Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Σε στρατόπεδα «made in USA» εκπαιδεύονται οι τζιχαντιστές (φωτό + βίντεο)

Όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγο καιρό, τo Ισλαμικό Κράτος πολεμά με αμερικανικά όπλα, τα οποία δήθεν άρπαξε από τον ιρακινό στρατό ή από τους «μετριοπαθείς αντάρτες» που μάχονται εναντίον της κυβέρνησης του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ. Οι τζιχαντιστές της ISISκυκλοφορούν με αμερικανικά Χάμβι, τα οποία «όλως περιέργως» κατέληξαν επίσης στα χέρια τους. Ωστόσο, οι ισλαμιστές δολοφόνοι φαίνεται ότι απολαμβάνουν κι άλλες «αμερικανικές ανέσεις», καθώς ακόμα και οι σκηνές στα στρατόπεδα που εκπαιδεύονται είναι κατασκευασμένες στις ΗΠΑ…Αυτές άραγε πώς κατέληξαν στην κατοχή τους; Μήπως τις έφερε ο Άγιος Βασίλης ή έπεσαν και εκείνες κατά λάθος από τον ουρανό;;;;


Στο τελευταίο προπαγανδιστικό βίντεο που δημοσίευσε τη Δευτέρα η ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση, με τίτλο «Το Αίμα της Τζιχάντ», παρουσιάζεται ο τρόπος εκπαίδευσης των νεοσύλλεκτων.
Στα πλάνα διακρίνονται νεοσύλλεκτοι ισλαμιστές, παραταγμένοι ο ένας πίσω από τον άλλο, να δέχονται αδιαμαρτύρητα τα χτυπήματα των εκπαιδευτών τους ενώ στη συνέχεια σέρνονται στο χώμα και μαθαίνουν πολεμικές τέχνες. Διακρίνονται επίσης τα όπλα AK-47, τα οποία χρησιμοποιούνται για την εκπαίδευση, ενώ την ίδια στιγμή εμφανίζονται ιμάμηδες να προπαγανδίζουν τις ιδέες του Ισλαμικού Κράτους, συνδυάζοντας τις στρατιωτικές ασκήσεις με ιδεολογική κατήχηση

Ωστόσο, το βίντεο που γυρίστηκε σε ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης των τζιχαντιστών στο δυτικό τμήμα του Ιράκ, αποκαλύπτει ένα ακόμα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο: οι σκηνές που μένουν οι τζιχαντιστές φέρουν σε εμφανές σημείο την ένδειξη «ΗΠΑ».Το βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα την ώρα που υποτίθεται ότι η συμμαχία υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ έχει εντείνει τις αεροπορικές επιδρομές εναντίον στόχων του Ισλαμικού Κράτους, μεταξύ των οποίων και τα στρατόπεδα εκπαίδευσης των τζιχαντιστών στη Συρία και το Ιράκ. Φυσικά, οι ισλαμοφασίστες γνωρίζουν ότι στα πλάνα διακρίνονται οι αμερικανικές σκηνές. Άλλωστε, δεν κρύβουν ούτε τα αμερικανικά όπλα. Απλά με αυτόν τον τρόπο «βγάζουν τη γλώσσα» στους χορηγούς τους, όπως άλλωστε κάνουν και με τον Ερντογάν.

πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!