Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ LEXUS ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ILLUMINATI {ΒΙΝΤΕΟ}

Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr

Οι άνθρωποι του μάρκετινγκ της Lexus, προφανώς προσπαθούν να δώσουν στο εμπορικό τους σήμα μια νέα εικόνα με σκοπό να εντυπωσιάσουν την αγορά.

Δυστυχώς, στις μέρες μας, η προώθηση της μόδας σημαίνει να αναμασά τους ίδιους απαίσιους αλλά όλο και πιο διαδεδομένους συμβολισμούς των Illuminati.

Οι συμβολισμοί των Illuminati σχετίζονται με το σημάδι ενός ματιού, η την έννοια της δυαδικότητας - όλα αυτά αναμιγνύονται με αναφορές στον έλεγχο του μυαλού και με εικόνες ενός αστυνομικού  κράτους...


Είτε το πιστεύετε είτε όχι, όλα αυτά μπορούν να βρεθούν σε αυτήν τη διαφημιστική καμπάνια της  Lexus.


Δείτε το βίντεο, και παρακάτω την Αποσαφήνιση των εικόνων:1)  Τα περισσότερα μοντέλα της μόδας στη διαφήμιση είνα "τυφλά". Σε αυτό βασίζεται η βιομηχανία της μόδας, το Project MK ULTRA. (κωδική ονομασία για ένα ερευνητικό πρόγραμμα της CIA ελέγχου του νού, που ξεκίνησε στη δεκαετία του 1950.

2) Ένα μοντέλο με ένα φόρεμα σε μοτίβο σκακιέρας. Είναι μία από τις πολλές αναφορές στην απόκρυφη έννοια της δυαδικότητας στην διαφήμιση.


3) Αυτή η εικόνα ενός μοντέλου σε μοτίβο σκακιέρας που κρύβει το ένα της μάτι συνοψίζει αυτή την διαφήμιση: Ένα αφιέρωμα και μια διαιώνιση του συμβολισμού των Illuminati στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

4) Η αστυνομία ως εργαλείο ταραχών. Γιατί υπάρχει η αστυνομία στις εικόνες σε μια διαφήμιση που πουλάει ένα αυτοκίνητο; Ποια είναι η σχέση της ;Δουλεύουν σκληρά για να καταστήσουν αυτά τα καλολογικά στοιχεία φυσιολογικά, ακόμα και της μόδας.

5) Μαύρα και άσπρα φίδια συνυφασμένα μαζί, ως εκπρόσωπος της ίδιας της έννοιας της ανάμειξης του καλού και του κακού, το φως και το σκοτάδι, που βρίσκονται στο Τεκτονικό μοτίβο της σκακιέρας.


atheatignosiπηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!