Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

Η.Π.Α: Όπλα με τεχνολογία RFID οδηγούν στον απόλυτο έλεγχο

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η τεχνολογία RFID; Στις Η.Π.Α η προσπάθεια απόλυτου ελέγχου των πολιτών περνά μέσα από την χρησιμοποίηση της τεχνολογίας τσιπ αναγνώρισης μέσω ραδιοσυχνοτήτων (σ.σ. pentapostagma.gr - radio frequency identification) ακόμη και για την δημιουργία και πώληση στο ευρύ κοινό «έξυπνων όπλων».

Σύμφωνα με τον Anthony Gucciardi, που παρακολουθεί τις σχετικές εξελίξεις τα τελευταία χρόνια, η ανάπτυξη των έξυπνων όπλων θα επιτρέψει στους κατασκευαστές και την Ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Η.Π.Α να απενεργοποιούν τα όπλα οποιαδήποτε στιγμή και να τα αχρηστεύουν: «η συγκεκριμένη τακτική θα χρησιμοποιηθεί με στόχο τον αφοπλισμό των νομοταγών πολιτών από τα απολύτως νόμιμα όπλα που κατέχουν», σύμφωνα με τον Gucciardi...


Η πρόθεση κατασκευής «έξυπνων όπλων» δεν είναι καινούρια: από το 1994 αρκετές εταιρείες προσπάθησαν να δημιουργήσουν κύμα επιρροής για την νομιμοποίηση τους στα μάτια της κοινής γνώμης, ώστε να μπορέσουν να είναι οι πρωτοπόροι κατασκευαστές..

Και ενώ το ζήτημα φαινόταν ότι έχει «παγώσει», το τραγικό περιστατικό στο Newtown τον Δεκέμβριο του 2012 άλλαξε δραματικά τη ροή και την ένταση των πιέσεων. Τα μέσα ενημέρωσης «διερωτήθηκαν» αν ένα «έξυπνο όπλο» θα μπορούσε να αποτρέψει τον Adam Lanza από την χρησιμοποίηση του όπλου της μητέρας του κατά τη διάρκεια της τραγικής του επίθεσης στο Δημοτικό Σχολείο Sandy Hook…

Οι κατασκευάστριες εταιρείες όπλων είδαν αμέσως να διανοίγεται μία τεράστια ευκαιρία: η Armitix, γερμανική εταιρεία κατασκευής όπλων, ανακοίνωσε ότι ανέπτυξε τεχνολογία έξυπνων όπλων που έλαβε έγκριση από την Υπηρεσία Αλκοόλ, Καπνού και Όπλων, και θα ξεκινήσει να πουλά τα νέα της «προϊόντα» στις Η.Π.Α έως το τέλος του χρόνου. Η δεύτερη εταιρία που έχει ήδη ενσωματώσει τεχνολογία RFID σε όπλα είναι η ιρλανδική TriggerSmart .

Οι κίνδυνοι είναι πολλοί, και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Η.Π.Α., σύμφωνα με τον Anthony Gucciardi, θα βρεθεί σε πολύ πλεονεκτική θέση: θα ελέγχει όλους τους πολίτες που κατέχουν όπλα, θα μπορεί να «αφοπλίζει» τους πολίτες δίχως να προχωρά σε πραγματική κατάσχεση όπλων, θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να απενεργοποιεί όλα τα όπλα δίχως προειδοποίηση, και σε νομικό επίπεδο θα παρακάμψει τη Δεύτερη Τροπολογία του Συντάγματος των Η.Π.Α περί συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος κατοχής όπλων δίχως να προβεί σε Συνταγματική αναθεώρηση.


ΠΗΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!