Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

Ανατριχιαστικό...Tι είναι αυτοί οι Θόλοι; Ποιος τους έφτιαξε; Συμβαίνουν Τελετές Μαύρης μαγείας μέσα τους; (ΒΙΝΤΕΟ)

Χτίστηκαν τμηματικά στα τέλη της δεκαετίας του '70 ως τοποθεσία για ένα εργοστάσιο ηλεκτρονικών υπολογιστών (το οποίο δεν υλοποιήθηκε ποτέ),
οι σουρεαλιστικοί εγκαταλελειμμένοι θόλοι στην απομακρυσμένη πόλη Casa Grande της ερήμου της Αριζόνα, έχουν αναμφισβήτητα μια τρομακτική
αύρα.

Αυτή η υπερφυσική δόνηση φέρεται να έχει επιστήσει την προσοχή των αποκρυφιστών επισκεπτών, οι οποίοι φημολογείται ότι έχουν διεξάγει τελετές στις καταρρέουσες τεχνητές σπηλιές, μερικές από τις οποίες μοιάζουν με πιατάκια σε στυλ UFO ή σε σχηματισμούς κάμπια....

Σύμφωνα με το σάιτ εξερεύνησης αστικών μύθων Atlas Obscura, οι ντόπιοι ισχυρίζονται ότι συναθροίσεις μαγισσών και σατανικών λατρειών έκαναν τελετές στο εσωτερικό των θόλων και εντός των σηράγγων κάτω από αυτούς και άλλοι υποστηρίζουν ότι οι θόλοι στοιχειωμένοι. Δεν προσκομίστηκαν αποδεικτικά στοιχεία (εκτός από κάποια σοβαρά τρομακτικό graffiti), αλλά μετά από την εξέταση αυτών των απόκοσμων θόλων μπορείτε εύκολα να φανταστείτε πώς ξεκίνησαν αυτές οι φήμες.

Ο Trevor Freeman, ένας συγγραφέας για το Weird US, αναφέρεται σε άλλες ιστορίες από παράξενους, ανεξήγητους νυκτερινούς ήχους στην περιοχή, καθώς και ενοχλητικές δονήσεις και αισθήσεις που αναφέρθηκαν από τους επισκέπτες, καθώς και μια "σκοτεινή φιγούρα", είπε οτι καρτερεί στους θόλους.

"Ο χώρος δίνει σίγουρα ολοφάνερα κάποιες ανατριχιαστικές δονήσεις" γράφει οFreeman γράφει, "ειδικά όταν τους επισκέπτεσαι όταν νυχτώσει".
ΠΗΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!