Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013

Οι Anonymous - πράκτορες των ΗΠΑ στο πλευρό των σκοπιανών απατεώνων

Οι αγαπημένοι των απανταχού διεθνιστών της αριστεράς, οι πράκτορες που απειλούσαν πριν ελάχιστους μήνες τη Χρυσή Αυγή πως θα επιτεθούν στην ιστοσελίδα της και διέρρεαν συκοφαντικά βίντεο όπου υιοθετούσαν την ρητορική της αντεθνικής αριστεράς χαρακτηρίζοντας το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα «εγκληματική συμμορία», αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο, ξεφτιλίζοντας τους εγχώριους φιλελεύθερους και μαρξιστές χαμαιλέοντες, που τους προέβαλαν ως πρότυπα «αντίστασης» για την Ελληνική Νεολαία...


Οι Anonymous υβριστές της Χρυσής Αυγής, ως εχθροί των Ελλήνων Εθνικιστών δεν θα μπορούσαν παρά να είναι και εχθροί της Ελλάδος. Με ένα κωμικοτραγικό βίντεο κατηγορούν την Ελλάδα πως «κλέβει» την ιστορία των σκοπιανών, τους οποίους μάλιστα αποκαλεί «μακεδόνες». Σε ένα ανιστόρητο παραλήρημα ανθελληνισμού, επικαλούνται τη μελέτη-μαιμού ενός αμερικανού ιστορικού ονόματι Eugene Borza, ο οποίος και διατείνεται πως οι αρχαίοι Μακεδόνες δεν ήταν Έλληνες.

Τα διεθνιστικά σκουπίδια λοιπόν, οι ήρωες των κρατικοδίαιτων αριστερών της αραχτής και του βολέματος, απειλούν πως θα χακάρουν ελληνικές ιστοσελίδες υπό μορφή αντιποίνων, καθώς η Ελλάδα αρνείται να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως «Μακεδονία»!

Καμαρώστε ελεύθερα λοιπόν, ψοφοδεξιούληδες και αριστεροί υποκριτές: είναι Τιμή για τη Χρυσή Αυγή να την υβρίζουν και να την συκοφαντούν αυτοί που μισούν θανάσιμα την Ελλάδα και το Ελληνικό Έθνος!

πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!