Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

Έτσι θα μας κατασκοπεύουν τα UAV του μέλλοντος (βίντεο)

Μπορεί να θεωρούμε ότι ακόμη ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας, ωστόσο πολλοί επιστήμονες θεωρούν ότι δεν είμαστε πολύ μακριά από την εποχή που μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα κατασκοπεύουν πάνω από το... κεφάλι μας, κάθε κίνηση!
Το βίντεο διάρκειας 3 λεπτών, δημιούργημα του σχεδιαστή και μουσικού Alex Cornell έρχεται να ανατρέψει αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα σε επίπεδο... κατασκοπίας. Με τη βοήθεια φωτογραφικής μηχανής νέας τεχνολογίας και ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους, ο Alex Cornell μας οπτικοποιεί το... άμεσο μέλλον...

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο σχεδιαστής, η πτήση στον ουρανό του Σαν Φρανσίσκο, και το τελικό αποτέλεσμα του μοντάζ, δε θα απέχει πολύ από τη νέα πραγματικότητα, καθώς προσάρμοσε κάθε πτυχή του εγχειρήματός του στους νέους κανονισμούς ασφαλείας που αποτελούν νόμο στις ΗΠΑ.
Ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του μη επανδρωμένου... κατασκόπου είναι ότι θα μπορεί να αναγνωρίζει την “ψυχική κατάσταση” σε ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα, με αποτέλεσμα να μπορεί να προλαμβάνει (!) ακόμη και παραβατικές ή εγκληματικές συμπεριφορές!πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!