Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!!!ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ CNN!!!!

Στην Τουρκία της ενημέρωσης  που όλα γίνονται με το αποφασίζουμεν και διατάζουμε …Τα σενάρια «εισβολής» στον Έβρο δίνουν και παίρνουν !
Αλλά  ΄απαντες γνωρίζουν οτι ο Έβρος δεν πέφτει με τίποτα ,άσε που θα κοκκινίσει ο Ποταμός αν κάποιοι κάνουν την Κουτουράδα !
Ποιός ο λόγος της αναφοράς στα αμφίβια οχήματα του Τούρκικου Στρατού ;
Σε ένα παραλήρημα της τουρκικής τηλεόρασης (κρατικής και CNN Τurk) στο οποίο ευθέως γινόταν αναφορά σε «επιτυχημένη εισβολή μετά από την διάβαση των τουρκικών »αμφιβίων» μέσω του ποταμού Έβρου» παρουσιάστηκαν όλα τα τουρκικά αμφίβια οχήματα ζεύξης υδάτινων κωλυμάτων με πρώτο και κύριο το AZMIM ( Αμφίβιο Θωρακισμένο Όχημα Μηχανικού)...

«Χάρη στην αμφίβιο Θωρακισμένο Όχημα Μηχανικού ο χρόνος διάβασης των αμφίβιων οχημάτων του πεζικού στην απέναντι όχθη των ποταμών μειώνεται και αυξάνεται το ποσοστό επιτυχίας της επιδρομής-εισβολής!
Ο ρεπόρτερ περιέγραφε το AZMIM ότι «λειτουργεί σαν ένας κάστορας στην ακτή των ποταμών» δηλαδή δημιουργεί χερσαίες προσβάσεις σε υδάτινο περιβάλλον και η δυνατότητά του αυτή «είναι ιδιαίτερα πολύτιμη κατά την επίθεση σε »γειτονικά» εδάφη».
Το AZMIM διαμορφώνει κατάλληλα το έδαφος στις όχθες των ποταμών (κλίση, πλάτος, σκληρότητα και την επιφανειακή ομαλότητα του εδάφους) σύμφωνα με τις ανάγκες των οχημάτων του Μηχανοκίνητου Πεζικού που ακολουθεί.
Η υψηλού επιπέδου παρουσία στην τελετή προφανώς αιτιολογείται από το γεγονός ότι το AZMIM αποτελεί προίον αποκλειστικά τουρκικής σχεδίασης και παραγωγής, και μάλιστα αποτελεί το δεύτερο κατά σειρά μετά την αυτοκινούμενη αμφίβια γέφυρα εφόδου.
Ηδη έχουν παραδοθεί συνολικά 12 οχήματα του τύπου, που αποτελούν την πρώτη παρτίδα,  στις μονάδες μηχανικού μάχης της 1ης Τουρκικής Στρατιάς, προσδίδοντας πρωτόγνωρες για αυτές επιχειρησιακές δυνατότητες ζεύξης κωλυμάτων, και ολοκληρώνουν τον σχεδιασμό ζεύξης της αντιαρματικής τάφρου του Έβρου…

http://veteranos.gr/.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!