Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ... ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ!!!

Το πρόγραμμα εορτασμού των εθνικών επετείων 26ης και 28ης Οκτωβρίου στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης έχει ως εξής:

Από την ογδόη πρωινή ώρα της 25ης μέχρι και τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2013 προβλέπεται γενικός σημαιοστολισμός στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης φωταγώγηση σε ολόκληρη την Ενότητα κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου, καθώς επίσης και μετάδοση από τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα πανηγυρικών προγραμμάτων.

Η πόλη της Θεσσαλονίκης θα έχει σημαιοστολισμό από το πρωί της 25ης Οκτωβρίου και φωταγώγηση από το βράδυ της ίδιας ημέρας....


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

Ώρα 11.00 π.μ.: Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας Παναγίας της Τριχερούσης μετά των χαριτοβρύτων Λειψάνων και της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Δημητρίου, με τη συμμετοχή των Αρχών.

Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία, τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τις υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης, τις υπηρεσίες του Δημοσίου, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Οργανισμούς, με μέριμνα των οικείων Αρχών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

Το πρωί θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των Ιερών Ναών, οι δε Φιλαρμονικές θα διέλθουν τις λεωφόρους και τις κεντρικές οδούς της πόλης, παιανίζοντας θριαμβευτικά θούρια και εμβατήρια.

Ώρα 8.00 π.μ.: Επίσημη έπαρση της σημαίας στο Λευκό Πύργο, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ώρα 10.30 π.μ.: Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων της Δ/Κ Γέφυρας του Δήμου Χαλκηδόνος.

Ώρα 11.00 π.μ.: Έναρξη Στεφανηδρομίας στο Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων της Δ/Κ Γέφυρας του Δήμου Χαλκηδόνος. Κατάθεση στεφάνου από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και το Δήμαρχο Χαλκηδόνος στο Ηρώο της Δ/Κ Γέφυρας του Δήμου Χαλκηδόνος.

Ώρα 11.00 π.μ.: Πανηγυρική Δοξολογία για την εορτή του πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου και τις ιστορικές επετείους της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και της 28ης Οκτωβρίου.

(Ιδιαίτερες προσκλήσεις Π.Κ.Μ.)

Ώρα 6.30 μ.μ. : Εκφώνηση στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. του πανηγυρικού της ημέρας -μετά την προσφώνηση του Πρύτανη, Καθηγητή κ. Ιωάννη Α. Μυλόπουλου- από τον Κοσμήτορα της Φιλοσοφικής Σχολής, κ. Μιλτιάδη Παπανικολάου, με θέμα: “Τέχνη και Ελευθερία. Από την Αντίσταση στην Εξορία”. Μουσικό μέρος – Εθνικός Ύμνος.

(Ιδιαίτερες προσκλήσεις Α.Π.Θ.)

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

Ώρα 10.00 π.μ.: Κατάθεση στεφάνων από τη μαθητιώσα νεολαία στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού.

Ώρα 11.00 π.μ.: Παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας παρουσία μελών της Κυβέρνησης και λοιπών Αρχών.

Ώρα 12.30 μ.μ.: Στέψη των προτομών και ανδριάντων των Ηρώων από τη μαθητιώσα Νεολαία.

(Ιδιαίτερες προσκλήσεις Π.Κ.Μ.)

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

Ώρα 10.30 π.μ.: Κατάθεση στεφάνου από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού.

Κατά τη στιγμή της κατάθεσης θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή. Το σύνθημα της έναρξης και λήξης θα δοθεί με κανονιοβολισμούς.

Στην τελετή κατάθεσης θα παρευρεθούν τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Στρατηγός Διοικητής Γ΄ Σώματος Στρατού, οι Γενικοί Γραμματείς, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ενώ οι λοιπές Πολιτικές και Προξενικές Αρχές κατά την κρίση τους.

Ώρα 11.00 π.μ. : Άφιξη της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στο χώρο της εξέδρας της παρέλασης (Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου).

Έναρξη της παρέλασης.

πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!