Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

"Γαία -Το μέλλον της πολιτικής" - Το πιο ανατριχιαστικό σενάριο που γράφτηκε ποτέ! (βίντεο)

Όπως γράφει στην περιγραφή του βίντεο που ανέβηκε στο YouTube τον Οκτώβριο του 2008:
«Γαία - Το μέλλον της πολιτικής" είναι ένα πειραματικό βίντεο του 2008, γεγονός που υποδηλώνει τα πιθανά σενάρια για το μέλλον.


Το "Γαία" δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την πρόθεση ή τη βούληση ούτε του Casaleggio, ούτε του Κινήματος των 5 Αστέρων.
Το έχει ανεβάσει η εταιρεία Casaleggio Associati η οποία στενούς δεσμούς με τον Beppe Grillo, ο δε Casaleggio Giuliano Di Bernardo, είναι πρώην Μέγας Διδάσκαλος της Μεγάλης Ανατολής της Ιταλίας και ιδρυτής της Μεγάλης Στοάς....


Δείτε, λοιπόν, τον οραματισμό και τις βαθύτερες επιθυμίες του Ιταλού τέκτονα που δεν χαμπαριάζει και δεν κολώνει να τις κάνει βιντεάκι και να τις μοιραστεί μαζί ΜΑΣ. Με όλους ΕΜΑΣ, που στο μέλλον που έχει σχεδιάσει για ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!!!
Όχι τίποτ' άλλο, αλλά όταν ΕΜΕΙΣ λέμε τι σκατά σχέδια έχουν στο κεφάλι τους, μας λένε και συνωμοσιολόγους. Πόλεμοι, συγκρούσεις, κλιματική καταστροφή, επιδημίες, στρατιωτικοί νόμοι, πυρηνικός πόλεμος, έλλειψη τροφής και στο τέλος... έμεινε μόλις ένα δις ανθρώπων που θα ζήσουν 'ιδανικά' κάτω από μια παγκόσμια διακυβέρνηση.
Τότε, λέει, δεν θα χρειάζονται πια οι σκοτεινές κοινωνίες και οι μασονικές στοές. Ααα ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη χάρη να τις κλείσετε αφού θα μας έχετε ξεπαστρέψει όλους! Δείτε το βίντεο και απολαύστε τη διεστραμμένη φαντασία τους να συλλάβουν ένα τέτοιο σενάριο. Πως; Δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στο σενάριο του βίντεο, γιατί το σενάριο του βίντεο δεν είναι του Casaleggio Giuliano μόνο, αλλά όλης της παγκόσμιας ελίτ!
Σχόλιο ΛΦ: Προσέξτε κάθε δευτερόλεπτο του βίντεο. Η ιστορική διαδρομή που κάνει μέχρι σήμερα δείχνει και τον θαυμασμό της ελίτ στους σφαγείς των λαών και στα απολυταρχικά καθεστώρα. Στα αξιοσημείωτα της ιστορία δεν υπάρχει πουθενά αναφορά στους Έλληνες ακόμα και στην Δημοκρατία που γεννήθηκε. Τέλος, δείχνει ότι οι ελίτ δεν υπάρχουν μετά τον Γ' παγκόσμιο πόλεμο αλλά όλοι θα ψηφίζουν μέσω ίντερνετ την παγκόσμια διακυβέρνηση. Καταλαβαίνετε φαντάζομαι πως όποιος ελέγχει το ίντερνετ θα αποφασίζει και ποιός θα είναι κυβερνήτης. Η τελευταία σκηνή αναφέρει πως δεν θα υπάρχουν ιδεολογίες, θρησκείες πολιτικοί αλλά πολίτες που θα ελέγχουν τον κόσμο και καλά μέσα από το νετ. Με λίγα λόγια αγαπητοί η ελίτ θα πετύχει τους στόχους της για παγκόσμια διακυβέρνηση μέσα από την εξαθλίωση του πολέμου και την αγανάκτηση του κόσμου για αυτούς. Θα ξεσηκωθούνε οι πολίτες με φτιαγμένες πορτοκαλί επαναστάσεις στήμενες από αυτούς και θα ζητάνε παγκόσμια διακυβέρνηση. Το ερώτημα που θέτουμε είναι: Γιατί πρέπει να γίνουμε κιμάς χωρίς θρησκείες, ιστορία, παραδόσεις, ήθη και έθιμα; Πόσο δημοκρατικό είναι αυτό; Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι στόχος της ελίτ είναι να ζητήσουνε οι πολίτες την παγκόσμια διακυβέρνηση μετά από αυτα που θα υποστούνε από την ελίτ, ώστε η ελίτ να έρθει σαν σωτήρας έχοντας την μοναδική λύση του προβλήματος που δημιούργησε.http://master-lista.blogspot.gr/2014/04/blog-post_67.html.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!