Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

ΗΠΑ- Ε.Ε VS ΡΩΣΙΑΣ: ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΚΕΡ Η ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΦΑΓΗ (Γ΄ΠΑΓΚ. ΠΟΛΕΜΟ);

Όπως ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο εθνικής άμυνας, ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν , διέταξε την διενέργεια γιγάντιας στρατιωτικής άσκησης στην οποία συμμετέχουν όλες οι δυνάμεις της αεράμυνας της "δυτικής περιφέρειας".

 H άσκηση "Air Defense Drill" που διέταξε ο Πούτιν , και που έχει ως "σενάριο" την άμυνα σε περίπτωση ΝΑΤΟϊκής επίθεσης απο τη Δύση , θεωρείται ως προς την ποσότητα και την ποιότητα των μετεχόντων σε αυτήν στρατιωτικών δυνάμεων, η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί στην σύγχρονη ρωσική ιστορία.

Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει και ο  εκπρόσωπος  της  "Αεράμυνας της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας" συνταγματάρχης Oleg Kochetkov  ο οποίος  δήλωσε:


    «Είναι για πρώτη φορά που όλες οι μονάδες αεράμυνας από την περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας των ακτών του Βορείου Στόλου, έχουν συγκεντρωθεί σε ένα μέρος και είναι ασφαλώς η η μεγαλύτερη άσκηση  στην οποία έχουν συμμετάσχει οι  μονάδες αεράμυνας της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας ".


Πολλές μάλιστα ιστοσελίδες  αναδημοσιεύουν   την  είδηση όπου 
σύμφωνα με το αμερικάνικο Turner Radio Network, η Ρωσία έχει συγκεντρώσει 30 πυρηνικά βομβαρδιστικά σε ένα αεροδρόμιο  στο Μπορισογκλέμπσκ  στο οποίο  βρίσκονται εγκαταστάσεις αποθήκευσης  πυρηνικών όπλων.Σε φωτογραφίες  αμερικανικών δορυφόρων   της 4ης Μαρτίου 2014 στο  προαναφερθέν αεροδρόμιο  υπήρχαν μόνο δύο βομβαρδιστικά αεροπλάνα  ενώ σήμερα  σταθμεύουν 30 και μάλιστα πλήρως εξοπλισμένα και ετοιμοπόλεμα.
Δεδομένο ότι  η Ουκρανία  δεν  αποτελεί  τόσο  σημαντική απειλή  για την  αντιμετώπιση της οποίας  να χρειάζονται 30  βομβαρδιστικά με πυρηνικά όπλα, τότε εύκολα  μπορεί να φανταστεί κανείς  ότι  οι στόχοι  βρίσκονται  κατά πάσα πιθανότητα  στην Δυτική Ευρώπη.
Λίγες μέρες πριν, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ κατέστησε σαφές  σε Αμερική  και  Ευρώπη   ότι η Ρωσία θα προβεί σε αντίποινα, αν η Δύση επιβάλλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας, τονίζοντας  με νόημα ότι τέτοιου είδους αντίποινα "θα είναι ασύμμετρα". 
Ραγδαίες και  ως ένα σημείο και απρόσμενες οι εξελίξεις, αφού  η κορύφωση αυτής  της  νέας  κρίσης , έρχεται  αμέσως μετά  την τελευταία  τηλεφωνική επικοινωνία  των  δύο  πρωταγωνιστών  αυτού  του  γεωπολιτικού πόκερ.
Αν  όλα αυτά  δεν είναι μια καλοστημένη γεωπολιτική παράσταση , και  αν  οι  δύο σημερινοί αντίπαλοι  δεν παίζουν  τις "μπλόφες" τους , τότε κανείς   δεν πρέπει να αποκλείει το ενδεχόμενο  ενός  Γ΄Παγκόσμιου Πολέμου που δυστυχώς αυτή  τη φορά  θα έχει  πολύ περισσότερα θύματα αν  χρησιμοποιηθούν  και πυρηνικά όπλα.
Στο παρακάτω Video που έχει κάνει τον  γύρο του διαδικτύου, παρουσιάζονται  οι  δορυφορικές  φωτογραφίες  του  αεροδρομίου στο  Μπορισογκλέμπσκ , στο οποίο  σταθμεύουν ετοιμοπόλεμα  τα  30  Ρώσικα  βομαβαρδιστικά  με τον πυρηνικό εξοπλισμό:http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2014/03/vs.html.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!