Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Σκοπιανοί προς Βενιζέλο: «Επί 2.000 χρόνια η Ελλάδα οικειοποιείται τον ''μακεδονικό'' πολιτισμό»

Οργάνωση ζητά από τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας να «πάψει να υπηρετεί το ψέμα, την πίεση και τους εκβιασμούς και να σταματήσει να απευθύνει απειλές προς το νοτιοσλαβικό κράτος για την πορεία του προς την ΕΕ και το ΝΑΤΟ»
Σκοπιανή οργάνωση με την ονομασία  ''Μακεδονικό Μανιφέστο'', απέστειλε ανοικτή επιστολή στον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, Ευάγγελο Βενιζέλο λίγο πριν από την επικείμενη επίσκεψη του στη γείτονα χώρα   ζητώντας του να  «πάψει να υπηρετεί το ψέμα, την πίεση και τους εκβιασμούς και να σταματήσει να απευθύνει απειλές προς το νοτιοσλαβικό κράτος για την πορεία του προς την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Συγκεκριμένα η σλαβική ομάδα του ''Μακεδονικού Μανιφέστου'' των Σκοπίων γράφει:


«Η χώρα σας είναι αυτή που οικειοποιείται την αρχαία Μακεδονική Κληρονομιά, την Φοινική, την Σημιτική και άλλες ανατολικές κουλτούρες,  για περισσότερα από 2.000 χρόνια για να χτίσει το μύθο της Ελλάδας, ως λίκνο του ευρωπαϊκού πολιτισμού και όχι τη Μακεδονία.Τον 19ο αιώνα, ο διάσημος Γερμανός βαλκανολόγος Jacob Falmerajer είπε ότι οι Έλληνες δεν έχουν κουλτούρα, ούτε ταυτότητα και ότι η ελληνική καταγωγή είναι ένα παραμύθι.

Στις φλέβες του πληθυσμού της σύγχρονης Ελλάδας, δεν τρέχει ούτε μια σταγόνα αίμα ελληνικό. Αλλά δεν θα σας ρωτήσω σχετικά με την καταγωγή σας.  Τα νέα αποδεικτικά στοιχεία για τη γενοκτονία που η χώρα σας έχει κάνει στους ''Μακεδόνες'', οι θηριωδίες υπερβαίνουν τα τερατώδη εγκλήματα του φασισμού.
Και δεν είναι τυχαίο που η χώρα σας, σήμερα, έχει ένα από τα μεγαλύτερα φασιστικά κόμματα στην Ευρώπη», σημειώνουν οι Σλάβοι του ''Μακεδονικού Μανιφέστου'', προς τον Βενιζέλο.

«Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να κρίνεται τα Σκόπια», συνεχίζει η επιστολή, «όταν στα μουσεία σας, με χρήματα της Ευρώπης, έχετε κλεμμένα έργα τέχνης των Μακεδόνων. Καταλαμβάνεται το 51 % της μακεδονικής εθνοτικής επικράτειας, έχετε καταργήσει τα «μακεδονικά» τοπωνύμια που επιβίωσαν από την εποχή της ρωμαϊκής, βυζαντινής και οθωμανικής αυτοκρατορίας και μια κραυγή βγαίνει από τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας»: Ιδού ο κλέφτης!, γράφει η επιστολή του «Μακεδονικού Μανιφέστου».
Και συνεχίζει:

«Ο ''μακεδονικός'' λαός δεν θα εγκαταλείψει την αρχέγονη ιστορία και την ταυτότητά του. Απλά κάνει παραχωρήσεις. Και με την κακή πολιτική υστερία, την παράνοια και την ώθηση του μίσους και του ρατσισμού, η καλή γειτονία είναι αδύνατη.

Από εσάς και όχι από εμάς, και τα ιστορικά σας σύνδρομα, απειλείται το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η «Μακεδονία» θα συνεχίσει τη διαδρομή της, που στηρίζεται στο διεθνές δίκαιο και τις γενικά αποδεκτές οικουμενικές αρχές. Και θα πετύχουμε. Η πολιτική σας του 19ου αιώνα έληξε και έγινε ιστορία. Θα μείνει μόνο μια μεγάλη ιστορική ντροπή για τη χώρα σας και για την Ευρωπαϊκή Ένωση», σημειώνει το ''Μανιφέστο'' των Σλάβων των Σκοπίων.

πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!