Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

Την ώρα που διώκεται η Χρυσή Αυγή: Ελεύθερος και ο άλλος πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ο Κλέων Παπαδόπουλος - Κουκουλώνονται όλα τα σκάνδαλα!

Από το πρωί διακινείται η είδηση ότι οι ανακρίτριες της ΔΗΜΑΡ απαίτησαν την κατάλυση του πολιτεύματος και την συλλήβδην δίωξη όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Η αντιδημοκρατική αυτή εκτροπή πέραν της προφανούς εξυπηρέτησης συμφερόντων, χρησίμευσε και για έναν άλλο πολύ σημαντικό λόγο.
Στην ακριβώς ίδια χρονική συγκυρία γίνονται σημεία και τέρατα στο «βασίλειο της Δανιμαρκίας», αφού αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο τα σκάνδαλα  της κλεπτοκρατίας της ΝΔ και του ...


ΠΑΣΟΚ. Από τις ΜΚΟ που είναι επίκαιρες μέχρι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και έπρεπε να «θαφτούν» κάτω από μία νέα «Χρυσαυγιάδα».
Μία ακόμα είδηση που σήμερα δεν θα λάβει την πρέπουσα δημοσιότητα είναι ότι ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ κατηγορούμενος για το σκάνδαλο με τα επισφαλή δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αφέθηκε ελεύθερος. Ο λόγος  για τον Κλέων Παπαδόπουλο, πρώην πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και διάδοχο του Φιλιππίδη.
Ο λόγος που αφέθηκε ελεύθερος; ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ!

πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!