Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2015

Times: Επιχειρείται διαστρέβλωση του δημοψηφίσματος και ανατροπή της Κυβέρνησης

Άκρως αποκαλυπτικό άρθρο των Times κάνει λόγο για σχέδιο διαστρέβλωσης του νοήματος του δημοψηφίσματος και ανατροπής της ελληνικής κυβέρνησης....

Το εν λόγω δημοσίευμα βασίζεται σε συνομιλία δημοσιογράφου των Times με σημαντικό Γερμανό πολιτικό του συντηρητικού κόμματος CDU/CSU, οποίος απερίφραστα δήλωσε πως “η Ελλάδα δεν θα πάρει ούτε σεντ σε νέο πακέτο στήριξης από την Ευρωζώνη, όσο παραμένουν στην εξουσία ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάννη Βαρουφάκης”. Σύμφωνα την έγκριτη βρετανική εφημερίδα ο γερμανός πολιτικός “έριξε φως και στην προσπάθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ρίξει την αριστερή κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου”, λέγοντας πως “ακόμα κι αν στο δημοψήφισμα της Κυριακής υπερισχύσει το “ΝΑΙ”, αν ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας παραμείνουν στις θέσεις τους, η Αθήνα δεν θα έχει την παραμικρή πιθανότητα νέου πακέτου στήριξης”.

Οι Times υποστηρίζουν πως η Ευρωπαϊκή Ένωση προσπαθεί να διαστρεβλώσει την ουσία της ερώτησης του δημοψηφίσματος και να ανατρέψει την ελληνική κυβέρνηση. “Το σχέδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι να υποστηρίξει σθεναρά το “ΝΑΙ”, παρουσιάζοντας το δημοψήφισμα ως απόφαση για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ κι όχι ως απόφαση για την αποδοχή ή όχι των μέτρων λιτότητας κι έπειτα σε περίπτωση νίκης να ξεφορτωθεί τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μετά την αναμενόμενη παραίτηση του κυρίου Τσίπρα”, αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει παραθέτοντας μία ακόμα αφοπλιστική δήλωση του γερμανού πολιτικού: “Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσει το “ΝΑΙ”. Μετά θα χρειστούμε καινούργια κυβέρνηση και μετά θα πρέπει να επιβάλλουμε μέτρα”.
Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο

ΠΗΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!