Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

Ψηφίζεις ΝΔ, δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ

 Μετά από παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση θα αποσύρει τροπολογία που ενοχλεί τους οπαδούς της θολοκουλτούρας. Γενικά, σε όλα τα βασικά θέματα που αφορούν την εθνική ταυτότητα και το πολιτισμικό μέλλον της Ελλάδας η κυβέρνηση Σαμαρά ακολουθεί πιστά την γραμμή ΣΥΡΙΖΑ.

Αν η επί της ουσίας διαφορά μεταξύ των δύο αυτών κομμάτων είναι τόσο μικρή γιατί υπάρχει τόσο πολύ έχθρα μεταξύ τους; Υπάρχει η έχθρα γιατί αυτό που κάνει τα δύο κόμματα να αντιμάχεται σκληρά το ένα το άλλο είναι η κατάκτηση της εξουσίας και τα λάφυρα που αυτή εξασφαλίζει. Διάφορές ως προς την ουσία της πολιτικής που εφαρμόζεται δεν υπάρχουν...


Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση θα φορολογούσε αγρίως, όπως κάνει και η κυβέρνηση Σαμαρά, και μερικούς μήνες πριν τις εκλογές θα μοίραζε μερικά εκατομμύρια από τα δις που είχε υφαρπάξει για να πείσει ψηφοφόρους που μάλλον δεν καταλαβαίνουν τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση θα λάμβανε ορισμένα μέτρα βιτρίνας στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, αλλά, όπως η σημερινή κυβέρνηση, δεν θα έκανε τίποτε επί της ουσίας για να ανατρέψει τον πληθυσμιακό εποικισμό της Ελλάδας. Και όπως η σημερινή κυβέρνηση θα δημιουργούσε, σιγά-σιγά, τις συνθήκες μαζικής νομιμοποίησης λαθρομεταναστών.

Η κυβέρνηση αποπειράθηκε να περάσει την ρύθμιση για απέλαση μεταναστών που καταγγέλλουν ψευδώς πράξεις ρατσιστικής βίας εναντίον τους, την οποία απόσυρε μετά από αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ. Αναρωτηθείτε μόνο, πόσες φορές η ΝΔ έχει αποσύρει στο παρελθόν διατάξεις που ενοχλούν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μια από τις προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της λαθρομετανάστευσης είναι την στιγμή που ο λαθρομετανάστης μηνύει ή καταγγέλλει κάποιον για ρατσισμό ή ρατσιστική βία, αμέσως παύει η οποιανδήποτε διαδικασία απέλασης του. Περιττό να σημειώσουμε εδώ τι θα συμβεί σε περίπτωση που υπάρξει κάποτε τέτοια νομοθεσία - το τσουνάμι μηνύσεων και καταγγελιών που θα προκαλέσει.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις διαδικασίες και τους ρυθμούς της ελληνικής δικαιοσύνης, μπορούμε να φαντασθούμε τι θα σημαίνει για δεκάδες χιλιάδες Έλληνες που θα πέσουν θύματα αυτής της έμμεσης διαδικασίας νομιμοποίησης. Ότι ούτε μια διάταξη που θα προστάτευε μόνο τους κρατικούς λειτουργούς από ψευδείς δηλώσεις λαθρομεταναστών δεν μπόρεσε να περάσει το ελληνικό κοινοβούλιο, λέει αρκετά για το μέλλον των Ελλήνων στην ίδια τους την πατρίδα.

Ή πάρτε για παράδειγμα τον λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νόμο που για μήνες τώρα έχει κολλήσει στην Βουλή. Δυστυχώς αυτή η καθυστέρηση δεν οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν αντιδράσεις στο γεγονός ότι αυτό το νομοσχέδιο καταργεί σε πολλές περιπτώσεις την ελευθερία του λόγου προς χάριν της πολυπολιτισμικότητας. Απλά κυβέρνηση και αντιπολίτευση, ακολουθώντας πιστά την γραμμή Ρεπούση, προσπαθούν να περάσουν ένα νομοσχέδιο που θα απαγορεύει την αμφισβήτηση κάποιων γενοκτονιών, αλλά όχι αυτές που είχαν ως θύματα Έλληνες.

Αυτή την Τρίτη, 193 χρόνια μετά την ελληνική επανάσταση, το κοινοβούλιο της χώρας δεν μπορεί να περάσει μια τροπολογία που θα προστατεύει έναν περιορισμένο αριθμό Ελλήνων από ψευδείς δηλώσεις λαθρομεταναστών, αλλά και ούτε να συμπεριλάβει την γενοκτονία των Ποντίων σε ένα νομοσχέδιο που υποτίθεται προτάσσεται για την υπεράσπιση της ιστορικής αλήθειας. Το μέλλον των Ελλήνων είναι μια καταπιεζόμενη και φθίνουσα μειονότητα στον χώρο που για κάποιους απλά λέγεται Ελλάδα.

Για το μεταπολιτευτικό κατεστημένο η χρεοκοπία και η οικονομική παρακμή δεν είναι αρκετά μεγάλα κατορθώματα. Το δικαίωμα των Ελλήνων να έχουν το δικό τους κράτος, να ζουν ελεύθερα και ελεύθερα να διατηρούν την κουλτούρα και τις παραδόσεις τους, είναι υπό αμφισβήτηση εκ των άνω. Η επανάσταση του ‘21 είναι υπό αμφισβήτηση. Σε μερικά χρόνια από τώρα θα ξέρουμε αν οι εκδηλώσεις που γίνονται για την 25η Μαρτίου ήταν εορτασμοί ή μνημόσυνα.

πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!