Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

Ζωντανό μωρό σε αμνιακό σάκο – Συγκλονιστικό βίντεο

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει διαμοιραστεί περίπου 200.000 φορές στο Facebook τις τελευταίες εβδομάδες και είναι από τα πλέον δημοφιλή βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην αρχή ίσως φαίνεται ότι είναι απλώς ένα βίντεο που δείχνει μία έκτρωση σε πολύ προχωρημένο στάδιο κύησης. Αν και οι εικόνες έκτρωσης σε προχωρημένα στάδια κύησης είναι σοκαριστικές και «αφυπνιστικές», το συγκεκριμένο βίντεο είναι ακόμη πιο σπαρακτικό και συγκινητικό..


Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι το άτυχο μωρό αποτέλεσε όντως θύμα έκτρωσης σε προχωρημένο στάδιο κύησης, ενώ άλλοι επιμένουν ότι το βίντεο είναι το αποτέλεσμα αποβολής. Παρόλες τις φήμες που κυκλοφορούν, και κρίνοντας από την εικόνα που θα δείτε, το μωρό είναι σίγουρα πάρα πολύ μικρό για να επιβιώσει… Αυτό που βλέπουμε ουσιαστικά είναι η διάρκεια της σύντομης ζωής του έξω από τη μήτρα της μητέρας του.

Η ζωή του μωρού δεν χάθηκε, όμως, εις μάτην. Το βίντεο της σύντομης ζωής του γίνεται γνωστό με ταχύτατους ρυθμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας αναρίθμητους ανθρώπους να θέσουν μία και καλή τέρμα στο ψέμα ότι ένα αγέννητο παιδί δεν αποτελεί «άνθρωπος». Εάν αυτό το μωρό, αυτός ο «ιστός» δεν αποτελεί ανθρώπινο ον, τότε ποιός τελικά μπορεί να θεωρηθεί άνθρωπος;

Ένα δυνατό και σπαρακτικό βίντεο, που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε την έννοια και αξία της ανθρώπινης ζωής και να εκτιμήσετε για μία ακόμη φορά το μεγαλείο της γέννησης..πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!