Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

Οργή των κατοίκων της Μοναστηρίου κατά του Μπουτάρη..Βαφτίζει με αλβανικό όνομα το πάρκο και θα τοποθετήσει Αλβανική σημαία.

Οργή, θυμός και απορία. Αυτά είναι τα συναισθήματα των περιοίκων της οδού Μοναστηρίου απέναντι από το σταθμό του ΟΣΕ, καθώς, όπως ανακοινώθηκε από το δήμο Θεσσαλονίκης, το πάρκο που βρίσκεται εκεί, θα ονομαστεί πλατεία Δυρραχίου.

Σε λίγο καιρό, εκεί όπου σήμερα κυματίζουν δύο σημαίες, μία γαλανόλευκη και μία με την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, θα βρίσκεται και μία τρίτη, αυτή της Αλβανίας...


«Θα πάρουμε στο κυνήγι τον Μπουτάρη με τα ρόπαλα, γελάει ο κόσμος», είναι η πρώτη αντίδραση των περισσότερων περιοίκων, οι οποίοι κάνουν λόγο για «πολιτικά παιχνίδια» του δημάρχου, ενώ λένε ότι δεν τους ενημέρωσε κανείς.


Όπως έγινε γνωστό, στο πλαίσιο της συνεργασίας του δήμου Θεσσαλονίκης με τον αδελφοποιημένο δήμο Δυρραχίου στην Αλβανία, η διοίκηση Μπουτάρη αποφάσισε να ονομάσει το συγκεκριμένο πάρκο πλατεία Δυρραχίου, όπου, με τη χορηγία του αλβανικού δήμου, θα τοποθετηθούν μία μαρμάρινη στήλη, μία μεταλλική πινακίδα που θα γράφει «πάρκο Δυρραχίου» και άγνωστο για ποιον λόγο, μία μεταλλική άγκυρα.

Τα παραπάνω συμφωνήθηκαν τον περασμένο Απρίλιο σε συνάντηση του Γ. Μπουτάρη με τον ομόλογό του Β. Ντάκο.

«Είμαστε εξοργισμένοι με τον Μπουτάρη και τη διοίκηση του δήμου.
Πήγαν στην Αλβανία να κάνουν πλατεία Θεσσαλονίκης;
Είναι δυνατόν να δίνουμε ονόματα σε πλατείες για κάθε ξένο πολίτη που έρχεται να εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη; Τι θα ακολουθήσει, πλατεία Σκοπίων μήπως;», λέει στη «δημοκρατία» εξοργισμένος ο κάτοικος της περιοχής Χρήστος Πρέτσος.

πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!