Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΛΙΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ» ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΔΩΡΗΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ

Ο Jim Fritze, ένας σουηδός πολίτης, υπέστη πρόσφατα εγκεφαλικό επεισόδιο που τον άφησε παράλυτο στο νοσοκομείο. Πάνω στην τρομάρα του, άκουγε τους γιατρούς να μιλάνε με "τη φίλη του και τους συγγενείς του ότι δεν υπήρχε ελπίδα. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Μπορούσα μόνο να
βλέπω και να ακούω. Δεν μπορούσα να κουνήσω το σώμα μου. " Ο Fritze γνώριζε πλήρως τι συμβαίνει και ήταν εντελώς ανίκανος να επικοινωνήσει με το προσωπικό του νοσοκομείου, που υπέθεσε ότι ήταν νεκρός. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο Fritze υπενθυμίζει ότι οι γιατροί συζητούσαν τη λήψη των οργάνων του που προόριζαν για μεταμόσχευση....

 Λίγο πριν κηρυχθεί νομικά νεκρός ο Fritze, ένας γιατρός κοίταξε πέρα από τις ακτινογραφίες του και αποφάσισε ότι θα ανακάμψει. Για καλή του τύχη, η ιατρική ομάδα υπαναχώρησε από την αρχική απόφαση να αφαιρέσουν τα όργανα του ασθενούς. Πριν από πέντε χρόνια, στις ΗΠΑ, η Colleen Burns ήταν στο χειρουργικό τραπέζι με τους γιατρούς για να της αφαιρέσουν τα όργανά της (όντας μια δωρητής οργάνων), όταν άνοιξε τα μάτια της. Η Burns δεν ήταν νεκρή.

πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!