Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

ΓΕΛΙΟΙ & ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ! Το ΠΑΣΟΚ ζητά την κατάργηση του όρου «λαθρομετανάστης»

 Να καταργηθούν οι όροι «λαθρομετανάστευση» και «λαθρομετανάστης» από τα επίσημα νομικά κείμενα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης ζητεί το ΠΑΣΟΚ, με τροπολογία που κατέθεσε την Παρασκευή, στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο. Στην τροπολογία γίνεται λόγος για όρο «απαξιωτικό, για την ανθρώπινη υπόσταση», που πρέπει να αντικατασταθεί από τον δόκιμο όρο «παράτυπος μετανάστης»....

 Όπως αναφέρεται, «η χρήση του όρου «λαθραίος» δεν μπορεί να αποτελεί πρώτο συνθετικό μιας σύνθετης λέξης που αναφέρεται σε ανθρώπους. Όροι όπως, «λαθρομετανάστευση» και «λαθρομετανάστης«, αναφερόμενοι σε συνανθρώπους, υποβιβάζουν τον κοινωνικό και νομικό πολιτισμό της χώρας, απαξιώνουν και υποβιβάζουν ανθρώπους, και δημιουργούν ένα υπόστρωμα επί του οποίου βασίζονται ρατσιστικές ιδεολογίες και συμπεριφορές.
Επομένως η απάλειψη πρωτίστως από την δικαιϊκή και νομική ορολογία τέτοιων προσβλητικών εννοιών είναι απόλυτη αναγκαιότητα.
«Σημαντική σε αυτήν την κατεύθυνση είναι η αντικατάσταση της χρήσης αυτών των όρων με τους δόκιμους όρους «παράτυπος μετανάστης» και «παράτυπη μετανάστευση» σε όλες τις κανονιστικές και διοικητικές πράξεις του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας», καταλήγει η έκθεση.
Την τροπολογία κατέθεσε ο Κώστας Τριαντάφυλλος, αρμόδιος Εισηγητής του ΠΑΣΟΚ σε θέματα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2014/03/blog-post_4274.html.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!