Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013

Α. ΔΡΟΥΓΟΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ: ΑΥΤΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ!

Μέρα με τη μέρα, πληθαίνουν οι απόψεις ανεξάρτητων πολιτικών παρατηρητών και νομικών, που υποστηρίζουν ότι οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και οι φυλακίσεις είναι στην ουσία παράνομες, ότι γίνονται για καθαρά πολιτικούς λόγους κι ότι τελικά θα αποβούν υπέρ της Χρυσής Αυγής και κατά του συστήματος.

Σήμερα, θα σας μεταφέρουμε την άποψη του δόκτορος Αθανασίου Δρούγου, γνωστού στρατιωτικού και διπλωματικού αναλυτή, με τίτλο «Επισημάνσεις περί Χρυσής Αυγής». Ιδού και τα συμπεράσματα δικά σας:


«Μεγάλη ανησυχία σε όλους τους διπλωματικούς κύκλους προκαλεί η με τον τρόπο που έγινε σύλληψη των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής. Ανοίγει τις πύλες της κόλασης για τη χώρα, με δραματικές επιπτώσεις. Η χώρα η δική σας, μου έλεγαν, δεν είναι σκανδιναβική που άντεξε 77 δολοφονίες από τον Νορβηγό φασίστα. Ούτε Ολλανδία. Εσείς έχετε άλλη κουλτούρα και άλλες τάσεις… Αίσθηση προκάλεσε ότι μέσα σε 48 ώρες τα έκαναν όλα οι αρχές. Όταν στη σχετικά ήσυχη Αυστρία χρειάστηκαν 4 μήνες για να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες κατά του ακροδεξιού ηγέτη Χάιντερ!!! Εκτιμούν ότι η όλη προεργασία έγινε βιαστικά και πιθανότατα να αποβεί προβληματική για πολλά. Το κατηγορητήριο –εκτός αν έρθουν κι άλλα στο φως της δημοσιότητας- δεν φαίνεται να είναι πολύ ισχυρό. Έντονη ανησυχία μην τυχόν στο τέλος ηρωοποιηθούν. Κάποιοι βλέπουν φοβικές κινήσεις της ΝΔ, επειδή δεν αντέχει, και πολώνει την κατάσταση επικίνδυνα μήπως κερδίσει κάποιους ψήφους, αν και ο τρόπος που χειρίστηκε το θέμα δεν είναι ο κατάλληλος. Εδώ στο Καράτσι του Πακιστάν και στην Μπογκοτά της Κολομβίας, για να στηρίξεις τέτοιες κατηγορίες περί εγκληματικών ενεργειών απαιτείται μεγάλο χρονικό διάστημα και με την διαφθορά σε ρεκόρ, πως είναι δυνατό τόσο εύκολα να βγάζεις αποτελέσματα σε μια χώρα σαν την δική μας; Στο βάθος του τρέχοντος τριμήνου βλέπουν εκλογές με εκρηκτική κατάσταση στη χώρα. Από το εξωτερικό μου έλεγαν ότι η Ελλάδα έχει εισέλθει σε αχαρτογράφητα νερά και δεν αποκλείονται τα χειρότερα. Πολλοί αναφέρουν ότι η Χ.Α. έχει ψηφιστεί από 430.000 ανθρώπους. Άρα, καλώς ή κακώς είναι εκλεγμένοι εκπρόσωποι. Και σε καμιά χώρα της Ευρώπης δεν γίνεται τέτοια ενέργεια απέναντι σε κοινοβουλευτικό κόμμα…».

πηγη.

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Δόκτορας Αθανάσιος Δρούγος, γνωστός στρατιωτικός και διπλωματικός αναλυτής :
Το Ιράκ διαθέτει όπλα μαζικής καταστροφής. Ιμάντας μεταφοράς-,πληροφοριών και ειδήσεων,
από τα καθεστωτικά μέσα διαμόρφωσης της κοινής γνώμης. ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΠΑΠΑΛΑΛΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!