Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Εντολή Σαμαρά: Ζήσε με 2 ευρώ την ημέρα! - Δείτε το έγγραφο

Είναι 90 ετών και ο ΟΓΑ του επιβάλλει να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του με 2,2 ευρώ την ημέρα.

Η τιμωρία επιβλήθηκε από τον Οργανισμό στον υπερήλικο αγρότη με την αιτιολογία πως πριν 70 χρόνια είχε πάρει μέρος στην Εθνική Αντίσταση....

Ο πρωταγωνιστής της απίστευτης αυτής ιστορίας δεν είναι ο μοναδικός που πέφτει θύμα ενός ανάλγητου κράτους που καταδικάζει πολίτες με συνοπτικές διαδικασίες.

Κάποιοι εγκέφαλοι ανακάλυψαν πως υπάρχουν σήμερα συνταξιούχοι του ΟΓΑ που, εκτός από τη σύνταξη των 360 ευρώ, εισπράττουν και ένα μηνιαίο επίδομα της τάξης των 66 ευρώ για την προσφορά τους στην Εθνική Αντίσταση..


Είναι περιπτώσεις και αυτές από τις περίφημες διπλές συντάξεις που με μανία έβγαιναν στα κανάλια διάφοροι υπουργοί και υποστηρικτές των συγκυβερνήσεων που «βάζουν μια τάξη» στις υπερβολές του κράτους.

Μετά την απογραφή των συνταξιούχων δηλαδή ανακάλυψαν πως υπάρχουν συνταξιούχοι που επιβιώνουν με δύο συντάξεις που φτάνουν τα 422 ευρώ το μήνα και για να «βάλουν τάξη» αποφάσισαν να κόψουν τη μία από τις δύο.

Όλως τυχαίως όμως δεν έκοψαν το επίδομα των 66 ευρώ, αλλά την κύρια σύνταξη του ΟΓΑ επιβάλλοντας μια ανάλγητη και τιμωρητική λογική σε όσους συμμετείχαν στο έπος της Εθνικής Αντίστασης.

Με την απάνθρωπη αυτή εκδοχή του δικαίου η κυβέρνηση του «πρωτογενούς πλεονάσματος» αποδεικνύει πως πίσω από το λαϊκίστικο προσωπείο της διανομής δωρεάν υποσχέσεων κρύβεται ένα αντιλαϊκό «τέρας» που δεν διστάζει να κατασπαράξει με ευκολία τους πιο αδύναμους κρίκους της κοινωνικής αλυσίδας.

Την ώρα που η κοινωνία αντιλαμβάνεται επιτέλους με τη βοήθεια των πρόσφατων εισαγγελικών αποκαλύψεων πως τελικά δεν τα «φάγαμε όλοι μαζί», τα απόνερα του κοινωνικού αυτοματισμού και της συλλογικής ενοχοποίησης εξακολουθούν να «πνίγουν» αθώους πολίτες με την κατηγορία πως τόσα χρόνια επιβίωναν με τα ψίχουλα πετσοκομμένων συντάξεων και πενιχρών επιδομάτων.

Την ώρα που ο πρωθυπουργός των «εντολών» υπόσχεται την εαρινή επιστροφή χρημάτων στους «αδικημένους» των Μνημονίων κάποιοι υπουργοί εξοντώνουν υπερήλικους πολίτες με «εντολή Σαμαρά».

Του Πέτρου Κατσάκου στην Αυγή
http://www.plektani.gr/2014/01/2_30.html#.UuqeCFiIUr0.facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!