Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Παράξενο κομμάτι από μηχάνημα βρέθηκε στις ΗΠΑ

Αυτό το τεράστιο κομμάτι από μηχάνημα βρέθηκε σε μια ανασκαφή σε σχετικά μεγάλο βάθος, γύρω στο 1990 από έναν εκσκαφέα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αμέσως ήρθαν μυστικές κρατικές υπηρεσίες και το σκέπασαν....

Στην φωτο φαίνεται σε πρώτο πλάνο η τεράστια συσκευή που επισκιάζει τον κάδο και το γερανό που εμφανίζονται πίσω του. Κανείς δεν ήταν σε θέση να πει τι ήταν η μυστηριώδες αυτή συσκευή που είχε επάνω ιερογλυφικά..

Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μεγάλο μαγνήτη που χρησιμοποιείται για να παράγει ένα ισχυρό μαγνητικό πεδίο που απαιτείται για πειράματα σύντηξης. Ποιος την έκανε, γιατί και πότε δεν θα μάθουμε μάλλον ποτέ...


Κάτι που είναι αντίθετο από αυτά που ξέρουμε τα σβήνουν, τα σκεπάζουν. Είναι οπωσδήποτε μηχανή εξωγήινων πριν από χιλιάδες χρόνια. Αυτό όμως δεν πρέπει να το ξέρει ο απλός λαός. Καλά τον έχουνε βάλει να ξέρει αυτήν την ιστορία που ξέρει. Ίδρωσαν για να το πετύχουν. Δεν θα ξυπνήσουν τώρα τον κόσμο.

[Πηγή] .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!