάπαυστα με ειδήσεις όλο το 24ωρο.

11. Γεμίστε τους δρόμους με διαφημιστικές αφίσες, ώστε να μην τους αφήνετε στιγμή σε ησυχία όσο οδηγούν η περπατούν.

12. Πλημμυρίστε τα γραμματοκιβώτιά τους με άχρηστα διαφημιστικά, καταλόγους ρούχων, τυχερών παιχνιδιών και κάθε τι που προάγει ψεύτικες ελπίδες ευημερίας.

13. Βάλτε κοκκαλιάρικα μοντέλα στα εξώφυλλα των περιοδικών και στην τηλεόραση, ώστε οι άνδρες να θεωρούν αυτά ως πρότυπα ομορφιάς και να μην ικανοποιούνται με την εμφάνιση της γυναίκας τους.

14. Δώστε κούραση στις συζύγους, ώστε τα βράδια να μην είναι σε θέση να χαρούν σαν ζευγάρια με τους άνδρες τους. Δώστε τους πονοκεφάλους, ώστε οι άνδρες να έχουν παράπονα, πικρίες και να αρχίσουν να ψάχνουν αλλού για ευχαρίστηση. Αυτό θα διαλύσει γρήγορα τις οικογένειες.

15. Διαφημίστε τον Αι Βασίλη ώστε να κλέψετε την προσοχή των παιδιών από το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων.

16. Το Πάσχα διαδώστε τα κουνελάκια και τα κόκκινα αυγά στη θέση του μηνύματος της Ανάστασης και προπαγανδίστε υπέρ της νίκης της αμαρτίας.

17. Ακόμα και στη διασκέδασή τους φέρτε τους στα άκρα. Όταν γυρίζουν από διακοπές να είναι πτώμα στην κούραση και να έχουν μετανιώσει για τις επιλογές τους.

18. Μην τους αφήνετε να βγαίνουν στη φύση και να παρατηρούν ό,τι ο Θεός έφτιαξε.

19. Αντί για αυτό, στέλνετέ τους σε λούνα παρκ, γήπεδα, κινηματογράφους, παιδότοπους και κονσέρτα.

20. Κρατάτε τους πάντα υπεραπασχολημένους. Να μη σκέφτονται, να μην αναζητούν, να μη προβληματίζονται.

21. Καί όταν συναντώνται για πνευματική συντροφιά με άλλους πιστούς, κάντε ώστε να φεύγουν από ‘κεί με διαταραγμένη συνείδηση.

22. Δώστε τους να ασχολούνται με τόσους πολλούς “καλούς” στόχους, που να μην έχουν χρόνο ούτε ανάγκη να εκζητήσουν τη δύναμη του Ιησού στη ζωή τους.

23. Σύντομα, θα δουλεύουν ασταμάτητα για αυτόν τον “καλό” σκοπό, που όμως ο Θεός δεν τους ανέθεσε, θυσιάζοντας την υγεία τους και την οικογένειά τους σ’ αυτόν, με μεγάλη πιθανότητα να τα χάσουν και τα δύο.

Θα δουλέψει σίγουρα το σχέδιο αυτό»!

Καί οι δαίμονες έτρεξαν γρήγορα να βάλουν σε εφαρμογή όλα αυτά, ώστε οι Χριστιανοί να μην έχουν χρόνο για τον Σωτήρα τους Ιησού Χριστό…
πηγή.
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ!!! ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

                   Γράφει ο  Ιωάννης  Λαμπρόπουλους

          Ελληνίδες και Έλληνες  Χριστός Ανέστη.
          Η πατρίδα μας η Ελλάδα, εισήλθε επίσημα πλέον σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ  και αυτό επιβάλλει να χρησιμοποιήσω την λέξη  ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ, που την χρησιμοποιούμαι για πολύ σοβαρές ανακοινώσεις.
          Όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα είναι γεγονότα αχαρακτήριστα.    Δεν έχουν καμία σχέση με πολιτική, καμία σχέση με οικονομία και δεν ακολουθούν κανένα κανόνα διεθνών συνθηκών και διεθνούς δικαίου.....

Αν τα εξετάσουμε με την λογική, παρακολουθούμε μία ακατανόητη τρέλα, που δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια πολιτικο-οικονομική σκηνή.  Επειδή όμως δεν μπορούμε να δεχθούμε πως όλοι τους σε Διεθνές επίπεδο τρελάθηκαν και δεν ξέρουν τι κάνουν, όλα δείχνουν , πως τα συμβαίνοντα στην χώρα, γίνονται για την ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ καταστροφή μας.
Και άλλες χώρες χρεοκόπησαν, αλλά σε λίγο καιρό επανήλθαν, ανέκαμψαν και το ξεπέρασαν. Αυτά όμως,  που δεν γίνονται τυχαία στην χώρα,  δείχνουν πως προσπαθούν,  ώστε αυτή η χρεοκοπία της χώρας όταν ανακοινωθεί, να είναι ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ. Αυτό δείχνει το γενικό “στέγνωμα” της χώρας που επιχειρείται, με την αρπαγή όλων των ταμειακών αποθεμάτων, όπου και αν αυτά ευρίσκονται.

Ελληνίδες και Έλληνες.
          Αυτή η πορεία της χώρας, που αργά ή γρήγορα θα κατέληγε στην ΑΒΥΣΣΟ, ξεκίνησε την 23η Απριλίου του 2010 που ανακοινώθηκε  η προσφυγή της χώρας στον μηχανισμό στήριξης της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ.
          Για να γίνει αυτό τότε αποδεκτό και “νόμιμο”,  διογκώθηκε εντελώς παράνομα το εξωτερικό χρέος,  καθώς και το έλλειμμα πληρωμών από την ΕΛΣΤΑΤ, αποδεικνύοντας και στον πλέον ηλίθιο, την μεθόδευση και τον δόλο που υπήρξε, κατά των συμφερόντων της Ελλάδος.
          Όλες οι Κυβερνήσεις λοιπόν από τότε μέχρι σήμερα, δέχονται συνειδητά και την μεθόδευση και τον δόλο και με τις ενέργειες τους οδηγούν την χώρα προς την ΑΒΥΣΣΟ.
Μην σας ξεγελούν πως με τα λόγια αναγνωρίζουν την μεθόδευση και τον δόλο και κατηγορούν τους προηγούμενους, διότι με τα έργα τους ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ και συνεχίζουν και αυτοί να οδηγούν την χώρα στην ΑΒΥΣΣΟ.
Η απόξειξη είναι πως δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ για να ανακουφίσουν οικονομικά την Ελλάδα, ενώ με πραξικοπηματικό τρόπο μαζεύουν όλα τα ταμειακά αποθέματα της χώρας, “στραγγίζοντας” και τον τελευταίο οικονομικό πόρο.

Ελληνίδες και Έλληνες.
Αυτό το οικονομικό “στράγγισμα”, δεν θα το έκανε καμία κυβέρνηση που ενδιαφέρεται για τον λαό της, για ένα απλό λόγο. Το διεθνές δίκαιο και ο καταστατικός χάρτης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ, δίνει το δικαίωμα σε μία χώρα που αντιμετωπίζει ανθρωπιστική κρίση, να κάνει για κάποιο χρονικό διάστημα παύση πληρωμών εξωτερικών χρεών, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανθρωπιστική κρίση.   Η Ελλάδα βιώνει την μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση του πλανήτη τον τελευταίο αιώνα, με στοιχεία διεθνών οργανισμών και των γιατρών του κόσμου.
Οποιαδήποτε Κυβέρνηση στον κόσμο θα το χρησιμοποιούσε αυτό για να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική της κρίση. Αλλά όπως είδατε, αυτοί οι “Αμερικανοτσολιάδες”, όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται για τον λαό, αλλά διά στόματος ΥΠΟΙΚ Βαρουφάκη είπαν: “εμείς θα πληρώσουμε στο ακέραιο αυτά που χρωστάμε” χωρίς βέβαια να τους ενδιαφέρει αν το χρέος είναι παράνομο, ειδεχθές και απεχθές.
Αυτοί όμως θα το πληρώσουν, αφήνοντας τον λαό να πεινάει και να ζει στους δρόμους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά “στραγγίζουν” και όλα τα αποθέματα του κράτους, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ και αυτοί που δεν έχουν πεινάσει μέχρι σήμερα.
Να θυμάστε πως πριν από τις εκλογές είχα γράψει, πως αυτοί οι “Αμερικανοτσολιάδες” δεν έρχονται για να σώσουν την Ελλάδα, αλλά για να μας δώσουν την “χαριστική βολή”.

          Ελληνίδες και Έλληνες.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ,  ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.
          Πρέπει να τελειώνει αυτή η ΑΠΑΤΗ με την καραμέλα του  “Δεν έχει η Ελλάδα χρήματα”. Η Ελλάδα έχει χρήματα και το γνωρίζουν όλοι, εκτός φυσικά από τους Έλληνες, που ακούν και διαβάζουν, ότι “σερβίρουν” οι διεθνείς και οι ντόπιοι “παπαγάλοι”. Ακούστε λοιπόν ποιά είναι η αλήθεια.
          Το σημερινό ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν (ΑΕΠ) της “χρεοκοπημένης” Ελλάδας, είναι περί τα 120 δις ευρώ τον χρόνο. Δηλαδή περίπου 10 δις ευρώ τον μήνα και προέρχονται περισσότερο από τους έμμεσους καθημερινούς φόρους. Από τα καύσιμα που είναι 1 ευρώ ανά λίτρο, από τα τσιγάρα που είναι 2 ευρώ ανά πακέτο, από το 18% κατά μέσο όρο ΦΠΑ σε όλες τις ημερήσιες συναλλαγές εντός Ελλάδος, από τις εισαγωγές που γίνονται  σε όλα τα τελωνεία της χώρας, από τις ποινές που εξαγοράζονται σε όλα τα δικαστήρια της χώρας, από τους φόρους στα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τον τζόγο  και αυτά είναι καθημερινά έσοδα. Υπάρχουν φυσικά και οι μηνιαίοι άμεσοι φόροι.  Όλα αυτά είναι περίπου 10 δις ευρώ τον μήνα.
 Όλα τα σημερινά έξοδα του Ελληνικού δημοσίου σε μισθούς, συντάξεις, προνοιακά και οικογενειακά επιδόματα, υγεία, παιδεία και άμυνα, δεν ξεπερνούν τα 2.5 δις ευρώ τον μήνα. Όπως καταλαβαίνετε  περισσεύουν και 7.5 δις ευρώ τον μήνα.  ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;
ΣΤΗΝ  “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ”

Στις  28. 03. 2012  σε συμπληρωματικό άρθρο που κατέθεσε ο υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης και ψηφίστηκε από την Βουλή, αναφέρεται το εξής:  Θα τηρείται στην Τράπεζα της Ελλάδος από δω και πέρα ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ  με τον τίτλο  "Ελληνικό Δημόσιο (ΕΔ)  Εισπράξεις και Πληρωμές για την εξυπηρέτηση του Δημόσιου χρέους".  Αυτός ο λογαριασμός θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την άμεση εξυπηρέτηση ειδικού δημόσιου σκοπού  και ειδικότερα για την εξυπηρέτηση του Δημόσιου Χρέους και δεν διενεργείται καμία άλλη πληρωμή για οποιοδήποτε άλλο σκοπό...... Από τον λογαριασμό αυτόν πληρώνονται οι δαπάνες  χρεολυσίων και τόκων όλων των δανείων, για την εξυπηρέτηση και την εν γένει διαχείριση του Δημόσιου Χρέους. Τα Έσοδα του λογαριασμού αυτού θα αποτελούν οι εισροές από τα Ευρωπαϊκά ταμεία,  καθώς και από τα Ταμεία του Ελληνικού Δημοσίου, ως συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου στην εξυπηρέτηση του Δημόσιου Χρέους.

Για όποιον δεν κατάλαβε, αυτή είναι η “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ” που δημιούργησαν και εκεί μέσα ρίχνουν όλο το Ελληνικό ΑΕΠ, αφού όλα τα Δημόσια ταμεία, με αυτόν τον λογαριασμό συνδέονται.  Και αφού από αυτόν τον λογαριασμό δεν διενεργείται καμία άλλη πληρωμή, για να μπορούν να πληρωθούν οι μισθοί, οι συντάξεις και τα άμεσα έξοδα του Ελληνικού Δημοσίου, αναγκαζόμαστε να ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ.
Δηλαδή τα δικά μας 10 δις κάθε μήνα, τα δίνουμε στα παράνομα και απεχθή χρέη και για τους μισθούς τις συντάξεις και τα  τρέχοντα έξοδα του κράτους, ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ.
 Γι’ αυτό και όσο υπάρχει αυτή η “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ”, όσο περισσότερα πληρώνουμε, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΕΟΝΟΜΑΣΤΕ.  Γι’ αυτό και εκτοξεύτηκε το χρέος από το 110% στο 180% του ΑΕΠ.
Αυτός είναι και ο λόγος, που ούτε Ρώσοι, ούτε Κινέζοι, ούτε “Μογγόλοι”, δεν έδωσαν, ούτε και θα δώσουν ποτέ στην Ελλάδα ένα ευρώ, γιατί ότι ποσόν μπεί στον λογαριασμό “Ελληνικό Δημόσιο” (EΔ)   ΧΑΝΕΤΑΙ.  Γι’ αυτό και γύρισαν από την Ρωσία με άδεια χέρια, γιατί οι Ρώσοι δεν δίνουν λεφτά που θα χαθούν μέσα σε “μαύρες τρύπες”.
Όσο όλα τα έσοδα του Δημοσίου, πηγαίνουν σε αυτή την “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ”  σωτηρία δεν υπάρχει και αυτό το ξέρουν πολύ καλά και στην τωρινή Κυβέρνηση , αλλά όπως και οι προηγούμενοι, έτσι και αυτοί κοροϊδεύουν αισχρά αυτόν τον εξαθλιωμένο λαό.
Αυτά τα γνώριζαν πριν γίνουν Κυβέρνηση και ήταν τελείως ψεύτικες οι “μαγκιές” που έκαναν και αυτό το έλεγα από την αρχή. Αποδεικνύεται τώρα, πως με τις ενέργειες τους δεν υπηρετούν το συμφέρον του Ελληνικού λαού, αλλά συνειδητά ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

Ελληνίδες και Έλληνες.
Τους προηγούμενους της Σαμαροβενιζελικής συγκυβέρνησης, τους λέγαμε “Γερμανοτσολιάδες” επειδή τα έδιναν όλα αδιαμαρτύρητα στους Γερμανούς. Αυτοί της νέας συγκυβέρνησης είναι “Αμερικανοτσολιάδες” που παρουσιάστηκαν στην αρχή  ως “αντιστεκόμενοι”, ενώ όπως όλα αποδεικνύουν, είναι και αυτοί πλήρως συνεργαζόμενοι, πάνω στην κατεύθυνση της ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ της χώρας.
Η διαφορά τους από τους προηγούμενους, είναι πως αυτοί δεν “εργάζονται” για τα συμφέροντα της Γερμανικής ολιγαρχίας, αλλά υπηρετούν τα συμφέροντα του Σόρος και των Αμερικανών ολιγαρχών.
Το σίγουρο λοιπόν είναι, πως ούτε αυτοί υπηρετούν το γενικό συμφέρον του Ελληνικού λαού, γι’ αυτό, αντί να ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ τα χρήματα του Ελληνικού Δημοσίου από τον ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ της “ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ”,  επιλέγουν να “ΣΤΡΑΓΓΙΞΟΥΝ”  όλα τα ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ, από όπου υπάρχει Ελληνικό χρήμα και να τα  μεταφέρουν  στην ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ,  που συνδέεται με τον λογαριασμό της “ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ”.
Δεν θα σταθώ στον πραξικοπηματικό τρόπο με τον οποίο το επιχειρούν – αυτό άλλωστε είναι ευθύνη της ανύπαρκτης Βουλής – αλλά θα σταθώ, στο αποτέλεσμα και τις συνέπειες που θα έχει για την χώρα, αυτή η αρπαγή όλων των ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ του ΚΡΑΤΟΥΣ , που δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο του υπουργού Οικονομικών, αλλά σε αυτοδιοίκητους θεσμούς, οργανισμούς, και ασφαλιστικά ταμεία.

Ελληνίδες και Έλληνες
Το πρόγραμμα των μνημονίων που επέβαλαν στην Ελλάδα μετά την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ, δεν στόχευε στην ανάπτυξη και ανασυγκρότηση της χώρας, αλλά στην χρεοκοπία της,  ΥΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.
Οι όροι αυτοί, που μέχρι στιγμής έχουν τηρηθεί κατά γράμμα και μέχρι σήμερα έχουν πετύχει τον επιδιωκόμενο στόχο,  προχωρούν ένα σχέδιο, με το οποίο θα χρεοκοπήσουν η Ελλάδα και οι Έλληνες, αλλά χωρίς αυτό να επηρεάσει κανέναν άλλο λαό ή κράτος.
Νομίζω πως όλοι μας καταλαβαίνουμε, πως αυτό μέχρι στιγμής το έχουν πετύχει. Η Ελλάδα βιώνει την μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση και είναι πρακτικά χρεοκοπημένη, αλλά αυτό δεν έχει επηρεάσει σε τίποτα τους Ευρωπαίους εταίρους, που αντιθέτως κερδίζουν πολλά χρήματα από την χρεοκοπία μας.  Αυτό βέβαια επιτυγχάνεται με την πλήρη συνεργασία των Ελληνικών Κυβερνήσεων, από το 2009 μέχρι και σήμερα.
Ό λόγος είναι βασικά ένας. Διότι δεν χρεοκοπούν οι τράπεζες. Γι’ αυτό οι τράπεζες στηρίζονται από την Ε.Ε. και έχουν καρπωθεί το μεγαλύτερος μέρος των χρημάτων που έχουν έρθει στην Ελλάδα. Χρεοκοπεί λοιπόν το Ελληνικό Δημόσιο και οι Έλληνες, αλλά όχι οι ιδιωτικές τράπεζες.
Για τον λόγο αυτό, δώθηκε μόλις τώρα στις τράπεζες από την ΕΚΤ  1,5 δις ευρώ, για να μη υπάρξει “Graccident” καμίας τράπεζας, από την αυξανόμενη διαρροή καταθέσεων στο εξωτερικό. Βλέπετε όσοι γνωρίζουν τι θα γίνει βγάζουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό. Όχι για να μην χαθούν, γιατί οι τράπεζες δεν πρόκειται να κλείσουν, ούτε να χρεοκοπήσουν, αλλά για να μην “κουρευτούν”, καθότι το “κούρεμα” είναι αναπόφευκτο. Το ποσοστό μπορείτε να το υπολογίσετε γιατί αν το πω θα τρομάξετε.
Το σχέδιο λοιπόν της ΕΠΙΣΗΜΗΣ πτώχευσης της Ελλάδος,  αλλά όχι των τραπεζών, οδηγείται στην τελική του φάση. Λέω “ΕΠΙΣΗΜΗΣ”, διότι σε κατάστασης σιωπηλής πτώχευσης, βρισκόμαστε από τον Ιούλιο του 2012.
Σε αυτή τη φάση πρέπει να ανακοινωθεί ΕΠΙΣΗΜΑ η πτώχευση και η στάση πληρωμών του Δημοσίου, και γι’ αυτό το λόγο το Δημόσιο  “στραγγίζεται” τώρα εντελώς. H Κυβέρνηση ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ τους πάντες να ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ τα ταμειακά ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΆ τους στην Τράπεζα της Ελλάδος, που  σημειωτέον  ο λογαριασμός αυτός, συνδέεται με την “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ”.

Ελληνίδες και  Έλληνες.
          Η χώρα εισήλθε σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ και αυτό δεν αφορά τις ιδιωτικές τράπεζες που θα συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται , αλλά αφορά όλο το Ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και όλους τους αυτοδιοίκητους  οργανισμούς και υπηρεσίες, που αυτήν την στιγμή τους αρπάζουν τα ταμειακά αποθέματα και ως συνέπεια θα νεκρωθούν οι λειτουργίες τους.
  Αυτόν τον μήνα θα γίνουν κανονικά οι πληρωμές του Δημοσίου σε ευρώ, αλλά από τον επόμενο τα πράγματα θα “σφίξουν” επικίνδυνα.
Ή θα επικρατήσει η επιδίωξη των Αμερικανών και η Ελλάδα θα πτωχεύσει εντός του ευρώ,  ή θα αναζητηθεί ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ έναλλακτικό νόμισμα, που αυτό αποτελεί επιδίωξη των Γερμανών, αφού δεν θέλουν η Ελλάδα να πτωχεύσει μέσα στο ευρώ, για να αποφύγουν τυχόν χρηματοοικονομικό ρίσκο για την υπόλοιπη Ευρώπη.
          Είπαμε πως ο σκοπός είναι να πτωχεύσει η Ελλάδα, χωρίς αυτό να επηρεάσει κανέναν άλλον.
          Το τραπεζικό σύστημα ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να επηρεαστεί, γιατί θα συνεχιστεί κανονικά η ρευστότητά του, αλλά για να μην υπάρξει κανένα ρίσκο για την Ευρωζώνη, πρέπει η Ελλάδα με τον πλάγιο τρόπο του εναλλακτικού νομίσματος, να βγεί από το ευρώ.
          Εκτιμώ πως θα το επιχειρήσουν με τρόπο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ, διότι θα πουν πως η χώρα έχει “στεγνώσει” από ευρώ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.  Αν δεν υπάρξουν αντιδράσεις και το δεχθούμε, τότε πέτυχαν τον σκοπό τους, αφού η χρεοκοπία μας δεν θα επηρεάσει ούτε το τραπεζικό σύστημα, αλλά ούτε την Ευρωζώνη.
        
          Ελληνίδες και Έλληνες.
          Η Ελλάδα, όπως ανέφερε και σε άρθρο του στους "New York Times" ο νομπελίστας Πωλ Κρούγκμαν, βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.Μετά και την πραξικοπηματική απόφαση του Πρωθυπουργού, για την μεταφορά των ταμειακών αποθεμάτων αυτοδιοίκητων οργανισμών, στην “ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ” της Τράπεζας της Ελλάδος, η χώρα εισέρχεται επίσημα και φανερά, ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ.
Στο σημείο που βρίσκονται σήμερα τα πράγματα, δεν υπάρχει ουδεμία περίπτωση συμβιβαστικής λύσης. Ή θα σωθεί η Ελλάδα και θα βουλιάξει το ΔΝΤ και η Ευρώπη, ή θα βουλιάξει η Ελλάδα για να σωθούν οι τοκογλύφοι τραπεζίτες.
Μία Ελληνική και πατριωτική Κυβέρνηση αυτή τη στιγμή, θα ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ όλες τις πληρωμές ΤΟΚΟ-ΧΡΕΩΛΥΣΙΩΝ, που γίνονται μέσω του ειδικού λογαριασμού της “ΜΑΥΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ”, επικαλούμενη την ανθρωπιστική κρίση της χώρας  και μέχρι να ολοκληρωθεί ο λογιστικός έλεγχος του κράτους, ώστε να δούμε αν χρωστάμε και τι πρέπει να πληρώσουμε.
Κάτι τέτοιο φυσικά ΘΑ ΕΣΩΖΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, αλλά όχι τους κερδοσκόπους δανειστές μας.
Η Κυβέρνηση όμως ενεργεί για να σώσει το ΔΝΤ την ΕΚΤ  και  τους ξένους τραπεζίτες, αλλά όχι την Ελλάδα.   Αυτοί βέβαια προχώρησαν και ένα βήμα παραπέρα, γιατί με το υποχρεωτικό και το “εθελοντικό” άρπαγμα των ταμειακών αποθεμάτων, έβαλαν την χώρα στην “ΕΝΤΑΤΙΚΗ”.
O ξαφνικός θάνατος της χώρας δεν είναι μακριά, αλλά ένα είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟ.
Καμία Κυβέρνηση, δεν θα ήθελε να είναι Κυβέρνηση, εκείνη την στιγμή. Εκτιμώ λοιπόν πως  θα αναζητηθεί επειγόντως μία συλλογική Κυβέρνηση, που θα την ονομάσουν Κυβέρνηση “ειδικού σκοπού”,  ή Κυβέρνηση “σωτηρίας” ή ακόμα μπορεί να προκηρύξουν  ξαφνικές εκλογές, για να φτιάξουν “Οικουμενική” Κυβέρνηση.
Αλλά αυτό το βάρος της ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗΣ  χρεοκοπίας, για το οποίο έχουν “δουλέψει” σιωπηλά και μεθοδικά, όλες οι Κυβερνήσεις από το 2009 μέχρι σήμερα, αποκλείεται να το φορτωθεί μόνη της η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ελληνίδες και Έλληνες.

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
                   συγγραφέας-ερευνητής
          giannis_lampropoulos@yahoo.com

http://www.volcanotimes.com/2015/04/blog-post_440.html.
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Φαίνεται πως κάποιοι επιδιώκουν να παίξουν με την «φωτιά» σε μια πολύ κρίσιμη συγκυρία για την κατάσταση στην χώρα μας και ενώ οι διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση κινούνται πια στην κόψη του ξυραφιού.

Έτσι η γνωστή τουρκική εφημερίδα Hürriyet, σε πρωτοσέλιδο κυριακάτικο της δημοσίευμα, (19/4), μας θύμισε την μεγάλη προβοκάτσια του 1955 όταν ξεκίνησε το οργανωμένο πογκρόμ κατά της ελληνικής ομογένειας στην Πόλη, με την είδηση για φωτιά μπροστά στο τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης, δηλαδή στο πατρικό, όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι, του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ...


Σύμφωνα με το τουρκικό δημοσίευμα, που προφανώς μυρίζει έντονη προβοκάτσια, 30 περίπου άγνωστοι πέταξαν 10 βόμβες μολότοφ μπρος στο τουρκικό προξενείο με συνέπεια να αρπάξει φωτιά το κουβούκλιο των φρουρών του προξενείου ο γύρω χώρος ενώ και ένα αστυνομικό όχημα που φύλαγε το προξενείο παραδόθηκε στις φλόγες. Αμέσως σήμανε συναγερμός και έφτασαν στο σημείο πυροσβεστικά οχήματα ενώ κινητοποιήθηκε όλο το προσωπικό του προξενείου και μόνο με δική τους πρωτοβουλία, (!!!), όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα της η Hürriyet, έσβησε η φωτιά που μπορούσε να πάρει επικίνδυνες διαστάσεις. Η τουρκική εφημερίδα δεν παραλείπει να επισημάνει και την αλλαγή της στάσης της ελληνικής αστυνομίας μετά την κυβερνητική αλλαγή του περασμένου Φεβρουαρίου, μια αλλαγή που αποθράσυνε κάποιους στις αναρχικές του εκδηλώσεις.

Το έχουμε γράψει και το έχουμε τονίσει και σε προηγούμενα άρθρα μας, ότι κάποιοι παράγοντες καραδοκούν να προκαλέσουν αναταραχή και επιθυμούν διακαώς να ξαναγυρίσουμε στον Δεκέμβριο του 1998, με την διαφορά ότι τώρα τις προβοκάτσιες μπορεί να τις κατευθύνουν ακόμα και με σκοπό να προκαλέσουν εθνική κρίση με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και κυρίως οι υπεύθυνοι της κυβέρνησης του Σύριζα να καταλάβουν ότι βρίσκονται στην κυβέρνηση, ότι δεν ζούμε στην εποχή του… Τσε Γκουεβάρα και κυρίως τι έχουν να αντιμετωπίσουν πριν είναι πολύ αργά.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr.
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Δείτε σε ποια σπίτια και γειτονιές της Αθήνας θα «κατοικήσουν» επισήμως χιλιάδες λαθρομετανάστες

Λίστα ακινήτων που πρότεινε ο Δήμαρχος Αθηναίων κος Γ.Καμίνης για την φιλοξενία μεταναστών, δόθηκε στη δημοσιότητα από την Κίνηση Πολιτών για το Κέντρο της Αθήνας (ΚΙΠΟΚΑ).

Όπως αναφέρουν συγκεκριμένη λίστα παραδόθηκε στην Αν. Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κα. Τ. Χριστοδουλοπούλου και περιλαμβάνει ακριβή στοιχεία των ακινήτων.πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Όταν φτάσεις στο σκάφος να καταστρέψεις και να ρίξεις στο νερό κάθε είδους χαρτί-έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητα σου. Ύστερα από 15 λεπτά θα βρίσκεσαι στην Ελλάδα

Τα τελευταία χρόνια η παρανομη μετανάστευση έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και έχει προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις στην ελληνική κοινωνία. «Χαμένοι» σε όλη αυτή την ιστορία είναι η χώρα αλλά και οι ίδιοι μετανάστες που δεινοπαθούν μέχρι να έρθουν, ψάχνοντας μια καλύτερη ζωή.

«Κερδισμένοι» τελικά είναι μόνο οι δουλέμποροι, που υπάρχουν στις χώρες από όπου γίνεται η διακίνηση των μεταναστών. Για να είναι μάλιστα πιο αποτελεσματικοί στη «δουλειά» τους χωρίζονται σε διαφορετικά κυκλώματα-ομάδες . Άλλη ομάδα δουλεμπόρων-διακινητών, θα παραλάβει τους λαθρομετανάστες από τη χώρα προέλευσης, άλλη θα τους περάσει από την Τουρκία και άλλη ομάδα θα τους «ταχτοποιήσει» μόλις φτάσουν στον προορισμό τους...


Και όλα αυτά με το αζημίωτο γιατί ο κάθε μετανάστης πληρώνει από 4.000 ευρώ μέχρι και 8.000 ευρώ για να φτάσει στον τελικό προορισμό του. Αρκετές φορές μάλιστα οι λαθρέμποροι δίνουν οδηγίες στους μετανάστες για το πώς πρέπει να φερθούν και τι να κάνουν έτσι ώστε να μην τους στείλουν οι Ελληνικές Αρχές πίσω στις πατρίδες τους. Αποκαλύπτουμε λοιπόν σήμερα, ένα ντοκουμέντο με τις οδηγίες ενός δουλέμπορου προς τους μετανάστες. Πρόκειται για ένα ντοκουμέντο της ντροπής και στην ουσία αποτελεί το «δασκάλεμα» έναντι της αμοιβής που πήρε το κύκλωμα!

Σας το μεταφράζουμε λοιπόν:

«Όταν φτάσεις στο σκάφος να καταστρέψεις και να ρίξεις στο νερό κάθε είδους χαρτί-έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητα σου. Ύστερα από 15 λεπτά θα βρίσκεσαι στην Ελλάδα. Όταν εμφανιστεί το σκάφος της ελληνικής περιπόλου, άσε να σε προσεγγίσουν και στη συνέχεια κάνε μια τρύπα μεένα μαχαίρι σε έναν από τους αερόσακους του φουσκωτού τους, μόνο από την πίσω πλευρά του φουσκωτού. Μην φοβηθείς οι Έλληνες θα σε σώσουν.

Δεν μπορούν να σε απελάσουν επιστρέφοντας σε στην τούρκικη παραλία απ` όπου και σε παρέλαβαν. Μην μιλήσεις καθόλου Αγγλικά. Προσποιήσου ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως από την Αγγλική γλώσσα.

Επαναλάμβανε συνεχώς τη λέξη «ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ,ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ» και δώσε το όνομα ALI MOHAMED. Φρόντισε να καταστρέψεις αυτό το μήνυμα όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

Οποιος ασχολείται με το ρεπορτάζ της παράνομης διακίνησης μεταναστών, γνωρίζει πολύ καλά, ότι αυτό το «παραμύθι» είναι εδώ και χρόνια στα χείλη κάθε λαθρομετανάστη ενώ η «εντολή» τους για να σχίσουν τη βάρκα, στην ουσία, τους λένε το «μυστικό» πως θα αποφύγουν την αποτροπή εισόδου κάνοντας τους «ναυαγούς» με αποτέλεσμα να είναι υποχρεωμένο το Ελληνικό Λιμενικό, να τους «διασώσει» και να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο, σύμφωνα πάντα … με τους διεθνείς κανόνες!

Ο μετανάστης ξεκινώντας από τη χώρα του επισκέπτεται τα παράνομα στέκια των λαθρεμπόρων και έρχεται σε επαφή με τους συνεργούς τους . Στο κάθε λαθρομετανάστη δίνεται ένας «κωδικός « τον οποίο γνωρίζει μόνο ο ίδιος και όταν φτάσει στο τελικό προορισμό του πηγαίνει στο αντίστοιχο «παράρτημα» στην Ελλάδα και δηλώνει τον κωδικό που του δόθηκε. Αυτή είναι η απόδειξη ότι το «πακέτο» -όπως τους αποκαλούν οι δουλέμποροι- έφτασε με επιτυχία στον προορισμό του.

Οι λαθρομετανάστες καταφτάνουν στην Ελλάδα χωρίς να έχουν κάποιο χρηματικό ποσό στην κατοχή τους αυτό συμβαίνει γιατί επίσης πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους καταθέτουν τα χρήματα που επιθυμούν σε κάποιο αρμόδιο της παράνομης διακίνησης. Αυτός όταν λάβει τον κωδικό αποστέλλει τα χρήματα που του είχαν κατατεθεί αρχικά με ταχυδρομικές διαδικασίες, που δεν είναι απαραίτητα τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα και του παραλήπτη.

Δεν είναι λίγες οι φορές, επίσης, που οι αρμόδιες Υπηρεσίες Εσωτερικών Υποθέσεων των υπουργείων, έχουν ανακαλύψει κρούσματα διαφθαρμένων λιμενικών ή αξιωματούχων που χρηματίζονται για να μεταφέρουν τους μετανάστες παράνομα ή βοηθάνε τους διακινητές και ποτέ δεν έχουν τιμωρηθεί για τις πράξεις τους με εξαίρεση ελάχιστες περιπτώσεις. Αυτό αποδεικνύει, την άοκνη προσπάθεια της κάθε υπηρεσίας, να προστατέψει τη χώρα μας από φαινόμενα διαφθοράς αλλά δυστυχώς, οι δομές που θα έπρεπε να είχαν διαρθρωθεί κατάλληλα από το πολιτικό μας σύστημα, είναι τόσο αναχρονιστικές, που στην ουσία αν δεν βοηθούν, επιτρέπουν στην ανάπτυξη τέτοιων φαινομένων.

Είναι καιρός να σοβαρευτούμε ως κράτος και να αντιμετωπίσουμε τα κύματα των μεταναστών με υπεύθυνο τρόπο έτσι ώστε και να μειωθεί ο αριθμός των ατόμων που μπαίνουν στη χώρα παράνομα και ταυτόχρονα να έχουν και οι ίδιοι οι μετανάστες την αντιμετώπιση που αρμόζει σε ένα ευνομούμενο κράτος.

Από την Μίνα Αρναούτη

πηγη.
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π. ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΓΠΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 "ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π. ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΓΠΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ !!!ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ !!!ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΣΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗ ΘΕΙΚΗ 'ΟΛΟΤΗΤΑ' ΤΟΥ ...

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ, ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ...
'ΔΕΝ ΖΩ ΕΓΩ, Ο ΘΕΟΣ ΖΕΙ ΕΝ ΕΜΟΙ
ΔΗΛΩΝΕΙ Ο Π.ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ...
"ΒΙΩΝΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ...
Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΖΩΗΣ
ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ..." ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ...
"ΜΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΑΣΚΟΠΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ...
Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ...
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ...
ΑΠΟΤΑΝΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ 'ΠΗΓΗ' ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΗ,
ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 'ΚΑΚΟ' ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ...
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ ...
ΑΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΑΣ ...
ΜΗ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ...
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ...
ΕΧΕΤΕ ΟΝΟΜΑ, ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ...
ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ 'ΚΑΛΟ', ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΗΡΥΤΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΜΕ
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ", ΤΟΝΙΣΕ ...
Ο Π. ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ
ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ...
ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΛΥΒΙ ΤΟΥ, ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ...
ΟΙ "ΔΩΔΕΚΑ ΑΟΡΑΤΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ" ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΑΝ, ΕΝΩ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ...
"ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ", ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΨΗΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟ 'ΞΕΠΕΤΑΓΜΑ' ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΚΡΥΒΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΧΩΡΟ ...
"ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΦΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΠΑΡΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΚΕΙΝΗ ΞΕΨΥΧΗΣΕΙ ...
ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΟΡΑΤΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ...
ΜΕ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΗ, ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ (ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ), ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗ ΤΡΟΦΗ ...
Ο ΓΠΠ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, (ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΟΡΗΣΕ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ...
ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΛΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ...
ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ...
ΠΕΝΤΕ ΓΛΥΤΩΝΑΝ, 15 ΧΑΝΟΝΤΑΝ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ...
ΜΗ ΛΙΓΟΨΥΧΑΤΕ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ...
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ:
ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΑΞΕΣ ΤΟ ΚΑΚΟ;
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ;
ΕΓΩ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΑ, ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΙΔΑΞΑ;
ΟΙ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΣ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ 'ΚΡΙΣΗ' ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ...
Η ΠΑΝΑΓΙΑ, ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ...
ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ !!!
πηγη.
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

ΒΟΜΒΑ – Η Παγκόσμια Κυβέρνηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων παίρνει «σάρκα και οστά»

Alert !! Η Συνθήκη της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την Παγκόσμια Κυβέρνηση (αυτή που λησμονούσε ο Γιώργος Παπανδρέου και άλλοι πολλοί Έλληνες πολιτικοί και όχι μόνο) υπογράφεται στις μέρες μας !!
Είστε έτοιμοι γι αυτό; Στο βίντεο που ακολουθεί ο δημοσιογράφος του infowars συζητά για την TPP και πώς θα φθάνουν στη Γερουσία αυτές τις ημέρες....
Ενώ μερικοί στην αντιπολίτευση επισημαίνουν ότι θα αυξήσει τις ολέθριες οικονομικές επιπτώσεις που έφερε η NAFTA, οι περισσότεροι αγνοούν ότι είναι κοντά στο τελικό βήμα για την εδραίωση δύναμης σε μια παγκόσμια διακυβέρνηση με πολυεθνικές εταιρείες ….
Η νέα Αμερική θα γίνει στην κυριολεξία μια μεγάλη «φυλακή» όταν η συμφωνία TPP γίνει νόμος. Αυτό το έγγραφο έχει τεθεί σε διαδικασία εδώ και τρία χρόνια και οι διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη, γίνονται μεταξύ των ΗΠΑ, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Ιαπωνία, του Μεξικό, της Μαλαισίας, της Χιλής, της Σιγκαπούρης, του Περού, του Βιετνάμ, και του Μπρουνέι Νταρουσαλάμ (Φιλιππίνες, Ταϊλάνδη και Κολομβία θα συμμετάσχουν).
Η κυβέρνηση Ομπάμα πρόκειται να τρέξει γρήγορα την TPP, ακριβώς όπως έκανε με τον Obamacare. Αλλά αυτό που οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν συνειδητοποιούν είναι ότι η Συνθήκη αυτή θα αλλάξει ριζικά τη νομοθεσία για την ελευθερία του διαδικτύου, την υγειονομική περίθαλψη, τα πνευματικά δικαιώματα, την ασφάλεια των τροφίμων, τα περιβαλλοντικά πρότυπα, τις πολιτικές ελευθερίες και πολλά άλλα. Επιπλέον, θα ενθαρρύνει την ανάδυση του κόσμου σε ένα παγκόσμιο οικονομικό σύστημα … .δηλαδή … τη Νέα Παγκόσμια Τάξη!
Σύμφωνα με τα λόγια του υπεύθυνου των WikiLeaks », Julian Assange,» Αν συσταθεί το καθεστώς TPP θα καταπατηθούν τα ατομικά δικαιώματα και η ελεύθερη έκφραση, ενώ θα τσαλαπατηθούν τα πνευματικά δικαιώματα. Αν διαβάζετε, γράφετε, δημοσιεύετε, σκέφτεστε, χορεύετε, τραγουδάτε, εφευρίσκετε, έχετε αγρόκτημα, καταναλώνετε τρόφιμα, είστε άρρωστος ή θα αρρωστήσετε; Τότε ο TPP σας έχει στην στόχαστρο του».
hellasforce.com
πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Γιατί ο 'νεοέλληνας' μισεί την ελληνικότητά του

Τα όσα δραματικά συμβαίνουν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν στον κατατρεγμένο του το τόπο ,αποτελούν πλέον αντικείμενο ερεύνης από πολλές γωνίες. Είναι πλέον αυταπόδεικτο γεγονός ότι οδεύουμε σε μια κορύφωση ,αν μπορούσαμε να το δούμε με μαθηματική απεικόνιση ολοκληρώματος ,μιας Κοινωνικής κι Εθνικής Εντροπίας η οποία ξεκίνησε ,να μορφοποιείται από την περίοδο της Μεταπολίτευσης.

Θέλω πεισματικά να παραμείνω εκτός εσχατολογικών και λοιπών ερμηνειών,όχι ότι δεν χρήζουν μελέτης ,απλά καμμιά φορά η ψυχρή Λογική και η εμπειρία δίνει μια πιο αντικειμενική απεικόνιση της Πραγματικότητας και της Αλήθειας που αυτή συνεπάγεται....


Κι από το τελευταίο ως αφετηρία δεηλ.την Αλήθεια θα ξεκινήσω την προσεγγισή μου στην απάντηση του ερωτήματοςτου τίτλου: «Γιατί ο “νεοέλληνας” μισεί την ελληνικότητά του».

Γιατί έκανε εμφανείς και προφανείς τις αδυναμίες του .Την καλοζωϊα χωρίς κόπο,την ραστώνη χωρίς παραγωγή,την λαμογιά ως επιχειρηματικότητα,την υπεκφυγή ως μαγκιά και τέλος την ηθελημένη λοβοτομή της Εθνικής του υπόστασης χάριν του μιμητισμού….να μην υστερεί από τους «Φράγκους».

Όσο εύκολο είναι πάντα, όλα τα δεινά μας να τα φορτώνουμε στους άλλους, άλλο τόσο εύκολο είναι ναμην θέλουμε να αντικρίσουμε την Αλήθεια.Είμαστε μονίμως «τσακωμένοι» με αυτήν και εμμένουμε πεισματικά σε θέσεις ,είτε δικές μας(αυθαίρετες και αφοριστικές ανάλογα με το εκάστοτε ατομικό μας συμφέρον) είτε των Δυναστών,που δια της «ελευθέρας βουλήσεως και Δημοκρατικότατα» εξελέξαμε ,έτσι ώστε να μην επιτρέπουμε σε κανέναν άλλο ,επι ποινή θανάτου,να τολμήσει να μας κρίνει λεγοντάς μας την ….Αλήθεια.

Η Αλήθεια λοιπόν, δεν μπορεί ποτέ να είναι υποκειμενική.Υποκειμενική είναι η προσωπική αντίληψη της Πραγματικότητας,που σχεδόν πάντα ,αντιστρατεύεται την Αυθεντικότητα της Αλήθειας προς όφελος της ατομικής Ηθικής ή του Ηθικισμού.

Και για να είμαστε συνεπείς προς αυτήν ,συμφωνούμε ότι η Οικογένεια αποτελεί το κύτταρο εκείνο που συνθέτει και διαμορφώνει μια Κοινωνία ανθρώπων??Αν συμφωνούμε σε αυτό τότε συμφωνούμε και στο ότι,αυτός ο πανανθρώπινος θεσμός πρέπει να διαφυλάσσεται και να συντηρείται .Εντός αυτού του Θεμσού διαμορφώνετει ο νεός άνθρωπος ,εντός αυτού λαμβάνει τις πρώτες πληροφορίες και κυρίως ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑπερί του ποιος είναι ,από που κατάγεται και που οδεύει και εν τέλει οδηγείται με την σειρά του στην δημιουργία ενός δικού του κυττάρου.

Εμείς τι αποδεχθήκαμε όμως??Αποδεχθήκαμε την Μοιχεία ως «αναπόδραστη ανάγκη αυτοέκφρασης και αυτοεπιβεβαίωσης» αφού ο «Ηγέτης» που εμείς εξελέξαμε γνωρίζαμε ότι θα προωθούσε αυτό το «βαθύ μας απωθημένο» και θα απενοχοποιούμασταν και Τυπικά .

Το πόσο Χριστιανικό είναι να βεβηλώνεις κάτι τόσο σημαντικό κι Ευλογημένο το αφηνω στην κρίση του καθενός το πόσο Εθνικά επιζήμιο όμως είναι αυτό πρέπει να αποτελεί μέλημα όλων μας.

Τους δώσαμε λοιπόν τις αδυναμίες μας και τα απωθημένα μας και τα έκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο.Κάθε τι που έδινες από Ηθική και Ταυτότητα στο επέστρεφαν ως «έπαινο» και «αναγνώριση» που έγινες ,επιτέλους,»σύγχρονος άνθρωπος χωρίς αγκυλώσεις» κι έτσι έφθασες εδώ,στο και πέντε(+5’) της Ιστορικής καμπής να χαθείς εξ’ ολοκλήρου από τον χάρτη ως Εθνική αυθύπαρκτη οντότητα με την αρωγή κι ενεργή συμμετοχή σου κιόλας…..

Κι αυτό γιατί βρισκόμαστε να έχουμε χάσει έναν Πόλεμο του οποίου οι τελευταίες και μόνες σφαίρες που έπεσαν ,ήταν αυτές που κατέρριψαν τους Βλαχάκο,Γιαλοψό,Καραθανάση το χειμώνα του 1996 κι εσύ ψήφισες αυτόν που «βεβήλωσε» αυτή την θυσία τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους!!!!!!.

Δεν ήξερες την Αλήθεια???Την ήξερες..δεν ήθελες όμως να την δεχθείς γιατί τότε θα έπρεπε να κάνεις σκληρή αυτοκριτική ,πράγμα που θα εμπόδιζε τον ναρκισσισμό σου να ριζωθεί βαθύτερα στα «οφέλη της νέας απατηλής ζωής» ,που σου έγνεφε από μακριά ο «εξ’ευρωπαϊσμός « που σου έταζε ολά όσα ,ποτε δεν θα έπρεπε να αποτελούν προτεραιότητες σου.Το χειρότερο είναι που δεν μετάνοιωσες ούτε μια στιγμή γιατί είχες ότι επιθυμούσες,από αυτά που απλόχερα σου «χάριζαν» οι Δυναστες που θεωρούσες Σωτήρες μιας και σου χάϊδευαν την ύπαρξη με φενάκες εξαρτησιογόνες των 5 αισθήσεων σου.

Αν όλα τα παραπάνω συνθέτουν μιαν «ακατάσχετη»συμπερασματολογία η αποκατάσταση είναι πολύ πιο επώδυνη και δεν μπορεί να είναι αλλιώς.Κι επειδή η Ιστορία ως μέγας Δάσκαλος κι Οδηγός μπορεί να γίνεται Προφητική θυμήσου ότι η Βυζαντινή Αυτοκρατορία δεν έπεσε στις 29 Μαϊου 1453 αλλά την περίοδο 1341-47 όταν ο Ιωάννης Κατακουζηνός προσκάλεσε τον Οθωμανό σουλτάνο με 10.000 στρατιώτες για να πολεμήσει εναντίον των Παλαιολόγων.Κι αυτό αναφέρεται γιατί ακόμα εθελοτυφλείς στην δόλια υποδούλωση που ενεργείται κατά΄του χώρου που κατοικείς,της ιδιαιτερης Πατρίδας σου δηλ.με την δική σου και πάλι συμμετοχή. Τα ψεύτικα τσιτάτα περί «κοινωνιών όλων των εθνών» ,»βοήθεια των κατατρεγμένων»,»παγκόσμια αλληλεγγύη « κλπ ηχούν πολύ ωραία στα αυτιά αλλά στοχεύουν ,κυρίως στην Δική Σου απάλειψη αποτον Παγκόσμιο Πολιτισμικό χάρτη.

Οχι γιατί είσαι κάτι το ιδιαίτερο…….Απο την στιγμή Που,απαξίωσες την Γυναίκα μέσω της Μοιχείας (κι αυτή εσένα με την σειρά της),Που δέχθηκες να μην διδάσκονται τα παιδιά σου την Ιστορία του Εθνους των Πατέρων τους αλλά την ιστορία των κομματικών μηχανισμών,Που παρέδωσες το Αφθαρτο εσωτερικό σου Πύρ στην ύλη που είναι πεπερασμένη και Ψευτικη καθ΄όλα γιατί φθείρεται και χάνεται,Που έγινες δούλος των πραγμάτων αντί για Κύριός τους,Που διαλέγεις Ηγεμόνες μόνο για το ατομικό σου συμφέρον ,Που αρνήθηκες να αντιδράσεις στην επέλαση των «αλλοφρόνων» αντ΄αυτού τους υιοθέτησες,Που έκανες πρότυπα ότι σου σερβίριζαν τα περιοδικά του Life Style,Που θεωρούσες σημαντικότερο να γίνει η κόρη σου τραγουδίστρια (τρόπος του λέγειν) σε κάποιο νυκτερινό κέντρο παρά μια τίμια εργαζόμενη,Που έλαβες τον ρόλο του «αφεντικού» και πήρες λαθρεργάτες στην επιχειρησή σου και μάλιστα τις περισσότερες φορές τους φερόσουν απάνθρωπα,Που ήθελες σώνει και καλά να κάνεις τον γυιό σου επιστήμονα ,ήθελε δεν ήθελε,για να τον κάνεις στατιστική στους πίνακες ανεργίας ,αλλά παρ΄όλα αυτά τον πίεσες και τον έστειλες στο εξωτερικό για σπουδές λές και μια χώρα μπορεί να λειτουργήσει μόνο με επιστήμονες ενώ οι εργάτες και οι τεχνίτες είναι «ειδικότητες» υποδεέστερες του εγωισμού σου,Που πλήρωνες για να μην πληρώνεις φόρους,Που την Ορθόδοξη Πίστη ,στην οποία εβαπτίσθηκες την εκδίωξες αποτην ζωή σου,Που τις θυσίες των προγόνων σου τις έκανες 3ήμερα εκδρομής κι όχι μέρες περισυλλογής και μνήμης κι εθνικής ανατάσεως,Που δέχθηκες να κυβερνηθείς από σειρά άθρησκων και ανθελλήνων ,οι οποίοι τώρα σου ετοιμάζουν ζυγό χειρότερο από τον Οθωμανικό και μιλάω για το ακραίο Ισλάμ,Που θεωρούσες την τρομοκρατία «επαναστατική πολιτικη πράξη» κι έδωσες άλλοθι σε όλα τα αποβράσματα των Ξένων Μυστικών Υπηρεσιών αλλά και των εγκληματιών του Κοινού Ποινικού Δικαίου για κάθε ανομία,Που….Που…κι ο κατάλογος μπορεί να πάρει άλλες τόσες σελίδες…….

Ολατα παραπάνω φωνάζουντο αυτονόητο……ΦΘΟΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ,ΦΘΟΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΙΟ ΙΣΧΝΩΝ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ,ΦΘΟΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙΤΟΙ ΠΙΟ «ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ» ΑΠΟΕΣΕΝΑ ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΡΘΟ ΔΡΟΜΟ,ΦΘΟΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΩ ΜΕ ΜΕΣΑ ΥΠΟΤΗΠΩΔΗ Ή ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ-ΕΝΩ ΕΣΥ ΣΤΕΝΑΖΕΙΣ ΑΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΨΕΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ,ΦΘΟΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ Ή ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ,ΦΘΟΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΑΤ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΧΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΚΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ,ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΖΙΝΕς ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ»ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ».

Αυτό είναι το βαθύτερο μυστικό λοιπόν .Ο Φθόνος.Κι αυτό γιατί προτίμησες την εξαφάνιση παρά να μιμηθείς αυτούς.Ηταν πολύ βαρύ τοφορτίο όντως αλλά και τομόνο που θα σε εξύψωνε κι έτσι διάλεξες τον εύκολο δρόμο της παραίτησης και υποταγής.

Στο κεφάλαιο «Γιατί επαινείται ο Ηγέτης και γιατί επικρίνεται» ο Νικολό Μακιαβέλι γράφει:

“Το πώς ζούμε ,βρίσκεται πολύ μακριά αποτο πως θα έπρεπε να ζούμε» και παρακάτω στο ίδιο κεφάλαιο: « Για να γίνεις καλός Ηγέτης ,να αποβάλεις την εικόνα που δίνουν για τον καλό Ηγέτη τα παραμύθια και να βάλεις στος νού σου ό,τι αποτελεί Αλήθεια και Πραγματικότητα».

Κι αν νομίζεις ότι τα έγραψε αυτά για τους μελλοντικούς Ηγέτες λαών ,σφάλλεις κατά το ήμισυ.Πρωτίστως τα έγραψε για ΕΣΕΝΑ τον απλό καθημερινο «Ηγέτη» του κυττάρου ,που εκουσίως πάς να διαγράψεις.

Η Αλήθεια διακατέχεται από Αυθεντία κι είναι πικρή αλλά και Σωτήρια όταν γίνεται αποδεκτή.Κι αυτή ποτέ δεν μένει κρυμμένη .Αλλάπάντα βρίσκει επώδυβνους τρόπους για να εμφανίζεται.Θυμίσου των Σωκράτη.Αν δεν έπινε το κώνειο θα μαθαίναμε ποτε την διδασκαλία του??ο Ιησούς???Αν δεν θυσιαζόταν για εμάς τι θα ήταν το Δόγμα της Ορθοδόξου Πίστεως??Τίποτα ,παρά άλλη μια «ιουδαϊκή αίρεση» .

Δυστυχώς θα πρέπει να αποδεχθείς το γεγονός ότι θα πονέσεις για να θελήσεις να απελευθερωθείς.Ερχεται η ώρα που θα αναμετρηθείς με τις χιμαιρικές σου επιλογες, που έχουν πάρει πλέον μορφή,ζητώντας να σου αποστερήσουν το δικαίωμα του «ΖΕΙΝ» γιατί το «ευ ζείν» έχει απωλεσθεί προ πολλού.

Βλέπεις ,το χρήμα και τα παραγωγά του δεν χαρακτηρίσθηκαν τυχαία ως «ψεύτικα κι απατηλά».Ο Διάβολος έχει την ικανότητα να σε δεσμεύει με το Ψέμα μιας κι είναι κυρίαρχος στον Τομέα του.Κι όπως διαμορφώθηκε ή μαλλον εμφανίστηκε η κατάσταση στην Ελλάδα (αλλά κι αλλού σύντομα) , ούτεχρήμα θα έχεις ,ούτε το χρημα που είχες θα ξαναέχεις και κατά συνέπεια ούτε τα παραγωγά του.Αρα όσο πιο σύντομα αντιληφθείς την Αλήθεια που φωτίζει το Ψέμα και επιστρέψεις εκεί από όπου έπρεπε να είχες ξεκινήσει τόσο το καλύτερο για σένα και το κυτταρό σου.

Η ώρα και η μέρα που θα πρέπει να σταθούμε αντιμέτωποι με τον χειρότερο εαυτό μας που μας καταδυνάστευε …επέστη. Ο Αγώνας είναι πάντα Δίκαιος κι Όμορφος για αυτούς που ξέρουν για Τι να αγωνιστούν κι ας μην ξέρουν το Πως…

Κωνσταντίνος Β.Γκλαβάς.
http://www.katohika.gr/2015/04/giati-o-neollinas-misi-tin-ellinikotita.html.
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΛΑΡΙΩΝΑ ΑΡΓΚΑΤΟΥ

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΛΑΡΙΩΝΑ ΑΡΓΚΑΤΟΥ:»ΘΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ»

Έρχονται δύσκολοι καιροί επειδή λιγόστεψε η Πίστη.
Εξαιτίας της φτώχειας, οι άνθρωποι θα πουλήσουν την ψυχή τους για τροφή και ρούχα. Ο κόσμος θα γίνει κακός, θα εξαφανιστεί η αγάπη και το έλεος μεταξύ των ανθρώπων.
Ιερείς και λαϊκοί θα γίνουν ένα και δεν θα υπάρχει κάποιος να καθοδηγήσει τους πιστούς. Οι πιστοί δεν θα μπορούν να βρουν τον ποιμένα, ούτε και τον σωστό δρόμο. Θα κυβερνάει το χρήμα και η επιθυμία να κάνουν περιουσίες. Κανείς δεν θα φροντίζει για τις ψυχές των ανθρώπων, όλα θα περιοριστούν σε μια απλή συναλλαγή. Όλοι θα αδιαφορούν για τη σωτηρία τους, για την πίστη, δεν θα έχουν φόβο Θεού, το καθήκον, η υποχρέωση, η ευθύνη, θα είναι άγνωστες έννοιες....

Όλα θα περιστρέφονται γύρω από το χρήμα. Ο ένας θα πουλάει τον άλλον, η κακία στον κόσμο θα είναι ανυπόφορη. Θα ζήσουμε τους έσχατους καιρούς. Δεν μπορούμε να φανταστούμε πόσο δύσκολα θα είναι. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι περιμένει εμάς και τα παιδιά μας.
Τα παιδιά μας σ” αυτούς τους δύσκολους καιρούς θα είναι ανέτοιμα να αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις, επειδή οι γονείς σήμερα δεν διδάσκουν στα παιδιά τον φόβο του Θεού και την ντροπή προς τους ανθρώπους. Γι” αυτό το λόγο θα πέσουν θύματα πολλών κακών.
Μητέρες, μην αφήσετε τα παιδιά σας να τα παρασύρει το κύμα αυτού του διεφθαρμένου αιώνα. Θα κλαίτε Αιώνια, που δεν σώσατε τα παιδιά σας και θα τα κάνετε υιούς της γέεννας του πυρός. Εάν σταματούσε η αμαρτία στον κόσμο και οι άνθρωποι μετανοούσαν, δεν θα ζούσαμε εμείς τους Έσχατους Καιρούς…
apantaortodoxias.
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Τα σχέδια για τη Μεγάλη Αλβανία και ο ελληνισμός. Γράφει ο Kωνσταντίνος Χολέβας Πολιτικός Επιστήμων

Η απόσπαση του Κοσσυφοπεδίου από τη Σερβία ξεκίνησε με τους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ το 1999, όταν βομβαρδίστηκαν άμαχοι, ακόμη και κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα του ορθόδοξου εορτολογίου. Φέτος είδαμε άλλη μια σχετική εξέλιξη κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας των ορθοδόξων. Οι πρωθυπουργοί της Αλβανίας Εντι Ράμα και του Κοσόβου (Κοσσυφοπεδίου) Χακίμ Θάτσι ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξή τους ότι θα προχωρήσουν στην ένωση Αλβανίας - Κοσόβου, αν η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν παραχωρήσει δικαίωμα ελευθέρας εισόδου στους πολίτες του Κοσόβου. Υπενθυμίζεται ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν έχει ενιαία πολιτική για το ζήτημα του Κοσόβου, διότι η Ελλάς, η Κύπρος, η Ισπανία και η Ρουμανία δεν αναγνωρίζουν...

την περιοχή αυτή ως ανεξάρτητο κράτος, θέση στην οποία συμφωνεί και η Ρωσία. Αντιθέτως, οι ΗΠΑ και πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν προβεί στην αναγνώριση, ενθαρρύνοντας με τον τρόπο αυτό τον αλβανικό αλυτρωτισμό.

Η Ελλάς ορθώς πράττει και δεν αναγνωρίζει αυτή την οντότητα, διότι αποκόπηκε από τη Σερβία με τη χρήση βίας (αντάρτες του UCK, βομβαρδισμοί κ.λπ.). Το Κοσσυφοπέδιο υπήρξε ιστορικά η κοιτίδα της Ιστορίας και της ορθόδοξης παράδοσης για τον σερβικό λαό. Το 1389 στο Κόσοβο Πόλιε, δηλαδή κοιλάδα των κοτσυφιών (= Κοσσυφοπέδιο) οι Οθωμανοί νίκησαν τους Σέρβους και κατέκτησαν την περιοχή. Οι Σέρβοι το ονομάζουν μάλιστα Κόσοβο και Μετόχια, τονίζοντας έτσι την παρουσία πολλών ιστορικών ορθόδοξων μονών (η λέξη «Μετόχιον» υποδηλώνει ναό ή ασκητήριο που υπάγεται σε μοναστήρι). Επί Β' Παγκοσμίου Πολέμου οι Ιταλοί του Μουσολίνι απέσπασαν το Κόσοβο από την τότε ενιαία Γιουγκοσλαβία και το απέδωσαν στο προτεκτοράτο τους, την Αλβανία.

Αν η Δύση ανεχθεί την ένωση Αλβανίας και Κοσόβου στην εποχή μας, θα νομιμοποιήσει ουσιαστικά τον σχεδιασμό του Μουσολίνι και θα δώσει αέρα στα πανιά του αλυτρωτισμού των Τιράνων. Τα επόμενα βήματα θα είναι η απόσχιση των δυτικών επαρχιών των Σκοπίων, όπου οι πολυάριθμοι Αλβανοί έχουν ανακηρύξει κράτος εν κράτει (την Ιλλυρίδα) και η διεκδίκηση εδαφών από το Μαυροβούνιο, τη Σερβία (Πρέσεβο) και την Ελλάδα (βλέπε προπαγάνδα περί Τσάμηδων και χάρτη της Μεγάλης Αλβανίας που περιλαμβάνει την Ηπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και την Κέρκυρα).

Δεν ισχυρίζομαι ότι η σημερινή Αλβανία είναι ικανή να απειλήσει την εδαφική ακεραιότητά μας, όμως δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε. Αν οι ΗΠΑ και ορισμένοι Ευρωπαίοι εταίροι μας ανεχθούν τα μεγαλοαλβανικά σχέδια, τα Βαλκάνια θα εισέλθουν σε μια νέα περίοδο αποσταθεροποιήσεως, ενώ η Ελλάς ακόμη ταλανίζεται από την οικονομική κρίση. Για να διασφαλίσουμε τα ελληνικά αλλά και τα καλώς νοούμενα ευρωπαϊκά συμφέροντα στην περιοχή, οφείλουμε να ανακόψουμε την πορεία προς τη Μεγάλη Αλβανία ή τη Φυσική Αλβανία, όπως πιο διπλωματικά αποκαλείται από τον αλβανικό Τύπο.

Είναι απαραίτητο να διακηρύξουμε για μια ακόμη φορά ότι δεν πρόκειται να αναγνωρίσουμε το Κόσοβο ως ανεξάρτητο κράτος, διότι, αν το κάνουμε, θα ανοίξουμε τον δρόμο για τη νομιμοποίηση της τουρκικής εισβολής και του ψευδοκράτους στην Κύπρο.

Να διακηρύξουμε ότι η πορεία της Αλβανίας προς την Ευρωπαϊκή Ενωση και η τυχόν χρηματοδότησή της από ευρωπαϊκά κονδύλια εξαρτάται από τον σεβασμό των δικαιωμάτων της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας (Βορειοηπειρωτών).

Να ζητήσουμε από την UNESCO την προστασία των ορθόδοξων ναών και μνημείων που υπάρχουν στο Κόσοβο και έχουν υποστεί καταστροφές, λεηλασίες και βομβιστικές επιθέσεις από φανατικούς μουσουλμάνους Αλβανούς.

Να καταγγείλουμε σε όλα τα διεθνή βήματα την προπαγάνδα των Τιράνων υπέρ των Τσάμηδων, απογόνων των εγκληματιών πολέμου.

Να υπενθυμίσουμε στην κυβέρνηση των Τιράνων ότι δεν λησμονούμε το Πρωτόκολλο της Κερκύρας του 1914, το οποίο προβλέπει Αυτόνομη Βόρειο Ηπειρο εντός Αλβανίας.

Ας μη μένουμε απαθείς θεατές!

πηγη.
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Ο Χριστός καθημερινά δίπλα μας! Δείτε πως παρουσιάζεται στη ζωή μας (Βίντεο)

Είναι δίπλα μας καθημερινά και δεν τον βλέπουμε! Γιατί καθημερινά τα μάτια της ψυχής μας είναι κλειστά!
Όσο Χριστιανός και αν είσαι όση νηστεία και αν κάνεις και στην εκκλησία να πηγαίνεις, αν δεν ανοίξεις τα μάτια σου δεν θα τον δεις!
Ακολουθεί ταινία μικρού μήκους.
Είναι η ιστορία της Μαρίας και του μικρού Βασιλάκη. Δείτε πως παρουσιάζεται ο Κύριος μας καθημερινά δίπλα μας. Αξίζει να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας.
πηγη
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

International Business times: Η Αγία Σοφία θα μετατραπεί σε Τζαμί γιατί την φοβούνται οι Τούρκοι

Κύριο θέμα των ξένων ΜΜΕ έγινε «αιφνιδιαστικά» ο μεγαλοπρεπής και περίλαμπρος  ναός ολόκληρης της χριστιανοσύνης  η Αγία Σοφία. Ένας ναός που υμνήθηκε όσο κανένας άλλος , και που μέσα του «περικλείει» το «μήνυμα»  των ουρανών επί γης.
Αυτός ναός στον οποίο , οι Ρώσοι   αγγελιοφόροι του Ιβάν του Γ’ στάθηκαν στο εσωτερικό του και αφού άκουσαν με θρησκευτική κατάνυξη την θεία λειτουργία είπαν στο Ρώσο ηγεμόνα με   έκπληξη :
«Δεν υπάρχουν ανθρώπινες δυνάμεις για να το εκφράσουμε !
Είμασταν σε έναν διαφορετικό κόσμο πάνω στην γη.
Ο ουρανός και η γη άλλαξαν θέσεις».
Αυτόν λοιπόν το ναό «έβαλαν στο μάτι» οι Τούρκοι και χαιρέκακα οι δυτικοί γράφουν για την μετατροπή του σε Τζαμί.....

Σύμφωνα με την εφημερίδα International Business times «η  τουρκική αντίδραση στην πρόσφατη αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων έναντι του  Πάπα Φραγκίσκου,  πήρε μια νέα διάσταση , καθώς κορυφαία ισλαμική φιγούρα στην πρωτεύουσα της Τουρκίας ΔΗΛΩΣΕ ότι τα σχόλια του  ηγέτη του καθολικισμού θα επιταχύνουν την διαδικασία επαναλειτουργίας του ναού της Αγίας Σοφίας της Κωνσταντινούπολης ως μουσουλμανικό τέμενος.
Ο Μουφτής της Άγκυρας έθεσε το ερώτημα κατά πόσον η ισλαμιστικών καταβολών τουρκική  κυβέρνηση, σχεδιάζει να μετατρέψει τον πρώην βυζαντινό καθεδρικό ναό σε τζαμί, ανέφεραν και τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
«Η δήλωση του  πνευματικού ηγέτη του καθολικισμού  πριν από τρεις ημέρες, σύμφωνα με την οποία «οι Αρμένιοι είχαν υπέστησαν μια βάρβαρη   γενοκτονία, ήταν  εξαιρετικά εντυπωσιακή», δήλωσε ο Μουφτής Mefail Hızlı σε γραπτή δήλωση του που αναφέρθηκε από το τουρκικό ειδησεογραφικό site της  εφημερίδας Hurriyet.
«Ειλικρινά, πιστεύω ότι οι παρατηρήσεις του Πάπα θα επιταχύνουν την διαδικασία για την Αγία Σοφία με σκοπό να επαναλειτουργήσει  εκ νέου για [μουσουλμανική] λατρεία. Στην ουσία μιλάμε για μια προειλημμένη απόφαση της Τουρκίας, η οποία αναζητούσε αφορμές για την υλοποιήσει.
Η κατάσταση του ιστορικού κτιρίου, που θεωρείται από τα σπουδαιότερα μνημεία του κόσμου, καθώς και ένα από τα σημαντικότερα δείγματα της βυζαντινής αρχιτεκτονικής, είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, τόσο στο εσωτερικό της Τουρκίας, όσο και σε ολόκληρη την περιοχή, τονίζει η εφημερίδα*** International Business times .
Μέχρι το 1453, η Αγία Σοφία λειτουργούσε  ως ένας ελληνικός  ορθόδοξος καθεδρικός ναός, ενώ στην συνέχεια  αναδιαμορφώθηκε ως τζαμί από τους Οθωμανούς κατακτητές.
Οι κοσμικοί  ιδρυτές της σύγχρονης τουρκικής δημοκρατίας,   σταμάτησαν την λειτουργία του ναού ως τζαμί και  το μετέτρεψαν σε ένα μουσείο ανοιχτό για το κοινό το 1935.
Τα τελευταία χρόνια, τονίζει η εφημερίδα, έχει ξεκινήσει  μια ιδιαίτερα μεγάλη  εκστρατεία για να ανοίξει εκ νέου το κτίριο αυτό για μουσουλμανική προσευχή, μια προσπάθεια όμως που έχει  συναντήσει  την έντονη αντίδραση από τους Τούρκους κοσμικούς και την οργή από την γειτονική Ελλάδα.
Ο Αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς,( ο οποίος κατάγεται από γονείς Τουρκοκρητικούς σύμφωνα με τον ίδιο)  και  μέλος του κυβερνώντος ισλαμιστικού κόμματος AKP, έγινε το πιο αξιοσημείωτο πολιτικό πρόσωπο που δίνει  φωνή στην αυξανόμενη εκστρατεία, που ξεκίνησε τον  Νοέμβριο του 2013, όταν ο ίδιος εξέφρασε την ελπίδα του ότι,  η «Αγία Σοφία» θα μπορούσε σύντομα να χρησιμοποιηθεί ως ένα πραγματικό τζαμί.
Η Ελλάδα, η οποία βλέπει τον ναό αυτό ως αναπόσπαστο μέρος της ιστορικής κληρονομιάς της, αντέδρασε οργισμένα, με το υπουργείο Εξωτερικών να  «απελευθερώνει»  μια ανακοίνωση  αποκαλώντας τις ενέργειες Τούρκων αξιωματούχων ως  «προσβολή των θρησκευτικών ευαισθησιών  εκατομμυρίων Χριστιανών».
Η προσπάθεια να μετατραπεί αυτός ο περίλαμπρος ορθόδοξος ναός σε τόπο λατρείας των μουσουλμάνων  θα ενταθεί ακόμη περισσότερο το αμέσως επόμενο διάστημα.
Ο Μουφτής  Mefail Hızlı εμφανίζεται ως  « ένας  σύγχρονος μουσουλμάνος σταυροφόρος « βαμμένος τα χρώματα του πολέμου»  που ξεκίνησε σε αυτά τα εδάφη εδώ και αιώνες.
Ο Μουφτής δεν είναι ο μόνος άλλωστε που καταδίκασε τον πάπα στον απόηχο της απόφασης του να χαρακτηρίσει ως μαζική σφαγή την  «πρώτη γενοκτονία του 20ου αιώνα», κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου κηρύγματος του .
Κορυφαίοι Τούρκοι αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Πρωθυπουργού της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, έδειξαν  επίσης τη δυσαρέσκειά τους με τον ποντίφικα , εντάσσοντας τον σε ένα «Μέτωπο του κακού »  το οποίο  συνωμοτεί διαρκώς  εναντίον της Τουρκίας.
Οι ιστορικοί εκτιμούν ότι σχεδόν 1,5 εκατομμύρια Αρμένιοι σκοτώθηκαν από τους Οθωμανούς Τούρκους κατά την εποχή του Α Παγκοσμίου Πολέμου, κάτι που ι θεωρείται ευρέως ως γενοκτονία.
Ωστόσο, η Τουρκία αρνείται σταθερά την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι ο φόρος αίματος έχει διογκωθεί και οι θάνατοι των Αρμενίων αποτελούν  προϊόν  πολιτικής αναταραχής και  ασθένειας και όχι μιας συστηματικής  τουρκικής εκστρατείας  σφαγής.
Agia-Sofia1
Ο Πάπας Φραγκίσκος είχε προηγουμένως αποπειραθεί να «χτίσει»  γέφυρες μεταξύ του Χριστιανισμού, συμπεριλαμβανομένης και της Ορθόδοξης Εκκλησίας, και του Ισλάμ κατά τη διάρκεια επίσκεψης  του στην Τουρκία στα τέλη του περασμένου έτους, τονίζει η εφημερίδα .
Ο Καθολικός ηγέτης, ο οποίος έλαβε την υποδοχή ενός ροκ σταρ κατά την άφιξη του σε  εκκλησία της Κωνσταντινούπολης, χρησιμοποίησε το ταξίδι αυτό για να διακηρύξει την προστασία των θρησκευτικών μειονοτήτων στην Μέση Ανατολή, δηλώνοντας  ταυτόχρονα την πεποίθησή του ότι οι Χριστιανοί και οι Μουσουλμάνοι πρέπει να συνεργαστούν για να εξασφαλίσουν ότι ο Χριστιανισμός δεν θα εκδιωχθεί από τον τόπο καταγωγής του στην περιοχή αυτή.
Ο Πάπας ήρθε στην Τουρκία εμφανιζόμενος ως » υπερασπιστής” τάχα ολόκληρης της χριστιανοσύνης , και για ιδίον όφελος , τα υπόλοιπα είναι » λόγια του αέρα».
Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, η ορθοδοξία δεν αναμένει και δεν θέλει την βοήθεια του πάπα , ο οποίος απεργάζεται τα δικά του σχέδια .
Ο διαχρονικός ρόλος του καθολικού Ποντίφικα έχει προκαλέσει μεγαλύτερη « ζημιά» συνολικά από ότι οι Τούρκοι σύμφωνα με πολλούς ιστορικούς και εμπειρογνώμονες.
Από την άλλη πλευρά οι Τούρκοι ετοιμάζονταν εδώ και καιρό να « σερβίρουν» το όνειρο τους και να μετατρέψουν το πανίερο  ναό της χριστιανοσύνης την Αγία Σοφία σε τζαμί.
Επίσης τα τελευταία χρόνια, Τούρκοι επιστήμονες  ανακαλύπτουν μέσα και κάτω από τον Ναό  « πράγματα και θαύματα».
Εικόνες αγγέλων ,χερουβείμ και Σεραφείμ, ψηφιδωτά με εικόνες ανεκτίμητης αξίας , σε συνδυασμό με τους θρύλους που υπάρχουν για τον ναό αυτό , όλα αυτά  «τρομοκρατούν » τους Μουφτήδες οι οποίοι φοβούνται μην τυχόν και τα εκατομμύρια των κρυπτοχριστιανών ξυπνήσουν και  χάσουν την εξουσία τους , ειδικά με το παρόν πολιτικό σύστημα στην χώρα.
Οι θρύλοι που έχουν  γραφτεί  για την Αγία Σοφία είναι πολλοί , και φοβίζουν ακόμα πιο πολλούς στην γειτονική Τουρκία, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Δείτε το βίντεο


ΣXHMATIZONTAI ΣΤΑΥΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!ΘΑΥΜΑ; από f100002192952314

πηγη.
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Κυριακή, 12 Απριλίου 2015

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ. TI ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;

Σύμφωνα με το υπ. αριθ. 318/11-4-2011 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα “Εθνική Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών από 2011 εως 2015″, μεταξύ άλλων αναφέρονται επι λέξει τα εξής : “… το εθνικό συμφέρον επιτάσσει να συνεχισθεί η νόμιμη μετανάστευση” (σελ.8),

“… η χώρα θα χρειασθεί και νέους μετανάστες προκειμένου να αντιμετωπισθεί το επερχόμενο φαινόμενο γήρανσης του πληθυσμού”, (Την ώρα που τιμωρούν τους Έλληνες αν κάνουν παιδιά αυξάνοντας την φορολογία λένε ότι πληθυσμός γερνάει, Αντί να δώσουν ελαφρύνσεις για να κάνουμε περισσότερα παιδιά, φέρνουν μετανάστες....


Δεν πρόκειται για αναστροφή γήρανσης του πληθυσμού. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ. Και το εκτελούν μεθοδικά και αποφασισμένα με σχέδιο που δεν το κρύβουν, κι όποιος το πάρει είδηση τι κάνουν και διαμαρτυρηθεί θα τον πουν ρατσιστή και φασίστα)
“…η δημογραφική σύνθεση της χώρας καθιστά αναγκαιότητα την προσέλκυση μεταναστών, πάντα μέσω των νομίμων οδών” (σελ 7 και 8), “η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, πρέπει να στηρίζεται σε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης αλληλεγγύης και στενής συνεργασίας μεταξύ των χωρών προέλευσης, (σ.σ. εννοεί βεβαίως κυρίως αφροασιατικές χώρες), διέλευσης (σ.σ. Τουρκία δηλαδή) και προορισμού (σ.σ. Ελλάδα δηλαδή) ” (σελ. 6).
(σχόλιο: εδώ γελάμε....) (κι αν δεν είναι νόμιμες τους κάνουμε νόμιμους αμέσως μετά, τους δίνουμε επιδόματα ελαφρύνσεις περίθαλψη... ότι στερούμε από τους Έλληνες που είναι άχρηστοι πια γιατί δεν μας ψηφίζουν )
ΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Χιλιάδες αλλοδαποί με πλαστά η παραποιημένα έγραφα <<ελληνικότητας >> πήραν την ελληνική ιθαγένεια και ορκίσθηκαν . Όταν όμως θέλησαν να εκδώσουν αστυνομική ταυτότητα ,οι αστυνομικές αρχές μετά από πολλές καταγγελίες αναγκάστηκαν να εξετάσουν από την αρχή όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα και διαπίστωσαν χιλιάδες πλαστά . Τώρα υπάρχει νομικό κενό ,επειδή αυτοί οι άνθρωποι ήδη πήραν την ελληνική ιθαγένεια. Οι παρανόμως ελληνοποιηθέντες είναι στην πλειοψηφία τους Αλβανοί .
Eιπα και ελαλησα, και αμαρτια ουκ εχω
Β.Χ
ΕΤΗΝOSHELLAS.GR
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/02/ti_26.html#ixzz3X876kCXA.
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης

Σάββατο, 4 Απριλίου 2015

ΒΟΜΒΑ από τον νομισματολόγο ερευνητή Αστέριο Τσίντσιφο: Οι Νίκες στην Αμφίπολη δείχνουν βασιλιά - Θ' ανοίξουν επιτέλους τα στόματά τους οι αρχαιολόγοι;

ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ( του νομισματολόγου ερευνητή Αστέριου Τσίντσιφου )

    Η φράση της επικεφαλίδας μας, εμπεριέχεται συνήθως σε μηνυτήρια αναφορά, που οι κατηγορούμενοι κατά την στιγμή της κατάθεσής της, δεν είναι ακόμα συγκεκριμένοι. Αυτό ταιριάζει και στην υπόθεση εικονικής πολιτιστικής ανυπαρξίας ή παρακμής κατά περίπτωση, που κάποιοι καταδίκασαν έναν τόπο εξαιρετικά πολιτισμένο.
Το παράπτωμα δυστυχώς είναι διαχρονικό και διαπράττεται κατ’ εξακολούθηση....
 Τελευταίο παράδειγμα το μνημείο «Καστά», του οποίου η τύχη φαίνεται να ακολουθεί την πεπατημένη.
  Όλα τα κράτη του κόσμου, που άλλα λίγο άλλα πολύ στερούνται πολιτιστικής κληρονομιάς, για να προσελκύσουν τουρισμό, φρόντισαν και φροντίζουν να αναδείξουν και το παραμικρό. Εφευρίσκουν μύθους που λένε στους τουρίστες και κανένας δεν νοιάζεται, αν αυτοί έχουν βάση. Τα παραδείγματα χιλιάδες: Εδώ κλώτσησε το άλογο του τάδε και άφησε σημάδι, στο σπίτι αυτό γεννήθηκε ο δείνα, στη λίμνη αυτή έμαθε κολύμπι ο άλλος κ.ο.κ. Όμως αυτοί είναι κουτόφραγκοι και δεν είναι δυνατόν εμείς να ακολουθήσουμε αυτούς. Οι δικοί μας πραγματικοί μύθοι που μάλιστα εφαρμόζουν και στην αληθινή ιστορία, ούτε φαίνονται ούτε ακούγονται. Εμείς τα μάρμαρα τα πετάμε στις λίμνες, αφήνουμε τους Μακεδονικούς τάφους να χορταριάζουν και ότι αναδεικνύουμε το εγκαταλείπουμε. Έτσι διαχειρίζονται κάποιοι την αφθονία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, την οποία στο νομό Σερρών καταφέρνουν να κρατάνε στο μηδέν. Βέβαια το φαινόμενο αυτό είναι γενικότερο, όμως δεν θα το πλατειάσουμε. Θα περιοριστούμε μόνο στο μνημείο «Καστά», ελπίζοντας ότι η ανάδειξή του, θα καταφέρει τελικά να συμπαρασύρει και ότι άλλο παραμελημένο υπάρχει στο νομό. Πρέπει να προσέξουν οι άμεσοι διαχειριστές της ανάδειξης, ότι έχουν να κάνουν με τους μύθους των μύθων και με την ιστορία της ιστορίας. Στο χέρι τους είναι να το μεταδώσουν στους έμμεσους διαχειριστές και έτσι να έχουμε όπως πρέπει και αίσια έκβαση της ανασκαφής. Ότι άλλο θα τους εκθέσει ανεπανόρθωτα, μια και κάποια πράγματα δεν κρύβονται κάτω από το χαλί.
   Από τον περίβολο ακόμα, το μνημείο χαρακτηρίστηκε έργο του Δεινοκράτη. Μπορείτε να φανταστείτε τον Δεινοκράτη να ασχολείται με έργα που δεν ήταν βασιλικά; Και ακόμα χειρότερα, να ασχολείται με τυπικούς Μακεδονικούς τάφους; Αλλά και πέρα απ’ αυτό. Μπορείτε να φανταστείτε άλλη οικογένεια εκτός από βασιλική, να μπορεί να χρηματοδοτήσει αυτό το πανάκριβο έργο; Μπορούν ίσως, μόνο κάποιοι που εξυπηρετούν σκοπιμότητες. Το κομμάτι του  περιβόλου που σώθηκε ανέπαφο με την μοναδική σε τελειότητα κατασκευή του, θα έπρεπε να προϊδεάσει για τη συνέχεια. Ο πήχης ήταν ήδη πολύ ψηλά και κάποιοι θα μπορούσαν να αποφύγουν τον εξευτελισμό. Ότι ακολούθησε, κάλλιστα θα μπορούσε να γίνει σενάριο επιθεώρησης. Από τη μια έκρυβαν απεγνωσμένα κινητά αντικείμενα και από την άλλη παρουσιάζονταν ακίνητα για να τους εξευτελίζουν όλο και περισσότερο. Λες και αν κάποιοι αφαιρέσουν τα έπιπλα από το προεδρικό μέγαρο, θα μας πείσουν ότι πρόκειται για χαμόσπιτο. Σε ανύποπτο χρόνο, ομολογήθηκε ότι ο χώρος ήταν επισκέψιμος. Γιατί άραγε; Εκεί στο υπόγειο, θέα δεν είχε. Εκτός από προσκύνημα, μπορείτε να φανταστείτε κάτι άλλο; Πόσοι να ήταν αυτοί που άξιζε να τους προσκυνήσει κανείς; Πάντως κάτω από βασιλιά δεν ήταν. Και γιατί σφίγγες και μαινάδες; Πέρα από το ότι ήταν ακόλουθες του Διονύσου, τι άλλο πρέσβευαν; Μα ήταν σύμβολα προστασίας και ταίριαζαν απόλυτα στο χώρο. Οι αρχαίοι τουλάχιστον, αντίθετα με τους σημερινούς που βλέπουν ακόμα Καρυάτιδες,  έτσι αντιλαμβάνονταν την προστασία ιερών χώρων. Φυσικά το προσκύνημα δεν ήταν αφηρημένο. Ήταν συγκεκριμένο και ο κατασκευαστής φρόντισε να δώσει την ανάλογη οπτική που κατατόπιζε τον επισκέπτη. Είναι η οπτική που ευτυχώς ανήκει στα ακίνητα και που για λόγους δικούς τους, οι έως τώρα ενασχολούμενοι εκεί, αρνούνται να δουν.
   Αρνούνται να δουν τον Διόνυσο, που εκφράζεται από τις σφίγγες, τις μαινάδες και το ιερό του ζώο, την κατσίκα, που θυσιάζουν οι μορφές στα επιστήλια.
   Αρνούνται να δουν πίσω από τον Διόνυσο, την Ολυμπιάδα και να την αναγνωρίσουν πάνω στο άρμα.
   Αρνούνται ακόμα να αναγνωρίσουν δίπλα της τον Φίλιππο.          Αντίθετα ομιλούν για αρπαγή της Περσεφόνης, νομίζοντας ότι έτσι θολώνουν περισσότερο τα νερά. Προτιμώ να γράφω ότι το κάνετε εσκεμμένα, γιατί αλλιώς ο χαρακτηρισμός δεν θα σας άρεσε καθόλου. Αρνούνται να ομολογήσουν ότι οι Νίκες πίσω από τις μορφές στα επιστήλια, συνόδευαν μόνο βασιλιάδες. Και τέλος αρνούνται να δεχτούν ότι το προσκύνημα θα μπορούσε να αφορά, εκτός του Φιλίππου και τον ίδιο τον Αλέξανδρο.
  Στο κάτω-κάτω, άλλο τάφος και άλλο προσκύνημα. Τι πιο φυσιολογικό να έχει ο Μέγας στρατηλάτης, άσχετα με το πού είναι θαμμένος, προσκύνημα στην πατρίδα του.
  Μισή μέρα θα μπορούσε να μιλά ένας ξεναγός, για τους μύθους των μύθων, αλλά και για πραγματική ιστορία, που πηγάζουν από ένα μόνο μνημείο που δεν έχει ταίρι αλλού. Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει κάποιοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και αν μόνοι τους δεν μπορούν, να ζητήσουν συνδρομή. Αναφέρομαι κατά κύριο λόγο στους αρχαιολόγους, που πρέπει να δώσουν προς τα έξω την πραγματική διάσταση του μνημείου. Αν το κάνουν αυτό, κανένας δεν θα τολμήσει να το θάψει. Τα μέχρι τώρα σημάδια πάντως δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά.
  Μια ομάδα καλοπληρωμένων και αναμεταξύ των βραβευμένων, εννοούν να «παίζουν» με την πολιτιστική μας κληρονομιά και κατ’ επέκταση με την τουριστική ανάπτυξη που μπορεί να γνωρίσει ο νομός μας. Αν αυτοί δεν συνέλθουν έστω και την ύστατη στιγμή και δεν σταματήσουν την κατηφόρα της απαξίωσης που τρέχουν, τότε η αλήθεια αυτού του μνημείου θα τους καταστρέψει.
   Κατά παντός υπευθύνου λοιπόν και ήμαστε σε αναμονή των εξελίξεων.  
 
 του νομισματολόγου ερευνητή Αστέριου Τσίντσιφου

Η ομάδα ειδήσεων του amfipolinews.blogspot.gr.
Δείτε το υπόλοιπο αυτής της ανάρτησης