Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ «ΠΑΡΑΞΕΝΗ» ΕΙΔΗΣΗ ...

Μία πολύ ανησυχητική όσο και «παράξενη» είδηση διακινείται τον τελευταίο καιρό στα «άδυτα των αδύτων» του ελληνικού πολιτικού παρασκηνίου. Θυμίζει μάλιστα εποχές πολιτικής ανωμαλίας και συνταγματικής εκτροπής, της μοιραίας διετίας 1965-1967 και πρέπει να ιδωθεί οπωσδήποτε σε συνδυασμό με τις ευρύτερες γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή μας.
Εάν δε, η είδηση αυτή ισχύει, τότε σημαίνει ότι η Ελλάδα βρίσκεται ουσιαστικά στα πρόθυρα ενός πολύ σημαντικού, συνάμα και τραγικού, συμβάντος, που εδώ και πολύ καιρό ονομάζουμε στις αναλύσεις μας ως «το Μεγάλο Γεγονός» (μετά το οποίο τίποτα πλέον δεν θα είναι το ίδιο στην τριγύρω μας πραγματικότητα)!...Η είδηση που έφτασε στα αυτιά μας σχετίζεται ασφαλώς με το σημερινό πολιτικό, αλλά και πολιτειακό, αδιέξοδο. Ένα αδιέξοδο πλήρες, για το οποίο υπεύθυνο είναι σύσσωμο το γραικύλικο προδοτικό καθεστώς (και βασικά η «κυβέρνηση» Σαμαρά), κάτι που ουκ ολίγες φορές σημειώσαμε και εμείς στα κείμενά μας.

Είναι επιπρόσθετα ένα αδιέξοδο, για το οποίο τρομακτική ευθύνη φέρει η περιβόητη Τρόικα, με όλα αυτά τα βάρβαρα και εθνοκτόνα μέτρα κατά των Ελλήνων, που όχι απλά δεν πρόκειται να οδηγήσουν ποτέ πουθενά, αλλά σκορπίζουν γύρω μας τον θάνατο και τη δυστυχία: οδηγούν αποκλειστικά και μόνο στη βιολογική εξαφάνιση του ελληνισμού και την εδαφική συρρίκνωση της πατρίδας...

Τι ακριβώς συμβαίνει λοιπόν; Οι προδότες της δικομματικής «συγκυβέρνησης», αυτές οι μαριονέτες στα χέρια αλλότριων ανθελληνικών δυνάμεων, έχουν αντιληφθεί ασφαλώς το αδιέξοδο που περιγράφουμε παραπάνω (ένα αδιέξοδο κατά βάση βαθύτατα υπαρξιακό). Δεν μπορούν όμως να κάνουν απολύτως τίποτα, διότι είναι δέσμιοι των αφεντικών τους, θλιβεροί δούλοι που έχουν μία μόνο επιλογή: να καταστρέφουν ύπουλα και με μίσος τον ελληνικό εθνικό κορμό!


Αυτό όμως έχει φέρει τον ελληνικό λαό στην απόγνωση, την κατάθλιψη και την τρέλα... Γι’ αυτό και ο ελληνικός λαός θα τιμωρήσει σκληρά τα δύο αυτά (απο)κόμματα, δηλ. τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τα οποία στις επόμενες εκλογές, δηλ. τις ευρωεκλογές του Μαΐου του 2014, θα πιάσουν μαζί... μονοψήφιο ποσοστό!

Τι εισηγούνται λοιπόν κάποιοι «σύμβουλοι» των Σαμαρά-Βουβουζέλου; Ένα πράγμα, που θα δώσει πολύτιμο «οξυγόνο» στην προδοτική «κυβέρνηση» των δωσίλογων: την... αναβολή των εκλογών (ευρωπαϊκών και αυτοδιοικητικών) του Μαΐου του 2014!!! Είναι όμως κάτι τέτοιο εφικτό; Θα το δεχτεί η «πολιτισμένη» Ευρώπη; Θα το δεχτεί ο κόσμος;


Το φοβερό είναι λοιπόν αλλού: ότι η μεθοδευμένη αυτή εκτροπή μόνο με έναν τρόπο θα γίνει από όλους αποδεκτή. Με νέα ανείπωτη εθνική τραγωδία (το «Μεγάλο Γεγονός» που λέγαμε)! Το σοκ που θα προκληθεί τότε στους Έλληνες θα είναι τόσο ισχυρό, ώστε κανένας δεν θα ασχολείται με κάλπες και πολιτικούς συσχετισμούς. Πόσο μάλλον που εκείνο το διάστημα η Ελλάδα θα έχει και την προεδρία της ΕΕ. Έτσι, η Μεταπολίτευση θα κλείσει τον φαύλο κύκλο της με απίστευτο πόνο, όπως ακριβώς και τον είχε ανοίξει το 1974 με την τραγωδία της Κύπρου...
Ησαΐας Κωνσταντινίδης
πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!