Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

Απετράπη σοβαρότατη Σκοπιανή προβοκάτσια στην Αμφίπολη

Γράφει ο Σπύρος Πρίφτης

Άκρως περίεργα, και αύξηση τον προκλήσεων κατά της Ελλάδας από τους γείτονες μας Σκοπιανούς, έχουμε τις τελευταίες μέρες, όσο συνεχίζεται η ανασκαφή στην Αμφίπολη και βρίσκονται νέα εκπληκτικά ευρήματα. Δεν είναι τυχαίο η μεγάλη αύξηση της αστυνομικής δύναμης για την φρούρηση του αρχαίου τάφου!

Εδώ και αρκετές μέρες η ΕΥΠ έχει προειδοποιήσει την Ελληνική Κυβέρνηση, ότι Σκοπιανοί πράκτορες και άλλες οργανώσεις που προέρχονται από Σκοπιανούς που μένουν στο Εξωτερικό, ψευτο οργανώσεις όπως π χ Απελευθέρωση της Μακεδονίας, ετοιμάζουν μια προβοκάτσια στον αρχαίο τάφο της Αμφίπολης...


Η προβοκάτσια αυτή θα ήταν μια συγκέντρωση από καμιά εκατοστή υποτίθεται απλούς πολίτες τον Σκοπίων στον αρχαίο τάφο της Αμφίπολης, και θα σήκωναν πλακάτ διαμαρτυρίας για δήθεν σκλαβωμένα Μακεδονικά Εδάφη από τους Έλληνες! Σε όλο αυτό το καλοστημένο σκηνικό τον Σκοπιανών θα έπεφτε στην παγίδα η Ελληνική Αστυνομία, που θα παρενέβη να τους απωθήσει, και οι Σκοπιανοί θα βρουν την ευκαιρία από αυτά τα γεγονότα να προβληθούν από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης!

Η ΕΥΠ από πολύ νωρίς είχε καταλάβει τα σχέδια τον Σκοπιανών, όταν ανακάλυψε περίεργες μετακινήσεις Σκοπιανών δήθεν τουριστών, που έρχονται στην Ελλάδα, και στην συνέχεια για να μην γίνουν αντιληπτοί, νοικιάζουν αυτοκίνητα που έχουν φυσικά Ελληνικές πινακίδες, και επισκεπτόταν την Αμφίπολη!

Δυστυχώς για αυτούς τα σχέδια τους έγιναν αντιληπτά! Και η περιοχή της Αμφίπολης θυμίσει Στρατόπεδο! Αυτή τη φορά η κυβέρνηση Γκρούεφσκι που ελέγχει απολύτως τα μέσα ενημέρωσης στα Σκόπια έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει για «ερασιτεχνισμό» και «πλήρη άγνοια της ιστορίας» βρετανικά και αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως το BBC, την Washington Post και τους International Business Times.

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας «Dnevnik» υποστηρίζει ότι τα βρετανικά και τα αμερικανικά ΜΜΕ «μετονόμασαν αδαώς τον μακεδονικού τύπου τάφο σε ελληνικό» και τους κατηγορούν για ερασιτεχνισμό και πλήρη άγνοια της ιστορίας, ως υποτιθέμενη απόδειξη του ισχυρισμού τους ότι ο τάφος της Αμφίπολης είναι «μακεδονικός» δηλαδή Σκοπιανός, αφού ισχυρίζονται ότι η ΠΓΔΜ είναι ο νόμιμος διάδοχος της αρχαίας Μακεδονίας!

Σε νέα πρόκληση ο αντιπρόεδρος της Βουλής της ΠΓΔΜ, Αντόνιο Μιλόσοσκι, μαζί με μία ομάδα ορειβατών από τη χώρα του, αναρριχήθηκε πριν από μερικές ημέρες στην υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, στον Μύτικα, και φωτογραφήθηκε με τον δεκαεξάκτινο Ήλιο της Βεργίνας.

Δυστυχώς δεν μας φτάνουν τα εσωτερικά μας οικονομικά προβλήματα, θα πρέπει να ασχολούμαστε και με τα παιδιαρίσματα τον Σκοπιανών!

http://www.rizopoulospost.com/apetrepsan-sobarotath-skopianh-probo/?utm_source=facebook&utm_medium=ads&utm_campaign=promoted_posts.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!