Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013

NAI!ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ!

Το χειρότερο είναι απο την εξαθλίωση,ότι συνεχίζουν να απευθύνονται σε ιθαγενείς με καθρεφτάκια
δύσμοιρους  υπαναπτυκτους της δημοκρατίας της  Μπουρτζουανα!!
Τα ακούς!κανένα πρόβατο δεν σώθηκε βελαζοντας!
Προφητική η Κατερίνα Γωγου!
Το μυαλό μας είναι ο στόχος!
Και ενώ όλοι ασχολούνται από την πλύση εγκεφάλου που κάνουν ΤΑ ΜΜΕ αν έκλασε ο Mιχαλολιακος από το φασόλι που έφαγε στην φυλακή!αυτά συνέβησαν ,
Μόλις τα τελευταία εικοσιτετράωρα δείτε τι έχει συμβεί!....

Προχτές 3 αυτοκτόνησαν και μια απόπειρα
μετά την spreader έρχεται το κλείσιμο του καζίνο Λουτρακιου!σε λίγες μέρες 2000 άνθρωποι στο δρόμο!
6 εκατομμύρια Έλληνες ανασφάλιστοι!
το άρθρο 9 του νομοσχεδίου για τη φορολογία ακινήτων και όσους αδυνατούν να εξοφλήσουν με μετρητά τα χρέη τους;
Να παραχωρήσουν στο Ελληνικό Δημόσιο την πλήρη κυριότητα ακινήτου
η Τρόικα ήρθε κρυφα.....!και ζήτησε και άλλα πολλά!
Η ενωμένη Ευρώπη ,συζητά να απαγορεύσει την έξοδο των ποινικών Ελλήνων ιθαγενών,στας Ευρωπας!Ενώ οι νόμιμοι αλλοδαποί σουλατσάρουν ελεύθερα για καφέ στην ΟΜΟΝΟΙΑ
Σε μια Ελλάδα που γεμσε Γκέτο
-ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΝΕ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ 320.000 ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΑΝΟ!
ΕΤΣΙ!!ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΒΟΣΚΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ:!
ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΝΕΙΣ! ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΖΙΤΑΣ,ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ!
Μάλιστα ως γνήσια επαναστάτρια Ελληνίδα από την επίσημη σελίδα της καταγγέλλει ότι «Δεν έχουμε να πληρώσουμε άλλους φόρους,
αφού και αυτή μάλλον πεινάει και είναι στα όριά της!
GREEK DRAMA!
το είπε και το έκανε βιβλίο,άλλη μια φτωχή!η Γιάννα!Αγγελοπουλου ντε!
ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ!!
Γιατί η δημοκρατία θέλει ενεργούς πολίτες!
Τι να πω άλλο !αν δεν ξυπνήσουν τα πρόβατα!!αυτοί θα συνεχίζουν,μέχρι να τρώμε από κάδους ,και να πηδάμε από τα μπαλκόνια χιλιάδες,και όχι εκατοντάδες όπως τώρα
Η Αργεντινή άντεξε 7 μνημόνια
μεις πάμε για τέταρτο
κανένας κοριός ρε παιδιά εκεί στην ΕΥΠ για Γιωργάκη ,δεν έστρωσα Καν!Siemens,στικάκια ,λίστες ΛΑΓΚΑΡΝΤ!!μαγείρεμα στατιστικών!:δεν υπάρχει στο μενού!
THN “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ” ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ” ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΕΤΕ!:
ΚΑΤΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ


Αμοιβή της τάξης των 320.000 ευρώ τον χρόνο εισέπραττε η κόρη της πρώην υπουργού Εξωτερικών της Ν.Δ., κυρία Αλεξία Μπακογιάννη, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, για τις υπηρεσίες της ως «σαμαρείτισσα» δημοσίων σχέσεων.

Κόντρα στο πνεύμα της εθελοντικής προσφοράς που χαρακτηρίζει το έργο του ΕΕΣ, η εταιρεία της κυρίας Μπακογιάννη ανέπτυξε μονοπωλιακή επαγγελματική σχέση με τον οργανισμό επί προεδρίας του κ. Ανδρέα Μαρτίνη μέσω απευθείας αναθέσεων και υπογραφής συμβάσεων, χωρίς προηγούμενες αποφάσεις διοικητικών συμβουλίων. Πράξεις που ερευνώνται από τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές.

Αιχμή αυτής της σχέσης υπήρξε η διαφημιστική προβολή του ετήσιου Πανελληνίου Εράνου του Ερυθρού Σταυρού, έργο για το οποίο η επιχειρηματίας έλαβε μόνο κατά τη χρονιά του 2009 το 20% του συνολικού ποσού που συγκεντρώθηκε από το υστέρημα των πολιτών!

Τα παραπάνω περιλαμβάνονται σε πόρισμα-φωτιά του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας, για το οποίο είναι ενήμερη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε σχέση με τα πεπραγμένα της διοίκησης Μαρτίνη, αναφορικά με τη διενέργεια του Πανελληνίου Εράνου και τη διαχείριση των εσόδων.

Κεντρικό σημείο στην έκθεση αποτελεσμάτων ελέγχου για τον έρανο του 2009, ύστερα από εντολή του γενικού επιθεωρητή, κ. Μιχάλη Σαμπατακάκη, αποτελεί το καθεστώς συνεργασίας του οργανισμού με την εταιρεία, AIA RELATE Α.Ε. ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της οποίας είναι η κυρία Μπακογιάννη.

Το πλέον σημαντικό όμως είναι ότι διαπιστώθηκε πως «δεν τηρήθηκε οποιαδήποτε διαγωνιστική διαδικασία για την προβολή του εράνου έτους 2009, όπως περιγράφεται στην υπ' αριθμ. Πρωτ. 11817/21.09.2005 απόφαση του ΚΔΣ/ΕΕΣ για "δαπάνες από 200.000 ευρώ και άνω, θα γίνεται ανοικτός διαγωνισμός με δημοσίευση στο Επιμελητήριο και στο δήμο Αθηναίων"».
http://enomenoiblogers.blogspot.com
GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!