Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Πόρισμα ΣΔΟΕ: Πεντακάθαρη η Χρυσή Αυγή - Μούγκα ο Σαμαράς! ΒΙΝΤΕΟ

Νέος κύκλος «φοβερών» και «τρομερών», αλλά απολύτως κενών και άνευ ουσίας, «αποκαλύψεων» έχει ξεσπάσει στα πλαίσια της επικοινωνιακής πολιτικής της συγκυβέρνησης εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Ας παραθέσουμε, όμως, πριν απ' όλα την δήλωση - ομολογία που δημοσιεύουν τα καθεστωτικά μέσα, προσπαθώντας να την κρύψουν μέσα στο κείμενο: "Ο έλεγχος στα οικονομικά της Χρυσής Αυγής αλλά και στους τραπεζικούς λογαριασμούς περίπου 35 στελεχών της συνεχίζεται. Ωστόσο τα ίδια στελέχη του υπουργείου Οικονομικών σημείωναν ότι «δεν έχουν εντοπισθεί μέχρι στιγμής ποσά που συνδέονται με παράνομη χρηματοδότηση του κόμματος. Όμως ίσως η έρευνα επεκταθεί και σ άλλα πρόσωπα που ίσως σχετίζονται με τέτοιου είδους ύποπτες συναλλαγές"...


Κοινώς δεν έχουν βρει τίποτα και ελλείψει στοιχείων αναλώνονται σε αοριστολογίες, έχοντας ήδη εκτεθεί για όσα πομπώδη, αλλά ψευδή, διέρρευσαν για δήθεν παράνομη χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής. Όσο και να προσπαθούν να συντηρήσουν το θέμα για δημιουργία εντυπώσεων, αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι «σκοτεινοί χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής» έχουν μία κοινή ιδιότητα με τα περιβόητα «οπλοστάσια». Ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας των εμπαθών και εγκάθετων σκευωρών.

Παρόλο τον εξονυχιστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ επί τέσσερις και πλέον μήνες τα «ευρήματα» οδηγούν τα στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών στην πικρή παραδοχή της αποτυχίας τους. Όμως τα αργυρώνητα ΜΜΕ προσπαθούν να αποκρύψουν την συγκεκριμένη είδηση, κάνοντας λόγο για πράγματα, τα οποία οι ίδιοι παραδέχονται ότι δεν έχουν καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή.

Παρόλα αυτά, συνεχίζουν να διακινούν για συντήρηση των εντυπώσεων ότι «οι έρευνες συνεχίζονται» παρά το ότι έχουν ήδη παραδεχτεί ότι η Χρυσή Αυγή είναι καθαρή σαν διαμάντι.Επί του θέματος έγραψε το έγκυρο defencenet: Όσο υπήρχε το "μυστικό οπλοστάσιο" της Χρυσής Αυγής, τόσο υπήρχαν και "μυστικοί χρηματοδότες"!

Ούτε ένα ευρώ "μαύρο" ή παράνομα κτηθέν δεν βρέθηκε στους τραπεζικούς λογαριασμούς του κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και στους τραπεζικούς λογαριασμούς 35 στελεχών του που ξεσκονίζονται εδώ και τέσσερις μήνες από το ΣΔΟΕ.

Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών σημείωναν ότι «δεν έχουν εντοπισθεί μέχρι στιγμής ποσά που συνδέονται με παράνομη χρηματοδότηση του κόμματος. Όμως ίσως η έρευνα επεκταθεί και σ άλλα πρόσωπα που ίσως σχετίζονται με τέτοιου είδους ύποπτες συναλλαγές». Δηλαδή σε ποια πρόσωπα; Σε άσχετα πρόσωπα που δεν έχουν σχέση με το κόμμα;

Όπως ένας από τους λογιστές που κρατούσαν τα βιβλία του κόμματος (φαντασθείτε: Έψαξαν ακόμα και τον λογιστή!) τον οποίο προσπάθησαν να εμπλέξουν με δύο off shore εταιρείες στην Κύπρο που είχε δημιουργήσει το ... 2004, ένας εκ των λογιστών του κόμματος (!) ο οποίος βέβαια δεν έχει καμία θεσμική θέση και εν πάση περιπτώσει δεν είχε κάνει ούτε ο ίδιος κάτι παράνομο. Μάλιστα τότε, το 2004, δεν είχε και καμία σχέση με τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή.

Το ότι διέρρευσε αυτή η υπόθεση ως "συνδεόμενη" με την Χρυσή Αυγή, μάλλον δείχνει το πόσο απελπισμένη είναι η κυβέρνηση από την διακρίβωση της άψογης διαχείρισης τόσο της κρατικής χρηματοδότησης, όσο και της διάψευσης για τους "μυστικούς χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής". Μια υπόθεση ανάλογη με το "μυστικό οπλοστάσιο"...Η πλέον φοβερή ανακάλυψη είναι ένα ποσό 150.000 ευρώ σε λογαριασμό δηλωμένο και νόμιμο του προφυλακισμένου βουλευτή Γ.Λαγού που προέρχεται από δηλωμένη και με εκκαθαρισμένους τους φόρους κληρονομιά.

Ούτε στα οικονομικά του Νίκου ΜΙχαλολιάκου, της οικογένειάς του, του Χ.Παππά, των άλλων προφυλακισμένων βουλευτών κλπ, βρέθηκε το οτιδήποτε επιλήψιμο.

Tα κονδύλια της κρατικής χρηματοδότησης (λιγότερα από 500.000 ευρώ) όδευσαν κατά κύριο λόγο σε αγορές τροφίμων για τους άπορους και τα υπόλοιπα σε δαπάνες γραφείων που άνοιγε σε διάφορες πόλεις το κόμμα. Την ίδια στιγμή τις επόμενες ώρες αναμένεται να δημοσιοποιηθούν τα ευρήματα από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές στους τρεις προφυλακισθέντες βουλευτές Γιώργο Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Ευστάθιο Μπούκουρα.

Ακόμη από ώρα σε ώρα αναμένεται το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ. με την αξιολόγηση των ευρημάτων στο πολεμικό μουσείο του επιχειρηματία Ευάγγελου Πάλλη που ερευνάται αν συσχετίζεται με το «οπλοστάσιο» της Χρυσής Αυγής και βέβαια οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το εθνικιστικό κόμμα δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση, ούτε καν με τα μουσειακά εκθέματα.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: "Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ απέδειξε ότι τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής είναι πεντακάθαρα σε αντίθεση με τα κόμματα της απάτης και της κλεπτοκρατίας όπου ξεχειλίζει το μαύρο χρήμα. Ο Σαμαράς και τα κανάλια της διαπλοκής ξεφτιλίστηκαν για πολλοστή φορά.

Ο συνεργάτης του κόμματος που φαίνεται να είχε δύο εταιρείες στην Κύπρο το 2004 συνεργάστηκε με την Χρυσή Αυγή για πρώτη φορά το 2011! Όσον αφορά τον Ιωάννη Λαγό δημοσιεύουμε τα παραστατικά που αποδεικνύουν την νόμιμη προέλευση των χρημάτων που κατείχε το... 2007.

Αν γινόταν ανάλογος έλεγχος στα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και της κλεπτοκρατίας θα έκλειναν σπίτια και θα έκλαιγαν μάνες. Οι Σαμαροβενιζέλοι και οι απατεώνες που συχνάζουν στα κομματικά μαντριά τους είναι βυθισμένοι μέχρι το λαιμό στα σκάνδαλα και τις απάτες.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!