Σάββατο, 30 Μαΐου 2015

Σε Πλήρη Ετοιμότητα ο UCK. Απειλεί πΓΔΜ, Ν. Σερβία και Ελλάδα Το διαβάσαμε από το: Σε Πλήρη Ετοιμότητα ο UCK. Απειλεί πΓΔΜ, Ν. Σερβία και Ελλάδα

Σε Πλήρη Ετοιμότητα UCK, UCPBM και UCK στην πΓΔΜ Απειλούν πΓΔΜ , Ν. Σερβία και Ελλάδα – Στον Κόσμο του … το ΥΕΘΑ

Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος

Παρουσία ένστολων με σύμβολα του UCK και πολιτικών στην κηδεία ενός από τους επικεφαλής των ενόπλων στο Κουμάνοβο και συγκεκριμένα στον δήμο Ντέτσανι του Κοσσυφοπεδίου κηδεύθηκε χθες ο Μπεγκ Ριζάι, εκ των επικεφαλής της ομάδας των ενόπλων, που συμμετείχαν στις συγκρούσεις με την αστυνομία της πΓΔΜ στο Κουμάνοβο και στην κηδεία παρέστησαν άτομα που φορούσαν διακριτικά του πρώην ‘Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσόβου’ (UCK)....


Σημειώνεται επίσης ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε στην πλατεία, μπροστά από το Δημαρχείο, και ότι στη λεζάντα σχετικών φωτογραφιών που αναρτήθηκαν επισήμως από τον Δήμο στο facebook αναφέρεται ότι, χιλιάδες Αλβανοί πολίτες, δημότες του Ντέτσανι έλαβαν μέρος στον τελευταίο αποχαιρετισμό του ήρωα της μάχης του Κουμάνοβο και διοικητή της ειδικής μονάδας ‘Μαύροι Αετοί’ της επιχειρησιακής ζώνης Dukagjin του UCK, Μπεγκ Ριζάι, ενός από τους πλέον διακεκριμένους διοικητές των τριών απελευθερωτικών στρατών (UCK,UCPBM και UCK στην πΓΔΜ). Στην κηδεία του Μπεγκ Ριζάι στο Ντέτσανι παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι σχεδόν όλων των πολιτικών κομμάτων του Κοσσυφοπεδίου και σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών, το μήνυμα των Αλβανοκοσοβάρων πολιτικών ήταν ότι οι ιδέες του UCK είναι ακόμη ζωντανές.

Όμως πλέον και η ΕΕ άρχισε να θορυβείται από τις εξελίξεις ή τουλάχιστον να μην κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα καθόσον ο εισηγητής του Ευρωκοινοβουλίου για την πΓΔΜ, Ίβο Βάιγκλ, δήλωσε σε συνέντευξή του σε κροατική ε/φ ότι, η δημιουργία ‘Μεγάλης Αλβανίας και η εξάπλωση του ριζοσπαστικού ισλαμισμού στην Ευρώπη ήταν οι στόχοι των Αλβανών τρομοκρατών που σκότωσαν 9 και τραυμάτισαν 37 αστυνομικούς στο Κουμάνοβο πριν από δύο εβδομάδες.

Όλα δείχνουν σύμφωνα με τις αναλύσεις μας στο pentapostagma.gr , ότι οι τρομοκρατικοί στρατοί των Αλβανών είναι σε πλήρη ετοιμότητα για δράση τόσο στην πΓΔΜ, όσο στη Ν. Σερβία και την Ελλάδα. Έχουμε πλέον όλο το σκηνικό έτοιμο και περιμένουμε. Διαβάζαμε πρόσφατα ότι, ο υφυπουργός άμυνας της Ελλάδας κ. Τόσκας μίλαγε για εξ ανατολών κίνδυνο, προφανώς ως βασικό κίνδυνο κατά της χώρας μας, αναφέροντας προβλήματα επάνδρωσης των μονάδων. Όμως με την εξ ανατολών απειλή με αλβανικό χέρι τι γίνεται; είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε; είναι οι μονάδες μας επανδρωμένες; υπάρχουν κατάλληλες μονάδες για ασσύμετρο αγώνα; είναι κατάλληλα εξοπλισμένες και εκπαιδευμένες; γιατί δεν γίνονται αναφορές και σε αυτή την απειλή; Μήπως το θεωρούμε δευτερεύουσας σημασίας; Εμείς πραγματικά ευχόμαστε όλα να είναι οργανωμένα και οι ΕΔ της χώρας να είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις και πιστεύουμε ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα κληθούν να το αποδείξουν.

ΠΗΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!