Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013

ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΣΕ 18 ΣΕΛΙΔΕΣ

Η πρωτοεμφανιζόμενη – “αλλά πολλά υποσχόμενη για το μέλλον” όπως αφήνει να εννοηθεί μέσα από τις 18 σελίδες της προκήρυξης  - ΑΡΙΣΤΕΡΗ οργάνωση: ”ΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ” – (βλ. ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ”) ανέλαβε την ευθύνη για την δολοφονία των 2 μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, του Γ. Φουντούλη και του Μ. Καπελώνη, καθώς και τον σοβαρό τραυματισμό του Α. Γέροντα, έξω από τα πολιτικά γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου! Μέσα από μια φλύαρη και εντελώς σε σύγχυση γραφή καλούν τον κόσμο “να διαλέξει στρατόπεδο στον εμφύλιο που έχει ξεκινήσει προ πολλού”...


Προφανώς ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ τόσο πολύ για την πράξη τους και τις προθέσεις τους που αναγκάζονται να γράψουν 18 σελίδες για να μας πουν το προφανές! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

Δείτε ολόκληρη την εμετική προκήρυξη που βρίθει μίσους και από παραχάραξη ιστορικών και σύγχρονων γεγονότων. Μια γεμάτη ψεύδη, συκοφαντίες, υστερίες και αήθεις προκλήσεις προκήρυξη, με την οποία αναλαμβάνουν την ευθύνη.
http://www.zougla.gr/file.ashx?fid=1144689

Για το θέμα εξέδωσε δελτίο τύπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:

Δελτίο Τύπου

Το άθλιο και ανόητο μανιφέστο των θρασύδειλων δολοφόνων αποδεικνύει πως ανήκουν στην εγκληματική ιδεολογική μήτρα της άκρας αριστεράς.

Η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά εξέθρεψε και άφησε ανενόχλητα αυτά τα αποβράσματα να σκοτώνουν, την ώρα που οι υπηρεσίες της αναζητούσαν τα ανύπαρκτα οπλοστάσια της Χρυσής Αυγής. Η προδοτική κοινοβουλευτική αριστερά του Τέξας και του London school of economics συνεχίζει να υπερασπίζεται τρομοκράτες της ίδιας συνομωταξίας με τους δειλούς δολοφόνους του Νέου Ηρακλείου.

Οι αθλιότητες κατά της Χρυσής Αυγής που περιέχονται στο ανόητο κείμενο της προκήρυξης αναπαράγονταν για έναν ολόκληρο μήνα από:
- τους επίορκους του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ (οι κατηγορίες του φακέλου Δένδια περιέχονται αυτούσιες στην προκήρυξη των τρομοκρατών)
– όλα τα διεφθαρμένα κόμματα του κοινοβουλίου
- όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
Είναι όλοι τους συνένοχοι και τίποτα δεν μπορεί να ξεπλύνει τις ποινικές και πολιτικές τους ευθύνες.

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει τον έντιμο, εθνικό της αγώνα μέχρι να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί αυτού του άνανδρου εγκλήματος.

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!