Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

Ο Βενιζέλος νομιμοποιεί τους σφετεριστές της Μακεδονίας με την επίσκεψή του στα Σκόπια

Πατώντας πάνω στην ανικανότητα και την εθνομηδενιστική διάθεση της εγχώριας κυβέρνησης οι σκοπιανοί συνεχίζουν να προκαλούν ολοένα και περισσότερο, μιλώντας για «καπηλείες» (!) της… Μακεδονικής Ιστορίας από την Ελλάδα. Με αυτή την διάθεση θα υποδεχθούν σήμερα τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος ευθύνεται τα μέγιστα για την αποθράσυνση των σφετεριστών της Ελληνικής Μακεδονίας.

Λιγότερο από ένα μήνα πριν βουλευτής των Σκοπίων αποκαλούσε την χώρα του «Δημοκρατία της Μακεδονίας» μέσα στην Ελληνική Βουλή, με τον Βενιζέλο να παριστάνει τον κουφό και τον τυφλό...


Όταν, λοιπόν, ο σκοπιανός αντιπρόσωπος προσβάλλει βάναυσα την Ελλάδα και την Ιστορία της μέσα στο ίδιο της το σπίτι είναι πολύ λογικό να εκτροχιαστούν ακόμη περισσότερο όταν βρίσκονται «εντός έδρας». Στην σημερινή επίσκεψη του νυν αρχικαρεκλάρχη του ΠΑΣΟΚ στα Σκόπια, ετοιμάζεται συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ οι εκεί φιλοκυβερνητικές εφημερίδες, γνωρίζοντας πόσο «λαπάδες» είναι οι υπεύθυνοι – ανεύθυνοι της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, απαιτούν από τον Βενιζέλο να ζητήσει συγνώμη (!) για τα 2000 χρόνια «καπηλείας» της Ιστορίας της Μακεδονίας από τους Έλληνες!

Πέραν του ότι έχει επιτραπεί στους σκοπιανούς «να σπάνε πλάκα» με την εθελοδουλεία των διαφόρων πολιτικάντηδων της Χώρας μας υπάρχει ουσιαστικά και η νομιμοποίηση των Σκοπίων, η οποία γίνεται από τον Βενιζέλο με την επίσκεψη αυτή.

Μετά την Κύπρο και το ξεπούλημα που επιχειρείται, με την επαναφορά ενός εμμέσου σχεδίου Ανάν, φαίνεται ότι η επόμενη Εθνική προδοσία που ετοιμάζουν να ολοκληρώσουν οι εθνομηδενιστές της συγκυβέρνησης αφορά την Μακεδονία, την οποία χαρίζουν στους σκοπιανούς.

Γιώργος Μάστορας

πηγη
.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!