Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

«Οι πολιτικοί που κυβέρνησαν αυτή τη χώρα τα τελευταία 40 χρόνια θα πρέπει σύντομα να λογοδοτήσουν»

Απο αναγνώστρια:Ενας καλλιτέχνης ο οποίος κινείται ίσως προς τα αριστερά είναι κοντά μας και φαίνεται απο τις δηλώσεις του. Αύριο θα βγει και ολόκληρη η συνεντευξη αλλά σ αυτό το απόσπασμα φαίνεται η υποστηρικτική του διάθεση. Τον έχω παρακολουθήσει αρκετά το επιβεβαίωσα και παίρνω το θάρρος να σας το στείλω. Υπάρχουν και αυτές οι πλευρές που βοηθούν και πλέον χρειαζόμαστε δυστυχώς την βοήθεια όλων. Είμαστε Ελληνες Ειμαστε Μακεδόνες αλλά πρέπει να διευρύνουμε τον κύκλο μας.
Ο Γιάννης Κότσιρας γράφει στο e-tetRadio. Και απαντάει στο ερώτημα αν τελικά φταίνε οι ξένοι ή εμείς; Αν ευθυνόμαστε εμείς ή οι πολιτικοί μας; Αλήθεια, μαζί τα φάγαμε;
Ποτέ μου δεν ήμουν από τους ανθρώπους που έψαχναν τις ευθύνες τους αλλού. Οι ξένοι κάνουν τη δουλειά τους προασπιζόμενοι τα εθνικά τους συμφέροντα διεκδικώντας τα πάντα, όπως θα έπρεπε κι εμείς. Είναι σαν να ψάχνουμε ευθύνες στα Σκόπια, που επί 20 χρόνια διεκδικούν την Ελληνική ονομασία και ιστορία της Μακεδονίας, όταν εμείς αδιαφορούμε εντελώς και την ξεπουλάμε καθημερινά και σε επίπεδο ονομασίας και ιστορίας και ως πνευματική ιδιοκτησία αλλά και σε επίπεδο εδαφικό ή πλούτου, όπως συμβαίνει στις Σκουριές και σε άλλες περιοχές...
 Ή, για παράδειγμα, να κατηγορούμε τους Γερμανούς όταν υποκρίνονται πως αγνοούν τις Γερμανικές αποζημιώσεις, όταν εμείς σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, κλείνουμε τα μάτια, στρουθοκαμηλίζουμε και φοβόμαστε να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν ακόμη και πολεμώντας όσους, αντιδρώντας σε αυτή την ύποπτη απραξία, τολμούν να αγωνίζονται γι αυτά όπως ο Μανώλης Γλέζος αλλά και απλοί πολίτες απόγονοι των ηρωικών θυμάτων.
Όλα αυτά θα τα βρούμε μπροστά μας στο επόμενο διάστημα και οι ευθύνες ανήκουν αποκλειστικά στους πολιτικούς και ιδιαίτερα στην κεντρική πολιτική εξουσία. Οι ευθύνες οι δικές μας περιορίζονται κυρίως στην επιλογή των προσώπων αυτών. Όταν λοιπόν εμείς επιλέγουμε πρόσωπα που αποδεδειγμένα κλέβουν, τρώνε, ξεπουλάνε, εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα και βάζουν τις υπογραφές τους στην παράδοση άνευ όρων της Εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας, η ευθύνη μας είναι μεν τεράστια αλλά συγκεκριμένη και ορίζεται στην επιλογή αυτών και μόνο. Για την κατάντια της χώρας, την φτωχοποίηση, την πολιτική της επίπλαστης ευημερίας των αριθμών εις βάρος της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και την “μιζοποίηση” της πολιτικής ζωής, η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στους πολιτικούς που κυβέρνησαν αυτή τη χώρα τα τελευταία 40 χρόνια και θα πρέπει σύντομα να λογοδοτήσουν γι αυτά. Όλοι οι υπεύθυνοι και όχι μόνο αυτοί, που δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από τον κατάπτυστο νόμο περί ευθύνης υπουργών και ασυλίας.

Ο Γιάννης Κότσιρας εμφανίζεται κάθε Σάββατο στο Σταυρό του Νότου μαζί με τον Θάνο Μικρούτσικο και τη Ρίτα Αντωνοπούλου
ΠΗΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!