Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

Γιατί φοβούνται ακόμα τους Έλληνες;

Άγνωστοι Έλληνες, άγνωστοι φιλέλληνες, άγνωστη ιστορία που δεν διδαχθήκαμε ποτέ στα σχολεία. Η εξέλιξη, μας λένε, είναι γραμμική. Δεν υπήρχε τίποτα πέραν της συμβατικής ιστορίας και....
τεχνολογίας παρά μόνο πρωτόγονες συνθήκες ζωής.

Και όμως υπάρχουν στοιχεία ότι κάποτε υπήρξε ένα παγκόσμιος πολιτισμός με τεχνολογία υψηλότερη της σημερινής. Στις έρευνες και απόψεις κυρίως ξένων ερευνητών (για να μην ξεκινήσει η καραμέλα περί εθνικισμού κ.ο.κ.) που δημοσιογραφικά καταθέτουμε, θέλοντας να σας προτρέψουμε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, δείχνουμε ότι τα πανάρχαια στοιχεία συνηγορούν σε μέγιστο βαθμό ότι ό μόνος λαός, που είχε την δυνατότητα να διανύσει ωκεανούς και να αφήσει παντού τα σύμβολά του, ήταν οι Έλληνες....


Ωστόσο, η συμβατική ιστορία απορρίπτει τις εν λόγω ενδείξεις, επιβάλλοντας την άποψη ότι ο άνθρωπος που… «προήλθε από τον πίθηκο» (ερώτημα: Γιατί άραγε δεν εξελίχθηκαν όλοι οι πίθηκοι σε ανθρώπους, καθότι γνωρίζουμε ότι η φύση δεν κάνει διακρίσεις – τα πάντα ρει και ουδέν μένει έλεγε ο Ηράκλειτος), από «την Κεντρική Αφρική ή τον Καύκασο δημιούργησε πολιτισμό στην Μεσοποταμία, την Αίγυπτο και εν τέλει έρχονται στο προσκήνιο οι Έλληνες που τα βρήκαν όλα έτοιμα και απλά έβαλαν την τελευταία πινελιά».

Όποιος «τολμήσει» να ισχυριστεί κάτι διαφορετικό χαρακτηρίζεται ως γραφικός ή εθνικιστής από την καθεστηκυία τάξη πραγμάτων. Γιατί όμως; Τι φοβούνται όλοι αυτοί οι μεγάλοι «επιστήμονες» και δεν αφήνουν να ξεκινήσει μια συζήτηση επί ίσοις όροις πάνω στα διαθέσιμα πολιτιστικά στοιχεία που υπάρχουν ανά τον πλανήτη και φωνάζουν με την παρουσία τους; Επίσης γιατί η «άγνωστη» ελληνική διασπορά που παρουσιάζουμε σε αυτή την σειρά άρθρων δεν είναι καταγεγραμμένη από το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού;

Τα ερωτήματα πολλά οι απαντήσεις όμως ανύπαρκτες. Το σύνολο της ελληνικής γραμματείας που κρύβει μέσα του αποκαλύψεις για την αληθινή ιστορία του κόσμου είτε καταστράφηκε είτε αποκρύβεται και ό,τι έχει δει το φως της δημοσιότητας θεωρείται «μυθολογικού περιεχομένου» από τους εκατοντάδες «ειδικούς» που αναπαράγουν απλά την προπαγάνδα που τους δόθηκε δίχως ουσιαστική έρευνα.

Ευτυχώς υπάρχουν οι πέτρες που φωνάζουν και οι άγνωστοι Έλληνες ανά τον κόσμο, οι οποίοι αποκαλύπτουν με την παρουσία τους το ελληνικό ταξίδι στον χωροχρόνο! Ένα ταξίδι όμορφο, περιπετειώδες και πολύπλευρο. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι δεν θέλουν να ζει ο πλανήτης όμορφα ταξίδια ή έστω να διδάσκεται από αυτά.

Στην χώρα μας μάλιστα θέλουν να ξεχάσουμε ακόμα και τα συμβατικά που γνωρίζουμε. Να πιστέψουμε ότι οι Μινωίτες και οι Κυκλαδίτες δεν ήταν Έλληνες και στο μυαλό μας να έρχεται μόνο η «δημοκρατική Αθήνα», ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ιμπεριαλιστής και οι Σπαρτιάτες ακραίοι. Να λησμονήσουμε τις θυσίες των Ελλήνων κατά την Τουρκοκρατία και να μιλάμε για συνωστισμούς. Να θεωρήσουμε ότι η Κύπρος πέφτει μακριά και εν τέλει να καταργηθούν και τα Αρχαία, χάρη στα οποία ερευνάμε τα σημαντικότερα έγγραφα της ανθρωπότητας, τα οποία είναι γραμμένα στην Ελληνική.
Η ιστορία διαστρεβλώνεται σταδιακά και κάτι που για εμάς είναι τώρα δεδομένο, από επόμενες γενιές ενδεχόμενα ονομάζεται εθνικός μύθος, όπως π.χ. στις μέρες μας «ιστορικοί» χαρακτηρίζουν τον Ζάλογγο. Η ιστορία γίνεται θρύλος και ο θρύλος γίνεται στο τέλος μύθος και κανείς δεν δέχεται να ακούσει παρ” όλα τα στοιχεία που παρουσιάζονται.

Εσείς και εμείς όμως αρνούμαστε το βόλεμα του ψέματος. Ερευνούμε, κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλού, επαληθεύουμε και παρουσιάζουμε στον διπλανό τα στοιχεία, ώστε να βγάλει ο ίδιος τα δικά του συμπεράσματα.

Θυμηθείτε τα μέχρι τώρα άρθρα μας σε σχέση με την άγνωστη ιστορία των Ελλήνων, οι οποίοι μετά τον παγκόσμιο κύκλο που έκαναν, γύριζαν στα γνωστά και αγαπημένα τους νερά, αυτά της Μεσογείου. Εκεί θα τελειώσει και το δικό μας ενημερωτικό ταξίδι στον χρόνο. Το όμορφο ταξίδι των Ελλήνων δεν τελειώνει όμως ποτέ…
ΠΥΓΜΗ.gr
hellas-now.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!