Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ... ΒΙΝΤΕΟ ΥΜΝΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ: ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ... ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΖΟΡΜΠΑ...

Ακόμα τρία βραβεία απέσπασε η καμπάνια τουριστικής προβολής του Δήμου Χανίων - που φέρει την υπογραφή του γνωστού Χανιώτη σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη- στο Φεστιβάλ «Art & Tur» της Πορτογαλίας.

Συγκεκριμένα, το βίντεο με τίτλο «Chania: A Journey through the countryside» απέσπασε στο εν λόγω φεστιβάλ τα βραβεία: 1. καλύτερου σεναρίου, «City of Barcelos» και 3. τη δεύτερη θέση στην κατηγορία «Memorable Experiences (Αξέχαστες Εμπειρίες)»....


Η νέα αυτή διάκριση - η οποία έρχεται σε συνέχεια των βραβεύσεων που πέτυχε συνολικά η καμπάνια τουριστικής προβολής του Δήμου Χανιών, με γενικό τίτλο «Chania: a journey to your senses» στο 8ο Film, Art & Tourism Festival «FilmAT», που έγινε στις 23 Μαΐου 2013 στην Πολωνία και στο 5ο φεστιβάλ «Silafest», που πραγματοποιήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 2013 στη Σερβία, αποτελεί μία ακόμη επιβράβευση των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής των Χανίων στον τομέα της τουριστικής προβολής, η οποία ενισχύει ακόμη περαιτέρω τις προσπάθειες του Δήμου για αυξημένη εξωστρέφεια, εντονότερη παρουσία και συμμετοχή του στο διεθνές τουριστικό γίγνεσθαι.

Στο βίντεο, βλέπουμε αρχικά έναν τουρίστα να βλέπει στο σπίτι του την ταινία «Ζορμπάς», ενώ έξω βρέχει. Τον έχει συνεπάρει τόσο η ταινία που στη συνέχεια αφήνει το σπίτι του και ταξιδεύει στα Χανιά. Όταν αντιλαμβάνεται ότι παίζει στην ταινία, αρχίζει να χορεύει συρτάκι στην παραλία του Σταυρού - όπου είχε γυριστεί η ταινία. Όμως, δε μένει μόνο εκεί... Αρχίζει ενθουσιασμένος να περιπλανάται στις ομορφιές των Χανίων και ξετρελαμένος από τα τοπία συνεχίζει να χορεύει συρτάκι...πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!