Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014

Κάμερον: Οι τζιχαντιστές δεν είναι Μουσουλάνοι είναι τέρατα

Αν και δεσμεύθηκε για τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων ξεκαθάρισε ότι σε αυτά δεν περιλαμβάνεται η ανάπτυξη χερσαίων στρατευμάτων

«Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους δεν είναι μουσουλμάνοι, είναι τέρατα» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον λίγες ώρες μετά τον αποκεφαλισμό του πρώτου βρετανού ομήρου.

Παράλληλα επιβεβαίωσε την αποφασιστικότητά του να «λάβει όλα τα απαραίτητα πρόσθετα μέτρα» εναντίον του Ισλαμικού Κράτους χωρίς, ωστόσο, να προχωρήσει σε περαιτέρω διευκρινίσεις...


«Θα εντοπίσουμε τους υπευθύνους και θα τους οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη, όσος χρόνος και αν χρειαστεί. Οι ΗΠΑ έχουν εξαπολύσει μια άμεση στρατιωτική επιχείρηση. Εμείς τις στηρίζουμε. Βρετανικά Τορνέιντο και αεροσκάφη που θα αναλάβουν αναγνωριστικές αποστολές έχουν προσφέρει βοήθεια. Όμως δεν υπάρχει θέμα να αναπτύξουμε χερσαίες στρατιωτικές δυνάμεις» προσέθεσε ο Κάμερον.

«Βήμα βήμα, θα τους αναχαιτίσουμε, θα τους εξαρθρώσουμε και τελικά θα καταστρέψουμε το Ισλαμικό Κράτος» και ότι αυτό αντιπροσωπεύει» τόνισε.

«Θα αντιδράσουμε με τρόπο ήρεμο, με ουσιώδη τρόπο, αλλά και με μία άκαμπτη αποφασιστικότητα. Δεν θα δράσουμε μεμονωμένα, θα εργαστούμε σε συνεργασία με τους συμμάχους μας, όχι μόνο στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, αλλά επίσης και στην περιοχή» συνέχισε ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Στη συνεδρίαση της επιτροπής Cobra που συγκλήθηκε πριν από λίγες ώρες συμμετείχαν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του στρατού και των υπηρεσιών πληροφοριών.

Η αντίδραση του Λονδίνου αναμένεται ακόμα πιο έντονη καθώς το Ισλαμικό Κράτος απειλεί ότι θα σκοτώσει ένα δεύτερο Βρετανό όμηρο στο βίντεο με τον αποκεφαλισμό του Ντέιβιντ Χέινς, τον οποίο ο Ντέιβιντ Κάμερον χαρακτήρισε «Βρετανό ήρωα.»
Πηγή: protothema.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!