Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ...!!! ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ... Ο ΜΙΛΙΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ ΣΤ' ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!!

 Οι ανυπόστατες καταγγελίες εναντί­ον  της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πλέον φαίνε­ται για τα καλά από που προήλθαν. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία, αλλά πλέον υπάρχουν και αποδείξεις!!!!

Η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, ήταν ο κύριος εμπνευστής, ενορχηστρωτής κι εκτελεστής αυτής της κατάπτυστης παράστασης που τρο­φοδότησε τα κανάλια για έναν και πλέον μήνα και οδήγησε σε παρά­νομες διώξεις εις βάρος του Εθνικι­στικού Κινήματος. Στην φωτογραφία που παραθέτουμε ο Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτης περιχαρής φωτογραφίζεται με έναν από τους τελευταίους ψευδομάρτυρες που εμφανίστηκε κυριολε­κτικά στο νήμα κι εκεί που πλέον στέ­ρευαν οι βλακείες περί αμνοεριφίων και όσα κωμικοτραγικά ακούγαμε τον τελευταίο μήναΙ

Ο ψευδομάρτυρας ΣΤ (πρώτος από δεξιά) αυτή την στιγμή βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Λάρισας για οικονομικά εγκλήματα...


Ο συγκεκριμένος κομπάρσος – με εντολές από τα υψηλά κλιμάκια της πιάτσας Συγγρού – και αφού είχε απο­στηθίσει το κείμενο του ρόλου του μίλησε για «χρηματοδότες – όπλα – Βόμβες» δίνοντας μια ακόμη ριπή λάσπης στον ανεμιστήρα των δελτίων παραπληροφόρησης, με σκοπό να ανακόψουν την ανοδική πορεία του Λαϊκού Συνδέσμου.

«Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται», λέει ο λαός μας, όμως για τους άθλιους συκοφάντεες της Χρυσής Αυγής, ούτε έναν μήνα δεν κράτησε η χαρά τους, πέραν των εκδι­κητικών προφυλακίσεων του Αρχηγού μας και δύο ακόμα βουλευτών του Κινήματος.

Σχετικά με την εγκυρότητα της κατάθεσης του μάρτυρα Στ’ διαβάστε σχετικό άρθρο.

ethnikismos.net.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!