Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΛΑΣΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ "ΣΠΑΣΟΥΝ" ΣΑΡΑΚΗΣ - ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Μαξίμου και οι δημοσιογράφοι της διαπλοκής έχουν ξεκινήσει την λάσπη εναντίον του δικηγόρου και συνηγόρου του Ηλία Κασιδιάρη Παύλο Σαράκη. Θέλουν να τον χτύπησουν επαγγελματικά και να τον βάλουν να τσακωθεί με τον πελάτη του έτσι ώστε να πάψει να τον υπερασπίζεται.

Το makeleio.gr δεν θέλει να υπερασπιστεί κανέναν. Ούτε τον Παύλο Σαράκη που στο παρελθόν του τον έχουμε "περιποιηθεί" αρκετές φορές, λέγοντάς τον κωλοτούμπα και στολίζοντάς τον με αρκετά κοσμητικά επίθετα, αλλά ούτε και τον εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής...


Δεν μπορούμε όμως να μην παραδεχτούμε ότι ο Παύλος Σαράκης είναι ένας ικανότατος ποινικολόγος και μάλλον αυτό πείραξε κάποιους που θέλουν να τον βάλουν να έρθει σε ρήξη με τον πελάτη του. Το να χτυπάς κάποιον επαγγελματικά ειναι αν μη τι άλλο άναδρο. Πρέπει μήπως κάποιος δικηγόρος να πάρει την άδεια του Μαξίμου ή των δημιοσιογράφων της διαπλοκής για να αναλάβει την υπερασπιστική γραμμή κάποιου;

Που τα έχετε δει γραμμένα αυτά; Εκμεταλλεύτηκαν την εκπομπή του MAKEΛΕΙΟ και προβάλλουν σε όλο το διαδίκτυο την πολιτική αντιπαράθεση που είχε ο Παύλος Σαράκης με τον Ηλία Κασιδιάρη σε μία από τις εκπομπές που είχαμε κάνει για την εγκληματικότητα και τους αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Μαξίμου ετοιμάζει επίθεση λάσπης στον Παύλο Σαράκη καθώς θα επιδιώξει να διαρρεύσει ότι πρόκειται να κατέβει ως υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή στις δημοτικές εκλογές.

Από την άλλη μεριά το επίμαχο βίντεο της εκπομπής μας, κάνει το γύρο του διαδικτύου θέλοντας να προκαλέσει πρόβλημα στον δικηγόρο και τον πελάτη του.

Ποιο είναι το πρόβλημα και το ζόρι τους; Ότι ο δικηγόρος υπερασπίστηκε τον Ηλία Κασιδιάρη και τον έβγαλε έξω;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΡΗΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ.. πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!