Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ...ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO...!!!

Σχόλια από Αθανασόπουλο Περικλή

(Δείτε το video)

O πρόεδρος του Εurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, επισημοποίησε τον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας των Ελλήνων, σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό «Focus» τονίζοντας χαρακτηριστικά:...

«Η κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί δραματικά»!!!
Καταλαβαίνει κανείς τι παιχνίδι έχει παιχτεί στα παρασκήνια σε βάρος της χώρας και των....


Ελλήνων, από τα κέντρα αποφάσεων της Ευρώπης. Δόλιο παιχνίδι καταδυνάστευσης των Ελλήνων και μειωμένης εθνικής κυριαρχίας.

Όταν η κ. Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη (τότε Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων) παρέδιδε τα...κλειδιά της Προεδρίας της Δημοκρατίας στον Κάρολο Παπούλια, μιλούσε ευθέως για μειωμένη εθνική κυριαρχία, για περιορισμό των συνόρων μας, για μεταβολή των δικαιωμάτων του ανθρώπου, για εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων, ακόμη και για την Δημοκρατία που "θα δοκιμασθεί από νέες μορφές διακυβέρνησης" Ιδού τι έλεγε τότε η κ. Μπενάκη:

"Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις : Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης".

Η κ. Μπενάκη δηλαδή γνώριζε πολλά για το τι μαγειρευόταν σε βάρος της Ελλάδος και αυτά τα είπε δημοσίως στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παπούλια, ο οποίος δεν έβγαλε άχνα! Σκοπίμως λοιπόν απέκρυψαν αμφότεροι τα σχέδια που εξυφαίνονταν σε βάρος της Ελλάδος και του λαού της.

Σχέδια που υλοποιούνται με απόλυτη ακρίβεια στις μέρες μας και σύμφωνα με τα λεγόμενα της κας Μπενάκη!

Και πριν από ενάμισι περίπου χρόνο, πριν ακόμη ο Παπανδρέου μας βάλει με το ζόρι υπό οικονομική επιτήρηση, είχε μιλήσει για «μειωμένη εθνική κυριαρχία, λόγω κακού χειρισμού των οικονομικών μας».

Η συγκεκριμένη δήλωση – «έτσι όπως χειριστήκαμε τα οικονομικά μας αφαιρείται και ένα κομμάτι τις κυριαρχίας μας», προκάλεσε την οργή και αγανάκτηση της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων και όχι μόνον, αλλά ουσιαστικά αποκάλυψε το δόλιο σχέδιο σε βάρος της Ελλάδος που γινόταν εν γνώσει και τη συνεργεία του ίδιου του Πρωθυπουργού της χώρας!thoureios.blogspot.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!