Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ;

Γράφει ο Αντίοχος.

Δύο οι βασικοί παίχτες κι όπου κάτσει η μπίλια.

Παγκοσμίως, το σύστημα εξουσίας θέλει… δύο, έναν να κυβερνά κι έναν να περιμένει τη σειρά του για να κυβερνήσει. Μία ο ένας, μία ο άλλος, δύο προς μία, όπου κι αν κάτσει η μπίλια, το σύστημα πάντα είναι κερδισμένο και η ζωή συνεχίζεται. «Δημοκρατικοί» και «Ρεπουμπλικάνοι» στις ΗΠΑ, «Χριστιανοδημοκράτες» και «Σοσιαλδημοκράτες» στη Γερμανία, «Συντηρητικοί» κι «Εργατικοί» στην Εγγλετέρα, «κεντροδεξιοί» και «κεντροαριστεροί» στην υπόλοιπη Ευρώπη, ή όπως αλλιώς λέγονται, το πράμα δουλεύει ρολόι. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι κομπάρσοι, μόνιμοι ή έκτακτοι (π.χ. οι Οικολόγοι), που κι αυτοί στο σύστημα ανήκουν και ενίοτε τους ανατίθεται ο ρόλος της «τσόντας» δίπλα σε κάποιον μεγάλο (π.χ. περιπτώσεις των «Φιλελευθέρων» και των «Πρασίνων» στη Γερμανία, των Κ.Κ. Γαλλίας και Ιταλίας, κ.α.), αλλά παντού οι βασικοί «παίχτες» είναι δύο...


Η εναλλακτική λύση του συστήματος.

Αχ, τι καλά που ήταν τα χρόνια τα παλιά, πριν από το 2012! Έβγαινε το ΠΑΣΟΚ, δεν τράβαγε, υπήρχε η εναλλακτική λύση της ΝΔ. Έβγαινε η ΝΔ και τα ’κανε θάλασσα; Υπήρχε το ΠΑΣΟΚ του «λεφτά υπάρχουν»! Μας έβαζε στο Μνημόνιο το ΠΑΣΟΚ, υπήρχε απέναντι ο Αντωνάκης ο… αντιμνημονιακός. Κι όταν το ΠΑΣΟΚ κατέρρευσε κι ο Αντωνάκης έγινε μνημονιακός, αμέσως βγήκε ο νέος λαγός από το καπέλο του συστήματος: ο ΣΥΡΙΖΑ του Alexi, που είναι… αντιμνημονιακός, είναι και νεαρός, είναι και πολύ… γλυκός, θα καταργήσει και τα… διόδια. Έτοιμη η εναλλακτική λύση του συστήματος!

Το 20% (και βάλε…), αυτό είναι το πρόβλημα!

Έγιναν και οι εκλογές του 2012, εμφανίστηκε στο πολιτικό προσκήνιο η Χρυσή Αυγή, άρχισαν να ζώνουν τα φίδια τους συστημικούς και τους διεθνείς εντολοδότες τους, αλλά το 7% που πήρε δεν αρκούσε για να χαλάσει τη συνταγή της «ομαλής» εναλλαγής των συστημικών κομμάτων στην εξουσία. Οι δύο πυλώνες του δικομματισμού, ο παλιός κι ο νέος, βάσταγαν χαλαρά τα γκέμια, αλλά σημασία είχε ότι τα βάσταγαν. Υπήρχαν δε και βαρβάτοι κομπάρσοι, έτοιμοι… για όλα: ΠΑΣΟΚ με 12%, Καμμένος με 8%, Κουβέλης με τάλλαρο και ΚΚΕ με 4,5%. Η δουλειά άρχισε να χαλάει σιγά-σιγά από τον Σεπτέμβρη του 2012, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής όλο και αυγάταιναν, μέχρι που φτάσαμε έναν χρόνο μετά, να φτάνει και να ξεπερνά το 20%! Αυτό κι αν είναι πρόβλημα!

Η αναγκαστική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.

Τρεις φορές μέχρι τώρα, ο… μαρτυριάρης Τσατσόπουλος μίλησε για μελλοντική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι τον άκουσαν, αλλά λίγοι εμβάθυναν στο σκεπτικό του, περί του αναγκαστικού μιας τέτοιας συγκυβέρνησης. Δεν είπε «θέλουμε να συγκυβερνήσουμε», είπε «θα αναγκαστούμε». Πράγματι, τα σενάρια των «μικρών» συγκυβερνήσεων δεν είναι πλέον εφικτά. Το ΠΑΣΟΚ έχει δεν έχει 5%, ο Καμμένος καταρρέει, ο Κουβέλης κατέρρευσε ήδη, το ΚΚΕ θέλουν να το προστατεύσουν για να μην καταρρεύσει (όπως κινδύνευσε να πάθει το 1989-1990 με τις τότε συγκυβερνήσεις του, της «κάθαρσης» και την «οικουμενική»), κι άλλος κομπάρσος δε φαίνεται στον ορίζοντα. Πλήρες αδιέξοδο! Τι μένει; Μόνο η «μεγάλη» συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, με «τσόντα» όποιον κομπάρσο του συστήματος διασωθεί στις επόμενες εκλογές.

Το σύστημα ξεμένει από εναλλακτική λύση!

Τι θα γίνει τότε; Αξιωματική αντιπολίτευση θα είναι η Χρυσή Αυγή, άρα, το σύστημα ξεμένει από εναλλακτική λύση! Αναπόφευκτα, ως αξιωματική αντιπολίτευση, η Χ.Α. θα εισπράττει τη φθορά των κομμάτων της συγκυβέρνησης και θα γιγαντώνεται, μέχρι που θα φτάσει κάποια στιγμή –αργά ή γρήγορα- να κτυπά την πόρτα της εξουσίας. Ανεπίτρεπτον! Σκοπός, λοιπόν, του συστήματος είναι να περιορίσει κατά το δυνατόν τα ποσοστά της Χ.Α., έτσι ώστε να συνεχίσει να καλπάζει με τα δύο σίγουρα άλογα, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, όπως τα χρόνια τα παλιά. Έλα όμως που ο λαός έχει αντίθετη άποψη!

Η «λίστα του Δένδια» και το άρθρο 120 του Συντάγματος.

Όλη αυτή η λυσσαλέα εκστρατεία των τελευταίων ημερών –δοθείσης ευκαιρίας από το περιστατικό του Κερατσινίου- είναι η τελευταία μάχη του σάπιου συστήματος για να σταματήσει αυτό που έρχεται ολοταχώς. Μπορεί, όμως, να το σταματήσει; Κατ’ αρχάς, τα 32… κακουργήματα της «λίστας του Δένδια», με τα οποία ευελπιστούν να χαρακτηρίσουν «εγκληματική οργάνωση» το κόμμα που εμπιστεύονται 1 εκατομμύριο Έλληνες (και πλέον), είναι στην κυριολεξία για τα πανηγύρια. Κι αν –παρ’ ελπίδα- βρεθούν δικαστές να διαπράξουν τέτοιο ανοσιούργημα, υπάρχει το άρθρο 120 του Συντάγματος (ακροτελεύτια διάταξη), που μας προστάζει: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».

Σ’ ότι λένε οι Πρετεντέρηδες, ο κοσμάκης κάνει το αντίθετο!

Από κει κι έπειτα, αν νομίζουν ότι θα πλήξουν το εθνικιστικό κίνημα με το συνεχές και μονότονο προπαγανδιστικό αμόκ των καναλόβιων διαττόντων  αστέρων, πλανώνται πλάνην οικτράν! Νομίζουν οι διάφοροι Πρετεντέρηδες, Χατζηνικολάου, Τσίμες και δε συμμαζεύεται, ότι ο κοσμάκης τους κοιτάει στο στόμα και περιμένει τι θα πουν για να… σπεύσει να υπακούσει. Το αντίθετο από το προσδοκώμενο αποτέλεσμα προκαλούν και μακάρι να συνεχίσουν και να εντείνουν τον καταιγισμό της προπαγάνδας! Όσο περισσότερα λένε εναντίον μας, τόσους περισσότερους Έλληνες στρέφουν υπέρ μας!

«Έτσι θέλουμε και δεν τους βγάζουμε»!

Και το πιο εξοργιστικό απ’ όλα; Δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα! Δε δίνουν ούτε για αστείο το λόγο σε κάποιον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής (γιατί θα τους κολλήσει στον τοίχο…) και το ομολογούν απερίφραστα. Π.χ., στέλνει μήνυμα τηλεθεάτρια στον ΣΚΑΪ και αναρωτιέται: «ακόμα και οι πιο ειδεχθείς εγκληματίες έχουν το δικαίωμα της υπεράσπισης. Γιατί δεν βγάζετε κάποιον της Χρυσής Αυγής να μας πει την άποψή του;». «Έτσι θέλουμε και δεν τους βγάζουμε», ήταν η εκνευρισμένη απάντηση του κομμουνιστή ινστρούχτορα-δημοσιογράφου! Νομίζουν τα καρακώλια του συστήματος ότι ο κοσμάκης τους λέει μπράβο! Έτσι να συνεχίσουν!

Η Χρυσή Αυγή από δω κι από κει όλοι οι άλλοι!

Έπειτα, είναι και τ’ άλλο. Απ’ όλη αυτή την ιστορία, και ο τελευταίος Έλληνας συμπεραίνει ότι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν δύο ειδών κόμματα: η Χρυσή Αυγή από τη μια κι όλοι οι άλλοι από την άλλη! Και πρωτίστως ξεβρακώνονται οι σταλινάτζες του ΚΚΕ, που παίζουν πλέον ανοιχτά το ρόλο του μπράβου του αστικού κράτους (ξεπληρώνοντας προφανώς τα γραμμάτια από τη σκανδαλώδη πώληση της δημόσιας συχνότητας του 902 σε off shore αγνώστου ιδιοκτήτη, με την ανοχή τρόικας και φον Αντωνάκη), καθώς επίσης και οι υπόλοιποι αριστεροί, που επιχειρούν (για λογαριασμό των αφεντικών τους) να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας, με επιθέσεις σε γραφεία της Χρυσής Αυγής και σε μεμονωμένους χρυσαυγίτες, ή σε όσους τους «μοιάζουν» για χρυσαυγίτες…), όπως την περίοδο πριν από το Δεκέμβρη του 1944. Αν νομίζει ο φον ότι με την κόκκινη τρομοκρατία που έχουν εξαπολύσει τα σκυλιά του θα φέρει πίσω στο «μαντρί» τους τίμιους πατριώτες, τι να του πούμε; Ο Θεός κι η ψυχή του!

(ΥΓ) 1: Και κάτι τελευταίο. Ότι είναι να γίνει θα έχει γίνει μέχρι την 7η Οκτωβρίου, που ο φον επισκέπτεται το Ισραήλ. Γι’ αυτό, να είστε όλοι σε διαρκή ετοιμότητα…

(ΥΓ) 2: Α, και μεγάλη προσοχή στις προβοκάτσιες!

(Το παραπάνω κείμενο δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί).

πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!