Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Η ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΙΧΕ «ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ» ΣΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ!

 Στα πρόθυρα της διχοτόμησης βρίσκεται πλέον η Ουκρανία. Μετά την φυγή του προέδρου της χώρας από το Κίεβο, απηύθυνε διάγγελμα προς τον ουκρανικό λαό από το Χάρκοβο, δηλώνοντας ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί.

Από την άλλη, έχει ήδη κηρυχθεί έκπτωτος από τη βουλή της Ουκρανίας και θεωρείται αδύνατη η επιστροφή του στο Κίεβο. Στο οποίο επέστρεψε η αντίπαλός του Γιούλια Τιμοσένκο, μετά την αποφυλάκισή της, με απόφαση της βουλής...


Παράλληλα, οι τοπικοί άρχοντες των νοτιοανατολικών περιοχών της Ουκρανίας, ανακοίνωσαν ότι δεν αναγνωρίζουν τις αποφάσεις που ελήφθησαν στο Κίεβο και πως θεωρούν παράνομη τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει τις επόμενες ημέρες και δε θα υπακούσουν στις εντολές της. Κάτι που σημαίνει πρακτικά την διχοτόμηση της Ουκρανίας σε (δυτικόφιλη) Δυτική και (ρωσσόφιλη) Ανατολική. Η ρωσσόφωνη Ανατολική Ουκρανία, πιθανότατα θα ενσωματωθεί –αργά ή γρήγορα- στην Ρωσσική Ομοσπονδία, ενώ η Δυτική Ουκρανία θα ενταχθεί στην Ε.Ε.

Η διχοτόμηση της Ουκρανίας ήταν στα σχέδια της Δύσης προ πολλών ετών, μιας και δεν είχε ελπίδες να κυριαρχήσει σ’ ολόκληρη τη χώρα, λόγω του νοτιοανατολικού της τμήματος. Το οποίο είναι ρωσσόφιλο, ρωσσόφωνο και ορθόδοξο, σε αντίθεση με το δυτικό που είναι φιλοδυτικό, αντιρωσσικό και καθολικό. Επιπλέον, υπάρχει και η Κριμαία, η βαθιά ρωσσική Κριμαία, κατοικούμενη από Ρώσσους κι όχι απλώς ρωσσόφωνους, η Κριμαία που εδόθη ως… δώρο το 1954 από τον (Ουκρανό) Χρουστσώφ στην Ουκρανία. Η οποία Κριμαία, φιλοξενεί στην Σεβαστούπολη (από τον 18ο αιώνα) τη μεγαλύτερη ρωσσική ναυτική βάση.

 Τα διχοτομικά σχέδια της Δύσης αποδεικνύονται μ’ έναν πολύ απλό τρόπο: κοιτάζοντας προσεκτικά ένα οποιοδήποτε χαρτονόμισμα του ευρώ, παρατηρούμε ότι τα σύνορα της Ευρώπης περιλαμβάνουν μόνο το δυτικό τμήμα της Ουκρανίας!

Είδατε, λοιπόν, που τίποτα δεν είναι τυχαίο σ’ αυτή τη ζωή;

ethnikismos.net.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!