Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014

ΝΟΘΕΙΑ: Παράνομα εγγεγραμμένοι αλλοδαποί σε εκλογικούς καταλόγους

Με αθλιότητες και παρανομίες επιδιώκουν οι κομματικές συμμορίες του αντισυνταγματικού τόξου να περισώσουν το πολιτικό τους μέλλον. Παράνομα εγγεγραμμένοι αλλοδαποί διαπιστώθηκαν σε εκλογικούς καταλόγους και χάρη στην αντίδραση πολιτών το θέμα έφτασε μέχρι τη Δικαιοσύνη, η οποία και έπραξε το καθήκον της.

Συγκεκριμένα, 15 κάτοικοι της Νισύρου προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, καθώς διαπίστωσαν πως στις ονομαστικές καταστάσεις του δημοτολογίου της Νισύρου, υπήρχαν τα ονόματα 50 αλλοδαπών οι οποίοι είχαν εγγραφεί παρανόμως προεκλογικά στους εκλογικούς καταλόγους. Οι κάτοικοι του νησιού υποστήριξαν πως οι αλλοδαποί δεν είχαν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά έγγραφα, γεγονός που καθιστά την εγγραφή τους στους καταλόγους παράνομη. Μάλιστα οι κάτοικοι επισημαίνουν ότι σύμφωνα με πληροφορίες τους, αναμενόταν εγγραφή επιπλέον αλλοδαπών με την ίδια μέθοδο, με προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες...


Μπροστά σε αυτές τις παράνομες μεθοδεύσεις δια των οποίων επιδιώκεται η νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος, το Πρωτοδικείο της Κω απεφάνθη πως οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί πρέπει να διαγραφούν από τους εκλογικούς καταλόγους, διότι εγγράφηκαν κατά τρόπο παράνομο.

Η υπόθεση της Νισύρου είναι ενδεικτική του τι συμβαίνει σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια από τους απατεώνες του αντισυνταγματικού τόξου. Με δόλιες μεθόδους, καθ' όλα παράνομες, εγγράφονται στους εκλογικούς καταλόγους αλλοδαποί, δίχως να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά έγγραφα που απαιτούνται. Βεβαίως, δεν είναι οι αλλοδαποί εκείνοι οι οποίοι κόπτονται να ψηφίσουν, αλλά οι απατεώνες των κομμάτων της σαπίλας και της διαφθοράς οι οποίοι και γυρεύουν νέα εκλογική πελατεία.

Καθώς καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Νισύρου, η εγγραφή των κοινοτικών αλλοδαπών έγινε χωρίς να προσκομισθεί εκ μέρους τους κάποιο έγγραφο ή δικαιολογητικό από το οποίο να προκύπτει η μόνιμη κατοικία τους στο Δήμο Νισύρου, η σχετική δε βεβαίωση του δημάρχου ότι είναι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής εκδόθηκε χωρίς να προσκομισθεί τέτοιο δικαιολογητικό.

Καθίσταται σαφές, πως οι πολιτικοί αντίπαλοι του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος μεταχειρίζονται παράνομες πρακτικές προκειμένου να περισώσουν ότι προλαβαίνουν από τα πολιτικά τους ναυάγια.

Το Κίνημα και ο Ελληνικός Λαός θα περιφρουρήσει τόσο την εκλογική διαδικασία όσο και το εκλογικό αποτέλεσμα: η συντριβή των υπεύθυνων της εξαθλίωσης του Λαού μας, είναι κατάσταση μη αναστρέψιμη, οι παρανομούντες δε, να είναι βέβαιοι πως θα λογοδοτήσουν.

πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!