Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

Επανέρχεται το «αντιρατσιστικό» - ανθελληνικό νομοσχέδιο αμέσως μετά τις ευρωεκλογές

Θυμάστε το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο και την κατακραυγή που είχε προκαλέσει στο σύνολο της Ελληνικής Κοινωνίας; Θυμίζουμε ότι πρόκειται για ένα επαίσχυντο νομοθέτημα, που ποινικοποιεί την σκέψη και την έκφραση, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το πεδίο στους ανθέλληνες, να ασχημονούν, αρνούμενοι τις Γενοκτονίες που υπέστη ο Ελληνισμός.
Το εν λόγω έκτρωμα που έχουν απαιτήσει οι ξένοι είχε «παγώσει» κάτω από τις σφοδρές αντιδράσεις του συνόλου των Ελλήνων και του φόβου της ψοφοδεξιάς για το πολιτικό κόστος, που θα την ...


ενταφίαζε πολιτικά μία ώρα αρχύτερα. Βέβαια το εν λόγω νομοσχέδιο επιβάλλεται από το περιβάλλον Σαμαρά, αφού το απαιτούν οι ξένοι. Το μόνο που επιτρέπεται στους πολιτικάντηδες να συζητήσουν είναι ο χρόνος που θα το ψηφίσουν.
Σε ευθεία ομολογία, που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω, προέβη ο επαίσχυντος υπουργός Αθανασίου, ο οποίος από ότι φαίνεται πέρα από παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, κάνει και προεκλογικά κόλπα. Απαντώντας, λοιπόν, σε ερώτηση σχετικά με το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, ο Αθανασίου είπε ότι είναι «θέμα ημερών» το να έρθει ξανά για συζήτηση (προφανώς εννοεί μετά τις εκλογές.), χωρίς «τροποποίηση επί της ουσίας». Ενώ για το ζήτημα της εντολής ξένων δυνάμεων είπε αναίσχυντα «πράγματι και στην ΕΕ μας ρωτούν συχνά τι θα γίνει».
Έχουμε, λοιπόν, μία ευθεία παραδοχή από υψηλότατο στέλεχος της μνημονιακής συγκυβέρνησης ότι νομοθετούν ανθελληνικά εκτρώματα κατόπιν εντολής ξένων. Η ξενόδουλη κυβέρνηση επιδιώκει με το συγκεκριμένο νομοθέτημα να φιμώσει τους Έλληνες, ενισχύοντας τον ρατσισμό εναντίον τους.
Είναι, όμως, καταδικασμένοι να αποτύχουν αφού ο Ελληνικός Λαός θα δώσει την πρέπουσα απάντηση στα αίσχη αυτά, διαλύοντας δια παντός την αντεθνική συμμορία που λυμαίνεται τον τόπο.

πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!