Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014

Τα τάγματα εφόδου του αντισυνταγματικού τόξου: Γιατί τα τσοντοκάναλα δεν έδειξαν ποτέ αυτές τις εικόνες; ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νέες τηλεδίκες της Χρυσής Αυγής στήνουν τα τσοντοκάναλα της διαφθοράς. Πάλι διαρρέουν παράνομα στον Τύπο στοιχεία της δικογραφίας, από τα οποία παλεύουν οι ξεφτιλισμένοι εκρπόσωποι της παραπληροφόρησης να μας προσάψουν κατηγορίες κάνοντας το άσπρο-μαύρο. Ιδού ενδεικτικό διάλογος μεταξύ δύο κατηγορουμένων για την εκδήλωση στο Μελιγαλά, που τα ΜΜΕ χρησιμοποιούν για να αποδείξουν ότι... είμαστε "εγκληματική οργάνωση":


Ι.Κ.: «ο τσάκας αλλά ρε πιστεύω σε μια τελετή μνήμης δεν χρειάζονται κομματικά συνθήματα τόσο και εντάσεις».
Λ.Τ.: «είσαι πολύ σωστός αδελφέ αλλά όχι άλλα ψέμματα καιρός είναι να ρίχνουμε τις μάσκες του κάθε που..τη».

Απέναντι στο σαθρό κατηγορητήριο και τον πολιτικό πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής, υπάρχουν άπειρα στοιχεία για την εγκληματική δράση των συμμοριών του αντισυνταγματικού τόξου (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ). Ακολουθεί ενδεικτικό φωτογραφικό υλικό, το οποίο δεν απασχόλησε ποτέ τους κατευθυνόμενους και επίορκους δικαστικούς:

Τα τάγματα εφόδου του αντισυνταγματικού τόξου

Τα στοιχεία αυτά αφορούν αξιόποινες πράξεις μελών - υποστηρικτών των κομμάτων "Νέα Δημοκρατία", "Πανελλήνιο Σοσιαληστικό Κίνημα", Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς" και "Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος", οι οποίες φαίνεται να προσιδιάζουν σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και άσκηση οργανωμένης εγκληματικής δραστηριότητας. Η δραστηριότητα αυτή εκτρέπεται των ορίων μεμονωμένων περιστατικών, προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, υπονομεύει την αυθεντία του κράτους δικαίου, προσβάλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και την εσωτερική ασφάλεια της χώρας. Η δραστηριότητα αυτή εκθέτει όχι μόνον τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, αλλά και την ίδια τη χώρα, τη δημοκρατική της παράδοση, το νομικό της πολιτισμό, τις δεσμεύσεις της υπό το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η αντιμετώπισή της, κατά συνέπεια, επιβάλλει την εγρήγορση της Πολιτείας και την ενεργοποίηση όλων των αναγκαίων μέσων που προβλέπει το Σύνταγμα, ο Ποινικός Κώδικας και ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας.

Παραθέτουμε ένα ελάχιστο τμήμα του φακέλου που σχηματίστηκε από το νομικό τμήμα της Χρυσής Αυγής και έχει κατατεθεί στις αρμόδιες Αρχές. Το τμήμα αυτό αφορά τις πράξεις πολιτικής βίας και όχι τα οικονομικά εγκλήματα,  όπου τα σχετικά στοιχεία είναι ακόμη περισσότερα:

ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ

    ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ
    ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ
    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ
    ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΙΑ
    ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ, ΟΠΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΟΧΡΗΣΙΑ
    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ
    ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ
    ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ
    ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΚΟΙΝΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
    ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
    ΕΓΚΩΜΙΑΣΜΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Νέα Δημοκρατία

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΑΠΟ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ - Ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησίαΤάγμα εφόδου της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ (Φοιτητική παράταξη Νέας Δημοκρατίας) στο Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης (17/11/2009) - Διατάραξη οικιακής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία, παράνομη βίαΤάγμα εφόδου ΝΔ - 2007Τάγμα εφόδου της Νέας Δημοκρατίας στο χώρο του ΠανεπιστημίουΣύριζα

Τάγμα εφόδου του Σύριζα ξυλοκοπεί αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. (2012) - Αντίσταση κατά της αρχής, απόπειρα ανθρωποκτονίας, διατάραξη κοινής ειρήνης, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία, σωματικές βλάβες εναντίον αστυνομικού οργάνουΟ υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Βούγιας απελευθερώνει τα παιδιά του Τάσου Κουράκη ύστερα από παρέμβαση του βουλευτή του Συνασπισμού (7/12/2009) - Απελευθέρωση κρατουμένου, υπόθαλψη εγκληματία, αντιποίηση αρχήςΔήλωση Χρήστου Καραγιαννίδη, βουλευτή Σύριζα (04/01/2013): "Έχω δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, δυο ρόπαλα στα οποία είναι πάνω οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ και τον τσελεμεντέ του αναρχικού" - Διέγερση σε απείθεια, διέγερση σε διάπραξη εγκλήματος, εγκωμιασμός εγκλήματος, παράνομη οπλοκατοχήΠΑΣΟΚΔιατάραξη κοινής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία, παράνομη βίαΤάγμα εφόδου ΠΑΣΟΚ εναντίον τάγματος εφόδου αριστερών (2010)

Τάγμα εφόδου ΠΑΣΟΚ εξοπλίζεται με λοστούς και ρόπαλαΣυμπλοκή μεταξύ ταγμάτων εφόδου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με ρόπαλα και μαχαίριαΚΚΕΔιατάραξη κοινής ειρήνης, βαριά σωματική βλάβη, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία, οπλοχρησία, παράνομη βία

Επίθεση μελών του ΚΚΕ σε πολίτες στο Σύνταγμα - Στην φωτογραφία διακρίνεται ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης, συκοφάντης του ΚΚΕ στο ΠέραμαΤάγμα εφόδου ΚΚΕ ξυλοκοπεί και πετάει στο κενό τον αντίπαλο

Τάγμα εφόδου ΚΚΕ εναντίον τάγματος εφόδου αριστερών (2011)Τάγμα εφόδου ΚΚΕ και ΠΑΜΕ (2011)Μέλη του ΠΑΜΕ προκαλούν τον άγριο ξυλοδαρμό του Αστυνομικού Διευθυντή Ευβοίαςπηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!