Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΙΟΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟ ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ.ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ


ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ... ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ 1940 ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ... ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ... ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ... ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΚΚΕ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΑΣΗΜΕΝΑ... ΟΧΙ... ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟ ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ... ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΕΜΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΡΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ. ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΦΥΣΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ... πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!