Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

Οι Σκοπιανοί... θίχτηκαν από τα συνθήματα των ελληνικών ειδικών δυνάμεων!

To θράσος των Σκποπιανών δεν περιγράφεται, με αφορμή κάποια συνθήματα των ελληνικών ειδικών δυνάμεων. Σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τον επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, πρέσβη Θεοχάρη Λαλάκο, προχώρησε σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών των Σκοπίων, εξαιτίας των «τελευταίων δραστηριοτήτων των ειδικών δυνάμεων της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια κοινής άσκησης με την Εθνική Φρουρά της Κύπρου, τον Ιούλιο του 2014, κατά την οποία ακούστηκαν προκλητικά και μισαλλόδοξα συνθήματα».

Να μας πει το σκοπιανό ΥΠΕΞ τι συνθήματα χρησιμοποιούν οι δικοί του στρατιώτες. Για στρατούς μιλάμε, δεν γίνεται να τραγουδάνε "περνά περνά η μέλισσα", αν και αυτός είναι ο σκοπός της δήθεν αποκάλυψης στα ΜΜΕ για "ρατσιστικά" σχόλια, και άλλες...διαπιστώσεις...


Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ «ζητά από τις ελληνικές αρχές να καταδικάσουν απερίφραστα τέτοια περιστατικά και τάσεις οι οποίες δεν είναι σύμφωνες με τις ευρωπαϊκές αξίες και κριτήρια και να μεριμνήσουν ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον τέτοιες απολίτιστες πράξεις».

Εξάλλου, χθες, η κυβέρνηση των Σκοπίων σε γραπτή της ανακοίνωση για τα συνθήματα κατά γειτονικών χωρών που ακούστηκαν από μέλη των ειδικών δυνάμεων της Ελλάδας εξέφρασε «την έντονη διαμαρτυρία της για τη βίαιη και απειλητική ρητορική που χρησιμοποιούν οι Έλληνες στρατιώτες, η οποία είναι χαρακτηριστική κάποιων άλλων καιρών».

«Τέτοιες πράξεις προκαλούν διακρατικό μίσος», αναφέρεται στην ανακοίνωση της κυβέρνησης της Σκοπίων, όπου προστίθεται ότι η κυβέρνηση της χώρας προβαίνει σε όλες τις διπλωματικές ενέργειες προκειμένου να καταδικαστεί αυτό το περιστατικό, αλλά και άλλα παρόμοια περιστατικά στην Ελλάδα, τα οποία δεν συμβάλλουν στην προώθηση των σχέσεων καλής γειτονίας και στο πνεύμα της συνεργασίας.

Αρκετά μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων αναπαρήγαγαν τις τελευταίες ημέρες βίντεο στο οποίο ακούγονται μέλη των ειδικών δυνάμεων της Ελλάδας να φωνάζουν συνθήματα κατά γειτονικών χωρών της Ελλάδας (Τουρκίας, Αλβανίας Σκοπίων), στο πλαίσιο πρόσφατης άσκησης που πραγματοποιήθηκε στο Σταυροβούνι της Κύπρου.

Το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ επέδωσε σήμερα και διάβημα διαμαρτυρίας προς τον επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια σχετικά με την «πρακτική επικόλλησης αυτοκόλλητου σε οχήματα της χώρας που φέρουν το χαρακτηριστικό σήμα "ΜΚ" στις πινακίδες κυκλοφορίας τους».

Τις τελευταίες ημέρες, φιλοκυβερνητικά κυρίως μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι οι ελληνικές συνοριακές αρχές επικολλούν στα οχήματα των πολιτών της ΠΓΔΜ που φέρουν το χαρακτηριστικό σήμα «ΜΚ» και επιθυμούν να εισέλθουν στην ελληνική επικράτεια ένα αυτοκόλλητο, όπου αναγράφεται το μήνυμα

«Η χρήση/αναγραφή του χαρακτηριστικού σήματος "ΜΚ" επί του παρόντος οχήματος δεν συνεπάγεται αναγνώριση από την Ελλάδα της ισχύος αυτού».

Προς τι η ενόχληση των Σκοπιανών; Χθες ανακάλυψαν ότι δεν τους αναγνωρίζουμε με αυτό το όνομα;

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!