Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ @ΡΧΙΔΙΑ : ΜΗΤΕΡΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ...

Ένα σημείωμα από τη μητέρα της μαθήτριάς της, αντί για τις απαντήσεις στις ασκήσεις, έλαβε μία δασκάλα της τρίτης δημοτικού σε σχολείο της Αττικής.
Την περασμένη εβδομάδα, οι μαθητές της τρίτης δημοτικού διδάσκονταν από τη δασκάλα τους για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου και σαν εργασία για το σπίτι, τους είπε να απαντήσουν στα 4 ερωτήματα του βιβλίου (φωτο2).
Η μητέρα μίας μαθήτριας, η κα. Φ.Μ. (για ευνόητους
λόγους το tsegkanews.gr δε δημοσιεύει το όνομά της), αποφάσισε πως η καλύτερη απάντηση προς τη δασκάλα θα έπρεπε να ήταν από την ίδια και όχι από τη μικρή μαθήτρια της τρίτης δημοτικού. Στην απάντησή της, όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, δήλωσε πως αρνείται «η κόρη της να υποστεί περαιτέρω προπαγάνδα για την πλαστή εξέγερση του Πολυτεχνείου» και πως «αρνείται τη χειραγώγηση του παιδιού της μέσω του αντεθνικού τρόπου που υποδεικνύει το βιβλίο»...

Κλείνοντας το σημείωμα, η μητέρα της μικρής μαθήτριας, δηλώνει πως «για τη σύγχρονη ιστορία της πατρίδας μας είμαστε εμείς υπεύθυνοι να την ενημερώσουμε και να της την διδάξουμε»πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!