Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013

ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ (ΚΟΠΕΛΟΒΙΤΣ): ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΓΚΕΝ!

Μπορεί η κυβέρνηση Σαμαρά να κάνει… τούμπες μπροστά στους διεθνείς σιωνιστές και να φτάνει στο σημείο να κάνει ακόμα και πραξικόπημα κατά νομίμου πολιτικού κόμματος, φυλακίζοντας τον Αρχηγό και βουλευτές του, αλλά ανταπόδοση δεν υπάρχει! Και δε μιλάμε τώρα για οικονομική βοήθεια, αλλά για συνεχή χαστούκια σε απλά πράγματα. Μέσα στη βδομάδα, σας ενημερώσαμε για την πρόθεση των Ευρωπαίων «φίλων» μας –με πρωτοπόρους τους Γερμαναράδες- να κλείσουν τα σύνορά τους για τους Έλληνες εργαζομένους, επιβάλλοντας πλαφόν! Τώρα, έρχεται και δεύτερο απανωτό χαστούκι, το οποίο έχει άμεση σχέση με το παραπάνω....
 Πρόκειται για δήλωση του αρχηγού του («αδελφού» με την ΝΔ…) γαλλικού κεντρο-δεξιού κόμματος (UMP) Ζαν – Φρανσούα Κοπέ (στην πραγματικότητα πρόκειται για τον σιωνιστή Κοπέλοβιτς), με την οποία ζητά αναθεώρηση της συνθήκης και την αποβολή χωρών όπως η Ελλάδα που δεν μπορούν να προφυλάξουν τα ευρωπαϊκά σύνορα θα πρέπει να αποκλείονται από τη συμφωνία Σένγκεν (που αφορά στην  κατάργηση των ελέγχων στα κοινά σύνορα και την καθιέρωση της ελεύθερης κυκλοφορίας για όλα τα πρόσωπα, υπηκόους των κρατών που υπέγραψαν τη Συμφωνία). Ιδού η δήλωση-χαστούκι προς τους γραικύλους των Αθηνών, του Κοπέλοβιτς:

«Κάποιες χώρες όπως η Ελλάδα δεν δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη φύλαξη των ευρωπαϊκών συνόρων καθώς γνωρίζουν πως οι μετανάστες δεν επιθυμούν να παραμείνουν εκεί αλλά να μεταβούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Πρέπει να τιμωρήσουμε ακόμα και να αποκλείσουμε αυτές τις χώρες που δεν μπορούν ή αδυνατούν να τηρήσουν τις συμφωνίες τους και να φυλάξουν τα ευρωπαϊκά σύνορα».

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι οι Έλληνες θα χρειάζονται πλέον βίζα για να επισκεφθούν τις χώρες της Ε.Ε. για ορισμένο χρόνο, ακόμα και για τουρισμό, και εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούν να εργαστούν σ’ αυτές (δεν θα τους δίνουν βίζα), οπότε δεν χρειάζεται καν να επιβληθεί πλαφόν!

Έτσι, λοιπόν, ανταποδίδουν οι σιωνιστές τις εκδουλεύσεις του Αντωνάκη!

πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!