Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΔΕΝ ΕΜΟΙΑΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ {ΒΙΝΤΕΟ}

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης 60 λεπτών, ενα μέλος της ομάδας SEAL 6 (Ναυτική Ειδική Ομάδα Ανάπτυξης Πολέμου των ΗΠΑ) έβαλε "φωτιά" σε ένα θέμα που φέρεται να είναι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, όπου είπε ότι δεν αναγνωρίστηκε ως Μπιν Λάντεν.

Στίς αρχές αυτού του έτος, ως απάντηση σε μια ανοικτή αίτηση των αρχείων, το Πεντάγωνο δήλωσε στο Associated Press ότι δεν μπορούσε να εντοπίσει τυχόν φωτογραφίες ή βίντεο που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επιδρομής που να δείχνουν το σώμα του Μπιν Λάντεν.

Επίσης είπε ότι δεν μπορούσε να βρει οποιεσδήποτε εικόνες του σώματος του Μπιν Λάντεν στο αεροπλανοφόρο του Ναυτικού όπου βρέθηκε το σώμα του ηγέτη της Αλ Κάιντα...


Το Πεντάγωνο είπε επίσης ότι δεν μπορούσε να βρει κανένα πιστοποιητικό θανάτου, έκθεση αυτοψίας ή αποτελέσματα των εξετάσεων ταυτοποίησης DNA για τον Μπιν Λάντεν.

Δείτε το βίντεο:πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!