Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΕΙΓΟΝ...!!! ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ...!

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΩΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!

Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΝΟ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ...

ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΜΟ ΔΗΜΟΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΝΕΑ ΕΝΩ... ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΧΙΙ Μ/Κ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ...


ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΜΠΑΚΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΝΕΑ, ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΙ\ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΗΣ XII ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΡΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΝΙΚΟ ΚΟΖΑΡΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑ ΑΡΧΙΜΑΣΩΝΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΝΕΑ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ. ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ:

Ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας του δήμου Αλεξανδρούπολης Νίκος Κοζάρης μετά την αποχώρησή του από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, τονίζοντας παράλληλα την άποψή του ότι δεν πρέπει να γίνει επίτιμος δημότης Αλεξανδρούπολης ο χορηγός πολλών έργων Χρήστος Μανέας, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε και μασόνο, με απόφαση της παράταξης Πόλη και Πολίτες κινήθηκε εκτός γραμμής και διαγράφηκε. Σε ανακοίνωση της παράταξης περιγράφετε το σκεπτικό της απομάκρυνσης του δημοτικού συμβούλου:

Ο δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Κοζάρης έθεσε εαυτόν εκτός παράταξης αρνούμενος τις βασικές θέσεις του προγράμματος και της πολιτικής της παράταξής μας «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ».

Πέραν τούτου παραβίασε και κανόνες δεοντολογίας προσφεύγοντας με την αντίθεσή του σε βασικά θέματα που απασχολούν το δήμο μας όχι στα αρμόδια όργανα της παράταξης και στον επικεφαλής της, αλλά σε δύο μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία στόχο έχουν καθημερινά να αποδομούν και να πλήττουν τη δημοτική αρχή και τον δήμαρχο.

Κατόπιν τούτου, ομόφωνα όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας αποφασίσαμε ότι ο Νικόλαος Κοζάρης για τους άνω λόγους δεν ανήκει πλέον στην παράταξη «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ».

Για την παράταξη
«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ»

Ο Δήμαρχος
Ευάγγελος Λαμπάκης

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ.

"ΣΤΟΧΟΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!