Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013

Μήνυση για εσχάτη προδοσία και αλλοίωση του πολιτεύματος μέσω απάτης κατά της κυβέρνησης Σαμαρά!


Η Κυβέρνηση Σαμαρά

 “ Μήνυση για εσχάτη προδοσία και αλλοίωση του πολιτεύματος μέσω απάτης, έχει υποβάλλει κατά της κυβέρνησης συνεργασίας του Αντώνη Σαμαρά, των υπουργών της, καθώς και παντός άλλου υπευθύνου, η Εκπαιδευτική Ψυχολόγος Όλγα Γεριτσίδου ”Μήνυση για εσχάτη προδοσία και αλλοίωση του πολιτεύματος μέσω απάτης, με συνέπεια την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος της 17ης Ιουνίου 2012, έχει υποβάλλει κατά της κυβέρνησης συνεργασίας του Αντώνη Σαμαρά, των υπουργών της, καθώς και παντός άλλου υπευθύνου, η Εκπαιδευτική Ψυχολόγος Όλγα Γεριτσίδου....
Σύμφωνα με το περιεχόμενο του κειμένου της μήνυσης, στις εκλογές του Ιουνίου 2012 προσέφυγαν στις κάλπες και ψήφισαν 6.217.000 πολίτες από τους 9.952.570 συνολικά. Από αυτούς που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα, 25.054 έριξαν λευκή ψήφο, η οποία δεν προσμετρήθηκε, ούτε και αντιπροσωπεύθηκε στον υπολογισμό του τελικού εκλογικού αποτελέσματος, αναφέρει η κα Γεριτσίδου.Οι έγκυρες ψήφοι υπέρ κομμάτων όπως το "Κίνημα Δεν Πληρώνω", "ΑΝΤΑΡΣΥΑ", "Ένωση Κεντρώων", ΚΚΕ-ΜΛ προσμετρήθηκαν κανονικά κι επηρέασαν τη στατιστική βαρύτητα του συνόλου των ψήφων, παρότι αριθμητικά ήταν λιγότερες από τις λευκές. Αντίθετα, τα λευκά ψηφοδέλτια αντιμετωπίστηκαν ακριβώς όπως και τα άκυρα, γεγονός που συνεπάγεται ότι το σύνολο των ψηφοφόρων που απέρριψαν τα υποψήφια κόμματα δεν αποτυπώθηκαν στο εκλογικό αποτέλεσμα.Η εγκυρότητα των εκλογών της 17ης Ιουνίου αμφισβητείται επίσης εξαιτίας των προβλημάτων που ανέκυψαν σχετικά με τη δημοσίευση της τελευταίας απογραφής του πληθυσμού από την ΕΛΣΤΑΤ. Σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου του ΔΣΑ, οι εκλογές όφειλαν να διεξαχθούν βάσει της απογραφής της 24ης Μαΐου 2011, γεγονός που δεν συνέβη, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σωστός αριθμός βουλευτικών εδρών σε κάθε περιφέρεια.Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της καταγραφής του 2011 ο νόμιμος ελληνικός πληθυσμός έφτανε τους 9.903.268 ενώ οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Υπουργείου Εσωτερικών ξεπερνούσαν το σύνολο του νόμιμου πληθυσμού της χώρας κατά 49.302.Επιπλέον, οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του 2012 δεν συνέπιπταν αριθμητικά με την απογραφή του 2001, ούτε επαληυθεύονταν αν αφαιρούσαμε το σύνολο των ανηλίκων (επετηρίδα ΕΛΣΤΑΤ 2009) από το σύνολο του πληθυσμού (απογραφή 2011), οπότε και προέκυπταν 902.178 εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους που δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν.ΠΗΓΗ: toxwni.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!