Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

Ρωσία: "Ετοιμαστείτε να αμυνθείτε για την Γη, οι Έκπτωτοι Άγγελοι Επέστρεψαν"

Μια εξαιρετική έκθεση που εκπονήθηκε από τη Στρατιωτική Επιστημονική Επιτροπή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας [1](MSC) πάνω στις μόλις ολοκληρωμένες δοκιμές του Almaz-Antey [2] υψηλού ενεργειακά λέιζερ κατευθυνόμενου οπλικού συστήματος από το 27ο Κεντρικό Ινστιτούτο Έρευνας [3] (27 CRI) δηλώνει "επειγόντως" στους συμμάχους της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ινδία, Κίνα και Βραζιλία ότι χρειάζεται να υπερασπιστούμε τον πλανήτη μας εναντίον «δια-διαστάτικών οντοτήτων» που θα μπορούσαν σύντομα να επιχειρήσουν να ανακτήσουν τη Γη...

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε για αυτή την έκθεση ότι οι αναφορές σε «δια-διαστατικές οντότητες» που περιέχονται σε αυτή χρονολογούνται από το Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο (Β' Παγκόσμιο Πόλεμο), όταν οι τότε Σοβιετικές υπηρεσίες πληροφοριών επιβεβαίωσαν ότι τα γερμανικά ναζιστικά καθεστώτα είχαν "σύνδεσμο επικοινωνίας" με αυτό που μπορεί μόνο να περιγραφεί ως «έκπτωτοι άγγελοι/δαίμονες», αλλά τους οποίους τα παλαιότερα γραπτά αρχεία του πλανήτη μας αναφέρουν ως «θεούς».

Αυτές οι «πεσμένοι άγγελοι/δαίμονες», η έκθεση αυτή εξηγεί, είχαν κάποτε κατατροπωθεί από τη Γη μας περίπου 5-6,000 χρόνια σε αυτό που τότε αναφέρεται από τους αρχαίους ως η «μεγάλη ανατροπή» που πάγωσε σχεδόν αμέσως εκατομμύρια τριχωτά μαμούθ στη Σιβηρία, κατέστρεψε την μεγάλη πόλη-κράτος γνωστή ως Ατλαντίδα, και καταγράφηκε στις ιστορίες, θρησκείες και θρύλους όλων των λαών του πλανήτη μας ως η «μεγάλη πλημμύρα».

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, να έχουν καταστραφεί «τη μεγάλη ανατροπή», η έκθεση αυτή συνεχίζει, ήταν η κύρια γεωγραφική περιοχή που οι «έκπτωτοι άγγελοι/δαίμονες» κατοίκησαν στη Γη, εντοπίζεται από την ινδική υποήπειρο, μέσω της οροσειράς των Ιμαλαΐων ως εκεί που είναι σήμερα η Ουκρανία και των οποίων οι ανθρώπινοι απόγονοι είναι γνωστοί ως η Άρια φυλή.

Τα δύο σανσκριτικά μεγάλα έπη  της αρχαίας Ινδίας, το Μαχαμπαράτα και το Ραμαγιάνα, εξηγεί η έκθεση αυτή, εξηγούν με πλήρεις λεπτομέρειες τις αλληλεπιδράσεις αυτών των "έκπτωτων αγγέλων / δαιμόνων" με την Άρια φυλή, περιλαμβάνοντας τη χρήσης του διαστημικού αεροσκάφους του Vimana που περιγράφεται ως «μία συσκευή η οποία μπορεί να πάει από τη δική της δύναμη, από το ένα μέρος στο άλλο ή από σφαίρα σε σφαίρα».

Επαλήθευση αυτού του απίστευτου αρχαίου ισχυρισμού της δύναμης του Vimana όχι μόνο στο δικό μας πλανήτη, αλλά και στους άλλους επίσης, αυτή η έκθεση λέει, μπορεί να βρεθεί στο σύμβολο αυτών των "έκπτωτων αγγέλων/δαιμόνων" που ονομάζεται Σβάστικα και ανακαλύπτεται σε όλη την Γη, καθώς και πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν οι στρατιώτες του 45ου τμήματος Πεζικού των Ηνωμένων Πολιτειών φορούσαν με υπερηφάνεια αυτό το σύμβολο πριν από την άνοδο της ναζιστικής Γερμανίας.

Η συνέχεια εδώ: http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2015/02/blog-post_86.html?m=1.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!