Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ, ΣΥΖΥΓΟΣ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

 Μεταξύ των καθεστωτικών δημοσιογράφων που ξιφουλκούν καθημερινά μετά μανίας και λύσσας μεγάλης κατά της «ναζιστικής», «εγκληματικής», κ.τ.λ., κ.τ.λ., Χρυσής Αυγής, είναι και η… άρτι αφιχθείσα στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού star (των Βαρδινογιάννηδων) Μάρα Ζαχαρέα. Η Μάρα, κόρη του γνωστού κομμουνιστή Αιμίλιου Ζαχαρέα, που ξεκίνησε την καριέρα της από την εφημερίδα «Πρώτη» (του ενιαίου τότε Συνασπισμού) και τον αλήστου μνήμης 902, βρήκε στην πορεία τον επίσης κομμουνιστικών οικογενειακών καταβολών Θοδωρή Ρουσσόπουλο, κι έγιναν ζευγάρι. Πέρασαν καλά, πολύ καλά, ζωή χαρισάμενη, αλλά τα τελευταία χρόνια και μετά το πέρας της θητείας του ως υπουργού της κυβέρνησης Καραμανλή, ο σύζυγος Θοδωρής εξαφανίστηκε από την πολιτική ζωή του τόπου, γιατί δεν τον σήκωνε το… κλίμα. Ομοίως εξηφανίσθη και η Μάρα, ως σύζυγος Ρουσσόπουλου...
 Τώρα, η Μάρα σιγά-σιγά επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο. Λέτε να επιστρέψει σύντομα και ο σύζυγος Θοδωρής; Σίγουρα, πολύ θα το… χαρεί ο ελληνικός λαός και θα του ετοιμάσει και… υποδοχή! Έλα Θόδωρε, μη ντρέπεσαι! Δηλαδή, οι υπόλοιποι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας, που παραμένουν στις θέσεις τους, είναι καλύτεροι από σένα;
Με την ευκαιρία της αναφοράς μας στη φρέσκια… «κυνηγό των ναζί» Μάρα, ας ρίξουμε και μια γρήγορη ματιά στο πολύ ενδιαφέρον πόθεν έσχες του ζεύγους, από το οποίο φαίνεται καθαρά η αιτία της μεγάλης… ευαισθησίας τους για τα προβλήματα του φτωχού κοσμάκη:
Ο πρώην υπουργός Επικρατείας εμφανίζει εισοδήματα ύψους 114.555,44 ευρώ, καταθέσεις ύψους 25.232,04 ευρώ και 12.865 δολάρια. Επιπλέον, ο ίδιος και τα παιδιά του διαθέτουν αρκετές μετοχές σε εταιρείες μεταξύ των οποίων ο ΔΟΛ και η ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ.
Η ακίνητη περιουσία του κ. Ρουσόπουλου περιλαμβάνει το σπίτι – από κοινού με την σύζυγό του – στο Καπανδρίτι 388 τ.μ. με πισίνα 133 τ.μ., δύο αγροτεμάχια επίσης στο Καπανδρίτι 3.230 τ.μ. περίπου, 2 διαμερίσματα – με την σύζυγό του – στο Ψυχικό 188 τ.μ και 67 τ.μ. αντίστοιχα, 1 διαμέρισμα με παρκινγκ στην Καισαριανή 100 τ.μ., 1 εξοχικό – με την σύζυγό του – στο Ιστέρνι Πάρου και ένα διαμέρισμα στην Ανάβυσσο 54 τ.μ.
Η σύζυγος του κ. Ρουσόπουλου εμφανίζει εισόδημα 14.863,4 ευρώ και καταθέσεις 346.146 ευρώ ενώ τα τέκνα καταθέσεις ύψους 2.500 ευρώ περίπου. Η κυρία Ζαχαρέα διαθέτει οικεία 126 τ.μ. στον Πύργο Δυρού της Λακωνίας καθώς και οικόπεδο 120 τ.μ. και αγροτεμάχιο 620 τ.μ. περίπου. Επιπλέον, πούλησε ΙΧ 1.600 κ.ε. έναντι 13.000 ευρώ και αγόρασε άλλο 3.311 κ.ε. αξίας 67.460 ευρώ.
Ο πλούτος (ακόμη και σε δύσκολες εποχές) δεν κρύβεται… Ακόμη και όταν ΔΕΝ εργάζεσαι!

http://ethnikismos.net.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το MAKEDONIA IS GREECE δημιουργήθηκε για τους εξής λόγους:
1)Επειδή το όνομα μας πρέπει να το βλέπει ολόκληρος ο κόσμος!
Κάντε το ίδιο και εσείς!!!
Κανένας Σκοπιανός και κανένας άλλος βάρβαρος δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία μας!
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

2)Επειδή όλα τα Μ.Μ.Ε. μας έχουν καταφλομώσει με τα ψέμματα και με τις προπαγάνδες τους αλλά και με τον ανθελληνισμό τους.
Οτι θα διαβάζετε εδώ,θα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ!

3)Το ΜΠΛΟΓΚ αυτό δεν έχει κανένα κερδοσκοπικό συμφέρον και έχει δημιουργηθεί με το μόνο όφελος για την αγάπη της πατρίδας μας!
Επίσης είναι ακομμάτιστο μπλογκ και τα αίσχη όλων εδώ μέσα θα τα διαβάζετε...

4)Για να θυμίζει πάντα,αλλά και να αφυπνίζει τους Έλληνες για την ιστορία μας,την καταγωγή μας αλλά και τα βρώμικα παιχνίδια όλων των ΛΑΜΟΓΙΩΝ!!!

5) Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ Θ ΑΡΓΗΣΕΙ
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ Η ΕΝΟΧΗ.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ
ΠΑΡΩΝ, ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Μην γράφετε με greekglish γιατί τα σχόλια θα σβήνονται άμεσα.

http://www.greeklish-to-greek.gr/ Για όσους δεν ξέρουν να γράφουν!
Σας Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!